A+ A-

Dogio Smoke élete 1. rész

Sokszor azt mondják rám, hogy nem értek a nők nyelvén, ezért nincs soha stabil barátnőm, pedig egyszerűen csak nem találtam még meg az igazit. Pedig keresem folyamatosan.
.. A gimit leszámitva már vagy húsz éve... De most már nem annyira érdekel... Régen persze más volt...
Abban az időben lettem húsz, végre szereztem egy valamire való verdát és volt egy kis legénylakásom az egyetemhez közel (na jó csak bérelték a muteromék, de ezt nem kötöttem feleslegesen mindenkinek az orrára, ugye megérted). Tomboltak bennem a hormonok, kis túlzással megdugtam volna az élő egérfogót, ahogy szegény nagyapám mondaná...de volt egy problémám, nevezetesen az hogy mindig a balhés csajokra buktam.
Nem tehetek róla, de az öntörvényű, mindenre és mindenkire fittyethányó nők voltak a gyengéim. Ha netalán olyan filmet néztem ahol nő volt a gyilkos én mindig neki szurkoltam... Egy lélekbúvár biztosan azt mondaná erre is (mint mindenre), hogy gyermekkori trauma eredménye... Na persze. Mintacsaládban nőttem fel, a szüleim imádtak engem is meg egymást is, soha nem voltak otthon nagy cirkuszok, mint másoknál, nálunk mindig összetartott a család, ha gond volt együtt kerestünk megoldást, ha valamelyikünknek rossz kedve volt, a többiek igyekeztek felvidítani, egyszóval nem értem honnan ez a vonzalom a problémás csajok iránt...
Gondolom sejted hogy ezek után nem volt túlzottan rendezett a szerelmi életem... Nők jöttek, nők mentek, de hát kit érdekelt? A család ugyan elejtett néhány megjegyzést, az "én a te korodban..." címszó alatt de engem nem zavart. Éltem a gondtalan kis életem, lógtam amennyit csak bírtam és hajtottam a nőket...
Azt is mondták rám akkoriban hogy jó seggem van, meg jóképű vagyok (de persze nem kell mindig hinni a nőknek, csak akkor hízelegnek ha akarnak valamit), minden esetre sohasem volt gond egy csajt, pontosabban egy átlagos anyuci pici lánya típust megdönteni. Később azon morfondíroztam whiskeyt kortyolgatva a kis erdőszéli házam verandáján, hogy talán ezért is vonzottak a nehezebben befűzhető spinék, talán a kihívást kerestem bennük... mint amikor egy új bankot rámolsz ki... Na de ne menjünk ennyire előre, egy kissé elkalandoztam, sok év eltelt azóta és mostanában van időm gondolkodni...
A problémás csajokkal vigyázni kell. Ha megírnám Dogio Smoke tíz alapszabályát ez bitosan benne lenne. Csak akkor még nem ez volt a lényeg. Nagy bulik, nagy baszások, puncik mindenhol... És nekem sohasem volt senki elég jó. Minden csajomat kirúgtam dugás után. Eleinte még kerestem valami indokot, hogy szépen leléptessem, de később az üresség oly mértékben elhatalmasodott bennem, hogy nem érdekelt ha sírtak vagy szitkozódtak. Csak megkérdeztem hívjak - e taxit vagy jó lesz gyalog is a hazaút, ez mindig elég volt.
Egy egyetemi bulin láttam meg az új lányt, néhány bőrszerkós srác társaságában. A gyenge fényben is feltűnő jelenség volt, rövid bőrkabátka volt rajta, hosszú feket haja pedig gondosan befonva, skorpiófarkat formált. Biztos valami drótot font közé azért áll olyan keményen, gondoltam. A szeme feketére festve, az arcán apró könnycsepp alakú tetkó díszelgett. Nem volt túl magas, de az átlagosnál azért picivel magasabb. Az arca és a szemei messzire szórták a jégszilánkokat, ha egy - egy srác odaköszönt neki. Nem akart ő barátkozni csak eljött a haverjaival, és nagyon úgy tűnt hogy fontos dolgot akarnak megbeszélni. Az egyik üres asztalnál ültek le közel a pulthoz, és vodkát rendeltek. Hárman voltak, a két srác néha bólogatott ahogy a lány beszélt. Én a pult másik végén ültem, és éppen a pultos szőkeséget fűztem de nem bírtam a kiváncsiságommal és inkább kimentem, tettem egy kört, csak azért, hogy visszatérve közvetlenül a mellettük lévő bárszékre telepedhessek le. Rendeltem még egy sört és hegyeztem a fülem. A klub halvány fényénél elővettem az összegyűrt Pall Mallos dobozomat és kiráztam belőle egy szálat. Odafordultam az asztalukhoz a cigivel a számban.
- Hé nincs egy tüzetek? - kérdeztem a csajtól. Hátra sem fordult teljesen, csak úgy foghegyről lökött oda egy "kopj le, te bunkó" - t és már folytatta is a beszélgetést a két sráccal. Kábé velem egyidősek lehettek, az egyik egy nagydarab dagadék, a másik kicsit sportosabb, alacsonyabb srác volt. Nem volt kedvem megvárni míg ők is beleszólnak a csevegésünkbe így visszafordultam a pulthoz és meggyújtottam a bagómat. Ahogy elhallgatott a zene egy pillanatra hallottam néhány szót a beszélgetésükből: - .
.. a hátsó ajtó nyitva lesz, az éjjeli őr csak óránként egyszer ellenőrzi a.
.. - aztán elkezdődött a másik szám és megint nem hallottam semmit... De a lényeg tiszta volt. Rosszban sántikálnak. hehe... Mostmár volt témám, ha be akarok vágódni a nőnél. Márpedig be akartam. Belekortyoltam a sörbe. Terv : megvárjuk míg lekopnak a harcimajmok és rástartolunk a célpontra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 06. 24. kedd 08:20
És a folytatást elfújta a szél.
#3 papi 2013. 12. 13. péntek 06:00
Egész jó
#2 genius33 2012. 10. 10. szerda 08:00
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2008. 03. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?