A+ A-

Csak Hölgyeknek!

Így teljesüljön minden vágyunk. Egy tengerparti bungalóban vagyunk, és a legközelebbi emberi lény is legalább egy kilométerre van tőlünk. Tudod olyan házikó, ami a tengerben áll és alatta kb. egy méter víz van csak halacskákkal és rájákkal. Reggel van, és arra ébredek, hogy a szél simogatja az arcomat. Oldalra pillantok, de üres a másik oldala az ágynak. Körülnézek és megpillantalak a teraszon a napfelkeltében gyönyörködni. Amúgy is gyönyörű, vagy de az valahogyan mesebeli, ahogyan a korlátnak támaszkodsz és a derekadra tekert áttetsző kendőn kívül teljesen meztelen vagy. Bőröd barnára sülve, a hajad a válladra omolva. A napsugarak úgy érnek, hogy a kendő teljesen átlátszik, így szabadon gyönyörködhetek minden porcikádban.
Felkönyökölök és úgy figyelem, ahogyan a fejedet jobbra-balra billentve nyújtózkodsz. Majd megérzed, hogy nézlek és a vállad felett hátranézva a szemembe nézel. Nem szólsz semmit de a szemed nagyon hívogat. Kiszállok az ágyból, Teljesen meztelen vagyok és így sétálok oda hozzád. Nem fordulsz felém, csak a szád nyújtod oda nekem. A csípődet megfogva magamhoz húzlak, közbe hátranyúlsz és a tarkómnál fogva húzol magadhoz és dugod a nyelvedet a számba.
Kezem előresiklik a hasadra. Egyszerűen betege vagyok a testednek. Amint a kezem a melleid felé haladnak érzem a bársonyos bőrödet. Kicsit hűvös a tested a hajnali szellőtől, de ennek eredményeként a bimbóid olyan keményen állnak, hogy szinte átlyukasztják a tenyeremet.
Szeretek veled csókolózni, mert ügyes a szád és a nyelved és szereted irányítani is a dolgokat.
Fenekeddel hozzám simulsz és nem vagy rám hatás nélkül. Lassan zavarni kezd a kendőd. Kezeddel hátranyúlsz és a fenekembe markolva magadhoz húzol. Kioldom a kendődet, ami a földre hullik. A testünk kezd felmelegedni, de végigfut rajtam a borzongás amint a bőrödet a bőrömön érzem. Szinte belesimulsz a karomban.
A fenekeden érzed, hogy teljesen fickós vagyok. Kis csípőmozgás után a szerszámomat a combjaid közé veszed és folyamatosan dörzsölni kezdted magadat vele. Amint előre hátra mozgatod a csípődet a szeméremajkaid maguk rözé engednek engem és a nedveid síkossá teszik a farkamat. Amint hátratolod a fenekedet a makkom elöl a csiklódhoz dörzsölődik. Az egyik kezeddel segítesz is jobban hozzád nyomni, miközben nem hagyod abba a mozgást. Nyelved a számban, melleid a kezemben, szerszámom a lábad között, szerintem az a mennyország. A szabad kezeddel a fenekembe karmolva húzol egyre szorosabban magadhoz. A csiklódat egyre jobban dörzsölöd hozzám. Pár pillanat és elér az orgazmus. Kibújsz a karomból és a szoba felé indulsz.
Kacéran hátranézel, de semmi szükség mert a világ minden kincséért sem maradnék most kint. Amint beérek a szobába az ágyhoz lépsz, majd egyik lábaddal feltérdelve és a kezeiddel az ágyra támaszkodva háttal nekem mutatod mit is szeretnél. Olyan gyönyörű. Tudom, ezt annyiszor mondtam neked, de szerintem nem lehet elégszer.
A fényben megcsillannak nedveid, amiket az előbbi gyönyöröd okozott. Vörösen megduzzadva vár a puncid rám. A farkam kökemény , de mödéd lépve nem tudom megálni, hogy ne csókoljak bele. Mögötted féltérden állva fúrom arcomat a feneked közé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2019. 03. 9. szombat 05:04
Érzéki leírás.
#3 deajk2008 2016. 11. 16. szerda 09:05
mindenesetre érdekes lett e mű
#2 genius33 2013. 03. 25. hétfő 20:32
Faszányos nyes
#1 Törté-Net 2008. 03. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?