A+ A-

Az ukrán csaj

Évek óta ismertük egymást. Meglehetősen szekánt főnököm felesége volt, vékony, kicsit csontos, de izgalmas testű nő, aki időnként nagyon izgató tudott lenni. Nem egyszer előfordult, hogy nagyon megkívántam, de megközelíthetetlen volt, katonás és rideg, de őszintén reméltem, hogy egyszer adódik valami alkalom, és kedves főnökömnek pár nem egészen törvényes döféssel hálálhatom meg undorító természetét. Sokszor néztem vágyakozva, ahogy szalad a dolga után, hiszen én voltam a sofőrje, ha valami nagyobb vásárlása volt, ő tudta, hogy mennyire tetszik nekem, és én erre építettem alattomos kis reményeimet, hogy egyszer csak kinyílik házastársi erényeinek közönyfala, és én ezen a nyíláson át benyújthatom neki mézédességű farkam, s vele zamatos kéjét a zsarnok férjek rémét jelentő egzotikus félrekúrásnak. Vágyakozva néztem keskenyre összeszorított száját, bele képzeltem valamit, amitől szélesre nyílik és oválisra, és amitől elmegy a nők hangja, amíg ki nem cuppan az ajkaik közül, ami némaságukat okozta. Szó, ami szó, nagyon szerettem volna szoptatós dajkája lenni ennek a nyurga, bár csöppet sem magasnak számító, kicsikét raplis tyúknak, ámbár a dolognak volt némi kockázata.
Eleget mustráltam, nem voltam oda érte halálosan, de folytonosan irritált. Szemeim kihámozták a ruhákból, különösen furcsa ívű csípője izgatott fel, sokszor elképzeltem, kiállunk az útról, leteperem és megbaszom, de hát ez nem megy ilyen egyszerűen. Persze, ha ő akarta volna!... Férje külföldről hozta, őrizte, mint kutya a csontot, a háztartás és a gyerek rabszolgája volt. Kiejtése mindvégig idegenes maradt, a szép nőknél azonban ez ugyanolyan szexis, mit az enyhe kancsalság, mely a bent mélyen kotró hímvessző okozta gyönyörűségtől mindig erősre vált át az orgazmus görcseiben.
Egyébként volt benne egy jó adag amolyan keleties prüdéria.
Egy este benn volt a férje irodájában. A két gyerekkel már órák óta vártak a hazaindulásra, és közben sötét lett. Én a másik épületben voltam kinn a biztonságiak kutyái ugattak, de valami neszt hallottam kintről, ezért kinéztem a sötét folyosóra.. Rögtön megismertem. Jellegzetes járásával belépett, megint a hódítóbb külsejét vette fel, úgy hogy bizonyos gondolataim támadtak. Fejét felvetve, makacs tartással állt az ajtóban. Furcsa gondolatom támadt, de csak néztem, elhessentve gonosz képzelődéseimet, de már nem volt időm töprengeni. Fele olyan idős volt, mint én magázódtunk az első pillanattól fogva. Most nagyon szépnek látszott, karcsú, lányos lábai különösen. Mindig szerettem csókolgatni a női lábakat, mert az én kódexemben a női lábaknak, a vádliknak, és a női seggeknek nincs riválisa a szerelem fegyvertárában. Ezek látványukkal szíven ütnek, és kész vagyok. A combforgók táján jellegzetes mozdulattal simította meg szoknyáját egyszerre mindkét oldalon.
- Nincs kedve valami szokatlan? - kérdezte, de én már értettem. Közben a szoknyát kicsikét feljebb húzta. Szívem kalapálni kezdett és ugyanakkor Zeusz villáma kegyetlen erővel eltalálta fejem mellett a másik legnemesebb részem. Hirtelen úgy éreztem, szűk (vajon szűk?) punija egészem a vesszőm tövét szorítva szívódik rám. Percek teltek el, de ekkor már fehér színű pamutbugyija is feltűnt a szoknya alja alól. Hát ez félreérthetetlen volt.
- Tudom magának hogy tetszek. Nem kell titkolózás. Nekem felesleges.
Nem szóltam, már ő se, csak a levegő forrt körülöttünk. Mérlegeltem. Aztán már nem mérlegeltem. A szoknya alja már a derekán volt, a bugyit azonban rám hagyta, de egyelőre eszemben se volt hozzányúlni. Az asztalhoz ment. Lekapcsolta a lámpát egészen magyarosan ("erre most nem lesz szükség"). Lehelete az arcomat érte, édes volt és izgató, aztán megéreztem a száját is, forró volt és nedves, mint odalenn, legalább is ez jutott az eszembe mindjárt, hogy lenn is valami hasonló lehet a helyzet.
- Add kezembe farkad! - mondta csendesen. Benyúlt a nadrágomba, kicsit fogta, szorongatta, aztán az asztalhoz lépett - épp a szemérméig ért -, már nem méricskélte a vastagságát és a hosszát, egyenesen előre nyújtott kezeire dőlt.
- Eleg lesz bugyit félrehuznod - váltott hirtelen tegezésre. Mögé álltam és beléptem a lábai közé jobb lábbal, hogy kicsit széjjelebb tegye. Még mindig nem hittem el, hogy igaz, ami itt történik, de el kellett, és igyekeztem hasznossá tenni magam. A bugyi ekkor már a bokájánál volt, fülébe súgtam, lépjen ki belőle, mert csak akadályozza majd, ő pedig kilépett és elszántan düllesztette felém oly sok nyálamat csorgásra késztető csupasz kis formás valagát. Sajnáltam, hogy csak a kinti fények adnak némi világosságot, ebben a szűrt fényben kicsit gyönyörködtem a nem várt préda gyönyörűségében, benyálazott ujjam végével lenyúltam, hogy a rést megkeressem, mert úgy sejtettem nincs sok időnk, a szertartást most nem végezhetem a maya papok módszerességével, mert aztán nem lesz semmi a megnyílt paradicsom ínyencségeiből.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Ulysses 2016. 03. 18. péntek 22:15
Egyszerűen brutális. Fergeteges lendület. Őstehetség! A poénok ülnek. Tömény, látványos, érzékletes szex. Nem vonz sem az anál, sem a S/M, ezt a történetet mégis kiválónak tartom. Kár hogy nincs friss írása vadász47-nek!
#10 feherfabia 2015. 09. 6. vasárnap 07:17
Egész jó!
#9 listike 2014. 08. 26. kedd 13:04
Tetszett.
#8 papi 2013. 11. 30. szombat 13:30
Egész jó
#7 A57L 2013. 10. 14. hétfő 04:17
Jó írás.
#6 tiborg 2012. 01. 11. szerda 06:50
Excelent!!! Folytasd fiu!!
#5 pisti47 2009. 08. 6. csütörtök 06:02
Ezt nem lehet abbahagyni. Baromi jó.
#4 sihupapa 2008. 12. 4. csütörtök 01:24
jatata
#3 Ati 2008. 03. 12. szerda 20:18
Nem rossz söt JÓ!!!!!
#2 Tata 2008. 03. 12. szerda 18:34
Hát inkább röhögtem! Bulinak nagyon jó!
#1 Törté-Net 2008. 03. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?