A+ A-

Családi Vacsora

Édesanyámmal és édesapámmal felhőzlen a kapcsolatunk, de az egyik napon nagyon kiakadtam az állandó szabályok miatt. Nem aludhat nálam pasi semmi. Kiakadtam és elmentem a barátomhoz, Peterhez. Peter mint mindig kedves és megértő volt:
- Jajj drágám semmi gond, úgyis kibékültök pár napon belül. Addig viszont nyugodtan itt maradhatsz.
Ez az ajánlat visszautasíthatatlan volt számomra. Miután elfogadtam, körülbelül két órával később megtudtam, hogy most ünneplik Peter édesapjának a szülinapját és nagy családi vacsora és ünneplés lesz. Így már nem igazán akartam maradni, mivel én nem vagyok annyira a család része. De Peter és az anyukája győzködtek, hogy maradjak, mert lehet hogy számomra is készül meglepetés. Gondolkodni kezdtem, ugyan mi lehet az? Peterrel majd jövő hónapban leszünk 3 évesek. Addig viszont még nekem is ki kell találnom valami jó ajándékot. Ezeken a problémákon gondolkodtam, amikor betoppant Peter unokatestvére és családja. Morisnak hívták, és volt felesége valamint két gyönyörű tejfölszőke gyerekük. Miután végigpuszilták a családot, lassan a vacsorához készülődtünk. Peter állandóan körülöttem sündörgött... és én mindig visszafogtam azzal, hogy majd este amikor senki se lát hall, akkor az övé leszek. Erre persze abbahagyta.
A vacsorához ülve mindenki nagyon boldognak és vidámnak látszott. De valójában nem így volt. Peter szülei úgy tűnt válni készülnek, persze ezt nem ebben az időben kell megbeszélni.
- Nagyon finom a vacsora, Mrs. Smith! - mondtam hálásan.
- Igazán köszönöm kedveském.
Ennyi volt az egész párbeszéd a többi csendes falatozás volt végig. Peter és az én lábam persze néha néha találkozott az asztal alatt...
Mrs Smith behozta a tortát, felvágtuk, megettük és mindenki próbált nyugovóra térni. Peterrel már lefürödtünk, amikor az anyukája megkérdezte nincs e kedvünk még a tűz körül valamit tenni... mert nekik igenis lenne, csak a kisgyerekekkel nem mehetnek ki. Késő volt már, láttam ahogy az ablakon kitekintettem. Ránéztem Peterre. Tekintetem erőteljesen azt sugározta, hogy miért ne mennénk ki. Peter úgy látszik vette a lapot és szólt édesanyjának, hogy két rönkkel többet tegyenek a tűz köré. Elégedett mosoly töltött el, és válaszát egy forró csókkal viszonoztam. Peter keze lassan végicsúszott testemen... fel...le...
- Peter... a tűznél várnak ránk...
Megfogtam a kezét és kirángattam a tűzhöz.
A többiek már ott ültek és boldogságteljesen néztek ránk. Ezután több órás tömör beszélgetés következett. Majd Peter hirtelen rám nézett.
- Figyu.. mondanom kell valamit.
Döbbenten néztem rá. Vajon mit akar már megint? Remélem nem a családja eőtt akar megdugni?!
- Tudom hogy csak jövőhónapban leszünk 3 évesek, de én most szeretném odaadni az ajándékom.
Úristen... csak nem az amire éééén gondolok??
Peter zsebéből egy gyémántgyűrű került elő. Én meg se vártam a kérdést.
- Igen.
Mindenki tapsolt, én pedig olyan boldog voltam mint még soha. A többiek valahogy furcsábban néztek mint szoktak. Csak Peter apukája maradt ott, a többiek elmentek aludni. Peter szenvedélyesen megcsókolt, és a tangám felé közelített... Peter apukája mindezt kéjesen nézte végig. Ami nagyon is zavart.
- Peter... az apukád...
- Semmi gond kicsim. Ma ő is beszáll az élvezeteinkbe.
Peter apukája 50es éveit járhatta... és nem igazán gondoltam hogy egy ilyen idős úr képes lehet még valamire az ágyban.
Lassan leöltöztettek mindketten és Peter a szájával kényeztette a csiklómat. Felváltva szívott és nyalt. Eközben az apukája a hátam mögé ment és átölelt, valamint a mellem kezdte el masszírozni... nagyon erős és jó keze van... halk sóhajtásokat adtam ki magamból, erre reakcióként a fiúk helyet cseréltek... nem csak a keze jó az öregnek hanem a nyelve is.. lassú hullámzó mozgás egyesített mindhármunkat. Az apuka belenyomta a nyelvét a számba.. és nem is volt olyan rossz..
- Dugjatok meeeg... ez minden váágyam... Ohh...
És mint leendő férjem teljesítette is a vágyam... Belémdugta erős izmos farkát... Éreztem ahogy behatol, és lassan elkezdtem vonaglani... Peter eközben hátra feküdt és én rajta loivagoltam, míg édesapja a számba tette elég régi de annál nagyobb péniszét. Éreztem rajta a tapasztalatot, a kidülledő ereket... mintha csak a 30as éveiben járna.Peter a melleimet fogdosta. És erőteljesebb lovaglásra késztetett. Apuci eközben elélvezett a számba... az ondóját kellemes érzés volt a számban kevergetni.. majd lehúztam magamhoz és egy részét átcsókoltam az ő szájába. Majd ugyanezt megtettem Peterrel is.. Apuka már nagyon fel volt indulva, így noszogatta a fiát hogy cseréljenek helyet.
Most ő feküdt alattam, és teljesen más érzés volt. NEm csak nagyobb volt a farka, hanem erőtől és izmoktól duzzadó is. Szinte vágytam rá, hogy tövig belém dugja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.45 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 25. péntek 17:51
Nagyonjó 10 pont!
#6 feherfabia 2015. 02. 5. csütörtök 05:59
5P
#5 A57L 2013. 10. 7. hétfő 04:18
Elmegy.
#4 papi 2013. 04. 30. kedd 05:17
Nagyon ügyes
#3 gyuri0926 2008. 03. 9. vasárnap 10:38
Nagyon jó , írj még , csak hosszabban , ha lehet.
#2 gyuri0926 2008. 03. 9. vasárnap 10:38
Nagyon jó , írj még , csak hosszabban , ha lehet.
#1 Törté-Net 2008. 03. 9. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?