A+ A-

Tiffany

Tiffany éppen csak 18 lett amikor találkoztam vele. Abba az iskolába járt ahova én is. Én 22 voltam és Tiffany igazán nagy hatást tett rám. Az a fajta lány aki inkább veszettül szexi mint szép. Kék szemek, vörösbarna haj. Bore sima és napbarnított. Mellei átlagosak de szépek és kemények. A legjobb része mégis a lába volt. Szép hosszú izmos lábak és gyönyöru fenék. Ahogy így elnézem és elgondoltam olyanfajta lány volt akit szerintem legalább naponta megdugnak. Képzelhetitek a meglepetésem mikor megtudtam, hogy még szuz. Attól a pillanattól ahogy megláttam tudtam, hogy megveszek egy kis szexért vele. De nem akartam a dolgokat elkapkodni, szóval megpróbáltam huvösnek látszani. De ez nem tartotta vissza ot. Párszor meghívott magukhoz de egyenlore semmi nem történt. Ezek tényleg ártatlan látogatások voltak.
Emlékszem hogy volt amikor eloször fordultak komolyra a dolgok. Egy nap felhívott és azt mondta jó lenne ha fel tudnám venni suli után. Mikor kijött a suliból én már vártam rá a kocsiban. Rövid miniszoknyát viselt. Testre feszülo kis darab volt ami még jobban kiemelte formás fenekét és persze semmit sem takart el formás lábaiból és hosszú érzéki combjaiból.
Én már voltam novel azelott is de Tiff valahogy más volt. Az a gondolat hogy láthatom finom szuz punciját teljesen tuzbe hozott és éreztem, hogy merevedésem van. Mikor odaért a kocsihoz gyors puszit nyomott az arcomra majd gyorsan beszállt. Az út hazafelé egy öröké valóságnak tunt, de végre megérkeztünk. A ház felé sétálva megkérdeztem hogy otthon vannak - e a szülei. Mire o cinikusan rám nézett és "miért mit forgatsz a fejedben" - kérdéssel válaszolt. Mikor odaértünk az ajtóhoz a nyakamba ugrott hozzáérintette orrát a nyakamhoz majd ugyanolyan gyorsan kibontakozott az ölelésbol és kinyitotta az ajtót. Mikor bent voltunk le ültünk ittunk egy üdítot miközben dumáltunk egy kicsit.
"Gyere" - mondta Tiff és elindult lefelé a pincébe a szobája felé. Szép szobája volt királyi méretu ággyal és a szekrényen ott volt a tedy maci gyujteménye is. Bekapcsolta a rádiót és becsukta az ajtót. Leült a földre és én is mellételepedtem. Mielott még észbe kaphattam volna már rajtam is volt. Ajkait enyémnek préselve csókolt és én visszacsókoltam. Heves csók volt, túl heves, talán csak tapasztalatlanságának köszönhetoen.
"Hé lassan, ne kapkodj engedd el magad"
"Talán megmutathatnád hogy hogyan csináljam"
Ez volt a bátorítás amire vártam. Lefektettem a földre és finoman masszírozni kezdtem a melleit lassan fokoztam a nyomást. Lágyan nyögött ahogy utat engedett érzéseinek. Miután megcirógattam és csókolgattam a nyakát megfogtam és kihúztam a pólóját a szoknyájából és feltoltam a mellei fölé. Egy sima fehér melltartót viselt amin keresztül átlátszottak mellbimbói. Egy mozdulattal kikapcsolta a melltartót és hagyta hogy levegyem. A hasánál kezdtem és lassan haladtam felfelé a melleihez. Lágyan csókolgattam simogattam. A mellei mint két teniszlabda. Kerek és kemény. A nyelvemmel a bimbót kezdtem cirógatni. Körbe - körbe nyaltam és idonként finoman bekaptam és szopogattam oket. Közben kezeim sem tétlenkedtek. Egyik kezemet becsúsztattam a combjai közé és éreztem a forróságot ami az ölébol sugárzott, szinte sütött. Megfogtam a combjait és széjjelebb feszegettem a lábait. Abbahagytam a mellei babusgatását és felpillantottam az arcára. Szemei becsukva ajkai picit nyitva. Mikor kinyitotta a szemét rámosolyogtam és megkérdeztem milyen érzés.
Visszamosolygott és gyengéden de határozottan elnyomott magától. Összeszorította a lábait és megszabadult a miniszoknyától. Itt volt egy 18 éves szuz és csak feküdt a padlószonyegen egy szál fehér bugyiban és a szemein láttam, hogy többet kér. Levettem a pólóm és a nadrágom és a lábai közé fektettem a fejem. Puszilgattam a combok belso felét és egyre közelebb kerültem a bugyival fedett gyönyör kerthez. Mikor az orrom már szinte hozzáért félrehúztam a bugyit és megláttam a legcsodálatosabb pinát amit ember elképzelhet. Az ajkak puhák simák és nagyon közel egymáshoz. Vörösbarna szorpihék látszottak az amúgy teljesen szortelen pinán. A farkam szinte kiugrott az alsógatyámból a látvány olyan izgató volt. Már régen meg szerettem volna csinálni ezt és most itt volt a lehetoség. Egy ujjamat belemerítettem a nagyajkak közé és lassan feltártam az utat a kisajkakon keresztül a hüvelyhez. "OOOhh Ez nagyon jó" - sikoltozott ahogy az ujjam elérte a legnedvesebb részt. És tényleg nedves volt. Úgy látszik tényleg akarja. Légzése felgyorsult és feneke fel - le mozgott ahogy ujjam dolgozott a résben. Széthúztam az ajkait és kinyaltam a fenekétol a csiklójáig. A pinája friss volt nem volt semmi különleges illata. Elkezdtem a számmal izgatni a csiklót miközben folyamatosan ki - be csúsztattam az ujjam. Éreztem milyen szuk a lyuka és már elore is élveztem milyen érzés lesz szerszámommal benyomulni a lukba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (106 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 TheChronic 2003. 06. 17. kedd 15:55
Nagyon tetszett,hogy hitelesen tükrözte egy 22 éves fiú gondolatait az adott helyzetben.Nagyon hiteles és szép történet,szerintem a lányok többsége csak álmodhat ilyen első alkalomról.
#14 Su 2003. 04. 13. vasárnap 17:29
aranyos...:o)
#13 zso 2003. 04. 12. szombat 19:33
jjjjjo
#12 keresztpapa? 2002. 12. 13. péntek 11:39
Hogy jutott ilyen az eszedbe?
De szép és nagyon romantikus!! Megvan mind a 10 p!!!
#11 nTOMasz 2002. 07. 28. vasárnap 14:45
Ildica: Én is tudok aranyos lenni. Szeretnéd kipróbálni? :)
#10 Vincent 2002. 06. 7. péntek 00:37
Nagyon jó!!!
Különössen az nagyon tetszet, ahogy a csaj élvezett. Coool!
10 Pont
#9 Leone 2002. 06. 6. csütörtök 23:51
Kellemes!
#8 kamikaze 2002. 06. 3. hétfő 09:53
A történet tetszett, de megmondom őszintén hiányoltam belőle a "gólyától" való félelmet! Vagy ez csak nekem lenne a mániám hogy nem szeretnék apa lenni?? :))
#7 newbie#111 2002. 06. 2. vasárnap 16:43
Tapsvihar!
#6 Misu 2002. 03. 5. kedd 16:41
Ez nagyon szép kár, hogy ritka.Szerencsés volt ez a srác.Gratulálok neki!
Minden elismerésem az övé.
#5 d00ky 2002. 03. 4. hétfő 20:02
tul romantikus:)
#4 balu 2002. 03. 4. hétfő 19:12
folytatás...???
#3 Ildica 2002. 03. 3. vasárnap 19:06
Hmmm aranyos...
#2 joe 2002. 02. 12. kedd 10:35
kiráélx
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?