A+ A-

Tengerparton

Imádom a meztelenséget, s ha tehetem mindig meztelenül vagyok. Most is, hogy a tengerpartra mentem pihenni, s a szállodában lerakodtam, az első utam a tengerhez vezetett.
Egy néptelen és homokos parti részen ledobtam a sortomat és máris a meztelen testem élvezte, a hűs tengeri szellő simogatását. A kukim, mely két - három centisen kandikált ki a szőrök közül, egyszeriben a tengervíz hatására felemelkedett és 15 centisen, keményen, izzó vöröses makkjával ágaskodott felfelé.
Ebben a pillanatban egy huncut kis kacagást hallottam meg. Nem értettem, mert nem láttam idejövet senki, kerestem a hang forrását. Nehezen vettem észre a két lányt, az egyik homokbucka tetején ültek, engem figyeltek és nevettek. Ők monokiniben voltak. Az egyik egy gyönyörű hosszú fekete hajú szépség volt, szép álló és nagy kerek mellekkel, míg a másik szőke és kis körte alakú mellekkel. Mondanom se kell, az álló kukim, még keményebb lett, melyre még jobban nevettek a lányok.
Nem tudtam mi tévő legyek. Természetes viselkedést vettem fel és mintha mi sem történt volna, intettem nekik köszönésképpen és lefeküdtem a homokba hanyatt fekve. És ekkor ért a meglepetés.
A két lány odajött mellém. Leterítették a napozójukat és lassan erotikus mozdulattal levették a bikini alsójukat. Elővillant a feketénél a dús fekete szőrzete, hatalmas csiklójával és vastag húsos, kiálló szemérem ajkaival, míg a szőkének teljesen leborotvált puncija és neki is nagy csiklója és csodásan kilógó kisajkai.
Ezt már nem bírtam és a kukim rángások közepette elélvezett, a magasba lövellte az ondót. Ezt a két lány látva, rögvest odafeküdtem a két oldalamra és elkezdték lenyalni a kukimról és a hasamról a kilövellt gecimet. Nem hagytak ki egy centiméteres helyet sem. Minden cseppet kiszívtak és lenyaltak róla. Ez maga volt a gyönyör. A két lány nyelve, ahogy körbenyalogatták kukimat, azonnali újabb felállással reagált. A szőke a zacskómat harapdálta, míg a fekete le fel húzogatta a fitymámat és szívta egyre erősebben a makkomat.
Egyszer csak a szőke felállt és ráült a számra, jelezve, hogy nyaljak neki. Azonnal bevettem a 2 - 3 centire kilógó teljesen kopasz kisajkait és elkezdtem szívni. A kezeimmel felnyúltam a melleihez és azokat markolásztam közben. Éreztem, ahogy egyre jobban remeg a teste. Az egyik ujjamat bedugta popsija nyílásába, melyre nagy nyögésekkel válaszolt. Közben a fekete is felállt és ráült az ágaskodó kukimra és lassú, csodás mozgással el kezdett rajta lovagolni. Szűk volt a csodás húsos, dús szőrzetű, fekete puncija, minden egyes pontját, minden egyes szegletét a csodás barlangjának éreztem a mozgások közben. Ő is elkezdett nyögni és egyre hevesebben lovagolt a kukimon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.65 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 12. 27. szombat 07:48
Többet is ki lehetett volna hozni az alapsztoriból.
#3 A57L 2014. 02. 4. kedd 05:52
Nem rossz.
#2 papi 2013. 06. 27. csütörtök 10:13
Egész jó
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?