A+ A-

Emi és Ricsi 1. rész

Nem bírtam tovább. Ez lesz az első alkalom kettőnk közt. Ő azt mondja vár rám, bármeddig. Tudom, hogy szeret. Nemcsak úgy mondja, hanem érezteti is. Sosem voltam még ilyen boldog. Olyan furcsa érzés. Szerelmes vagyok. Annyira leírhatatlan, amit érzek.
Karácsony előtt történt egy héttel. Péntek reggel felhívott, hogy elém jön a sulihoz, elvisz a karácsonyi vásárra, majd moziba, utána vacsorázni.
Ahogy kiléptem az iskola kapuján, rögtön észrevettem. Ott állt, mosolygott, forróság öntött el, alig bírtam kivárni, hogy végre megcsókolhassam. Egyre gyorsuló léptekkel közeledtem felé és mikor odaértem csak egy kis puszi csattant el. Semmi csók. Eléggé meglepődtem, nem értettem miért. Leszedte hátamról a táskám, majd minden tiltakozásom ellenére ő vette a vállára. A karácsonyi vásár felé tartva, egyszer csak Ricsi behúzott egy fa árnyékába, ahol senki sem láthatott meg és megcsókolt. Váratlanul ért a dolog, de nem ellenkeztem. Miért is ellenkeztem volna? Olyan finoman, gyengéden csókolt. Valahogy mindig tudta milyen csókra vágyom. Egyszerre azon kaptam magam, hogy már a vásárban sétálunk. Ricsi elmondta, hogy mért nem csókolt meg az iskolánál. Szerinte nem örültem volna neki, hogyha az osztálytársaim meglátják, hogy én egy nálam 8évvel idősebb férfivel vagyok együtt. Ilyen figyelmes srác nincs még egy. Ennek ellenére megmondtam neki, hogy engem egyáltalán nem zavarna ha meglátnának, nem érdekel mások véleménye.
A vásárban sétálgatva elmondta, hogy a szülei este színházba mennek egy késői darabra, testvére Attila pedig a barátnőjénél alszik. Tudtam, hogy ez egyáltalán nem célzás volt arra, hogy esetleg maradjak vele éjszakára, csak azt szerette volna, hogy nézzünk meg együtt egy filmet, házimozizzunk. De nekem eszemben sem volt házimozizni. Ott maradok nála éjszakára.
Ricsi megmutatta az összes mozifilmet, amit ma játszanak és kérte, hogy válasszak. A Harry Potter hetedik, egyben befejező részét választottam. Eddig még nem tudtam megnézni, de nagyon szerettem volna. Dehát ma se sokat láttam belőle a moziban, ugyanis jobban el voltunk foglalva egymással, mint a filmmel. A leghátsó sor a kedvencem, ha tehetem, mindig oda ülök. Ahogy elkezdődött a film, mi is beindultunk. Ricsi felémfordult, jobb kezével előröl átkarolta derekam, a ballal pedig finoman simogatott ahol csak ért. Felsőmön keresztül melleimet, nadrágomon keresztül szeméremdombom simogatta. Annyira belemerültünk, hogy azt vettem észre, blúzom kigombolta, melltartómat levette és melleimet immár szabadon ingerelte. Nem bírtam tovább. Kirángattam a moziból, felszálltunk az első buszra és hazamentünk hozzájuk. Nem értette, mit szeretnék...
Szülei autója nem volt a garázsban, így azt hittük már elmentek. Tévedtünk. Anyukája még fürdött apukája pedig csak elvitte lemosatni az autót. Leültünk a nagyszobai bőrkanapéra. Az egész házban sötét volt. Folytattuk a dolgot, amit a moziban elkezdtünk. Ricsi anyukája, Anna kihívott a konyhába és elárulta, hogy majd ráveszi férjét, minél később érjenek haza, hogy legyen időnk. Kérdeztem, mire gondol, mire kell nekünk idő, de ő tudta, nagyon jól tudta, mi a szándékom a ma estével. Így hát, úgy gondoltam ideje elmondanom a Ricsinek mik a terveim mára.
Mikor kiléptek a szülők a házból, Ricsi becsukta az ajtót, megfordult és szinte nekem esett. Derekamat átkarolta, száját az enyémhez tapasztotta, nyelveink találkoztak, Ricsi egész testével neki nyomott a falnak. Erőteljesen, vadul, szenvedélyesen csókolt, simogatott, érintett. . . igyekezett ismét kigombolni a blúzomat, de megállt, amikor azt vette észre, hogy én derekánál fogva kicsit eltolom magamtól és megmarkolom eddig nekem nyomuló férfiasságát, ami már elég régóta áll. .
Ekkor úgy éreztem megőrülök. Egyik lábam felemeltem a csípőjéig, ő megfogott, felemelte a másik lábam is és ismét a falnak döntött . Így széttárt lábakkal tökéletesen éreztem a nadrágon át puncimnak feszülő falloszát. Nem bírtam tovább, teljesen elöntött a vágy, úgy, mint még soha. Ricsi felemelt és úgy vitt fel a lépcsőn. Leültetett az ágya szélére, míg ő becsukta az ajtót és behúzta a függönyt. Olyan sötét lett, hogy egymást se láttuk, így felkapcsoltam asztali lámpáját, melynek fénye egész hangulatossá tette a szobát.
Felálltam. Odaléptem Ricsihez, megcsókoltam és hagytam hogy lassan kigombolja a blúzomat. Mindennap, mikor előre tudom, hogy Ricsivel találkozom, igyekszem valami szexis fehérneműt felvenni. Ma egy bordó-fekete csipkés melltartó és bugyi volt rajtam. Nem szeretem a tangát, így nem is nagyon hordok. Most sem az volt rajtam. Ahogy láttam, Ricsinek nagyon tetszett a melltartóm, nem is vette le egyből, inkább a nadrágomra koncentrált. Lassan kigombolta a gombot, lehúzta a cipzárt és levette a nadrágom. Mostmár egészen láthatott fehérneműben. Átkarolt, és megcsókolt. Ágaskodó férfiassága ismét nekem nyomult. Nem bírtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 v-ir-a 2013. 07. 2. kedd 23:18
kár érte...pedig nagyon jó kis történet smile
folytatnod kéne...8 pont
#2 genius33 2013. 02. 6. szerda 22:32
Kár hogy nem folytattad Marie. smile
#1 Törté-Net 2008. 01. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?