A+ A-

A szüzek kora véget ért 1. rész

Két sráccal jártam tizenhat éves koromban hosszú időn át, csak tizenhetes évemnek a végén romlott meg a régi jó viszony köztünk. Tulajdonképpen soha nem szerettem egyiket se. Magányos voltam, egy bérházban nőttem fel, a családom nem törődött velem. Így több év távolából nézve is elég szerencsétlen voltam kamaszként, sok rossz dolog történt és még történhetett volna velem, csoda, hogy azért viszonylag megúsztam eddig a dolgokat.
Nem volt jó egyedül, inkább a haverokkal lógtam, mint otthon egyen a fene a girnyó őseimmel. Nekem olyan volt a családom, hogy egy ágyban aludtunk hárman, apám folyton piás volt, ha jött haza este, evett valamit, benyomta a sörét mintha nem lett volna amúgy is elég részeg. Mi már anyámmal az ágyban voltunk, amikor ő jött, ahogy odaért, már tolta is le a nadrágot, szétlökte anyám lábát, és ormányszerű farkát már nyomta is neki befele. Eleinte majdnem elsüllyedtem a szégyentől, de évek alatt megszoktam.
Ha tehettem, a srácokkal vertem el az időt, bagóztunk, piáltunk, marháskodtunk, nekik se volt jobb az otthoni környezetben, mint nekem. Nem szerettem őket,de ragaszkodtam hozzájuk, mintha testvérek lennénk. Persze azért tartottam tőlük, apám után nem voltak illúzióim a férfiakat illetően, de jól elmarhultunk, ment az idő. Magamban tudtam, akármennyire is kezelhetők a srácok, a vége az lesz, hogy bepróbálkoznak nálam, és akkor mit csinálok? Nem vágytam fickókra, fölösleges terhet nem akartam a nyakamba, bár néha viszketett nekem is, de ilyenkor segítettem magamon. Elképzeltem, hogy egy nagy marha behemót állat elém áll, nekem szegezi a rút nagy faszát, ahogy apám anyámnak. Aztán nem törődve a sikoltozásommal kitapogatja a bejáratot, nyálat ken bele, és elkezdi nyomni befelé. Egyszer az egyik csaj mesélte, hogy őt a pasija amikor szembe térdel vele, lapátkezeivel átmarkolja a csípőjénél, s miután beillesztette a gyík fejét, megragadja és ráhúzza a faszára. Így mondta, ezekkel a szavakkal. Ez annyira felizgatott, hogy hazarohantam, és megujjaztam magam a klotyón. Ettől kezdve én is ezt fantáziáltam, először úgy, hogy elképzeltem a jelenetet, aztán egy idő után úgy, hogy a csaj helyébe képzeltem magam. Én voltam az, akit derékon alul meztelenre csupál a pasija, és akit megragad, felhúz a szerszámára. Ekkor élveztem először igazán, elképzelve, hogy a nagy farok feszít, aztán meg jár bennem, a végén pedig mélyeket nyögve belém engedi a gazdája azt, amit apám a muterba.
Eljártunk olykor diszkóba, megpróbáltak leitatni, hogy aztán azt csináljanak velem, amit szeretnének (Láttam ott szép dolgokat, aki nem ismeri, el se tudja képzelni) Hát hogy mit szerettek volna, az találós kérdés.
Semmi jártasságom nem volt derékon alul, pedig sikerült is leitatniuk, csak éppen bármennyit ittam, nem vesztettem el annyira az eszem, hogy rám mászhassanak. Szóval szerencsém volt. Ők láthatólag beletörődtek abba, hogy haverok vagyunk, dugás nincs. Ettől jobb lett a levegő, és most már kezdtem jól érezni magam sivár társaságunkban. Ez ősszel történt.
Tavasszal, amikor jobb idők jöttek, kimentünk a város mellé a földekre, ligetes helyekre, ez kellemes változatosságot hozott az életünkbe. Piálás az volt, amikor már az eszük elmenőben volt, volt taperolás is. Egy idő után, mivel elfogadták, hogy szex nincs, már nem is bántam, én se vagyok fából. Mutatni nem mutattam, kívülálló csak annyit láthatott, hogy egy kis hülye kurva hesszeli a két hólyagot, de az egész csak móka volt, semmi más. Akik láttak bennünket, a szemükön láttam, ordas kis tini kurvának tartottak, akin többen átmentek már eddig, mint a szántódi komp egy év alatt a Balatonon. Többen méregettek bennünket a kavicsbányáknál a fürdőzők közül, hogy hátha elkaphatnának a sóderbuckák közt valahol, amikor nyápic kis lovagjaim nincsenek velem. Volt egy horgász,aki nagyon szerette volna velem megnyalatni a sót, többször is ajánlatot tett nekem. Ajánlatának a módja is sokat árul el arról, mennyi lehetett az ázsióm itt a környéken. Költőien úgy fejezte ki magát, hogy ha rászökkenek a táltosára, rá fogok jönni, hogy ilyet még az életben nem kaptam a perselyembe. Táltos a perselyben, egye fene, hiányzott a stilisztikai órákról, végül is ez nem bűn, csak jellemző. Mondtam neki, én mázlista vagyok, mert bárkinek teszem oda a kis egyetlenemet,, olyat fog mézelni, amilyet még soha. Láttam, ezt nem értette, de hát istenem, nem tudhatta a szerencsétlen, hogy még faszt se láttam eddig igazában, akármilyen züllötten viháncolok ezzel a két férfikarikatúrával. Volt aki a mozinál tett ajánlatot, mondván, hazavisz, addig lakok nála,ameddig akarok, és fizetni sem kell. Persze. Pénzben. Volt továbbá egy negyvenes, ez négy lepedőt kínált, ha otthon a felesége előtt análozhat velem, mert a csajt nem lehet meggyőzni róla, hogy nem reped szét egy nő segge, ha bekolbászolják. Aki hiszi, aki nem, ennek nehezen tudtam ellenállni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2018. 06. 2. szombat 07:27
Egyéni stílusa van, nekem tetszett.
#6 sztbali 2017. 06. 5. hétfő 14:12
Tetszik a történet. Kéne a beígért folytatás is!
#5 vakon53 2016. 03. 27. vasárnap 12:30
Holvan a betyárját a következőrész?
#4 A57L 2014. 05. 24. szombat 05:45
Én szerintem jó lett.
#3 listike 2014. 04. 5. szombat 07:30
Nem tetszett.
#2 Sasha 2008. 01. 20. vasárnap 09:15
titszik a stílusod, folytasd
#1 Törté-Net 2008. 01. 19. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?