A+ A-

Tanár úr 4. rész - Két tűz között

Gyorsan teltek a hónapok. Egyre közeledett az érettségi, ami miatt feszült voltam.
Egyik nap, a kémiatanárunk rendkívül sokat késett- pedig mindig pontosan jön az óra kezdetekor. Mikor megérkezett legalább húsz perces késéssel, bejelentette, hogy terhes, és jövő héttől új kémiatanárt kapunk. Különösebben nem érdekelt a dolog addig, míg meg nem ismertem az új tanárnőt.
Hosszú szőke hajú, körülbelül huszonhat- huszonhét éves nő, frissen kapott diplomával, magas sarkú cipőben és kiskosztümben robogott be az osztályba, Balázs kíséretével. Csinos nő volt, ami tény az tény.
- Üdvözlöm önöket, a nevem P. Anna. Én fogom önöknek a kémiát tanítani, mivel Kiss tanárnő a jövő héttől nem lesz. - kezdte a bemutatkozást. A hangja kicsit rekedtes volt, mégis szexi. Végig nézett az osztályon, majd Balázshoz fordult, és kéjesen mosolyogva bólintott, hogy befejezte mondani valóját. Feltűnően bámulta Balázs testét. Balázs rám nézett, majd szemével intett, hogy csillapodjak, mivel látta rajtam, hogy majd szétvet az ideg, és már nem kell sok ahhoz, hogy beszóljak valamit.
- Remélem emberek, megfelel önöknek a tanárnő! Biztosak lehetnek benne, hogy ugyan olyan jól fog majd tanítani, mint Kiss tanárnő.- mondta Balázs, komoly osztályfőnökös stílusban, közben pedig rákacsintott Anna tanárnőre.
Itt betelt a pohár. Iszonyatosan féltékeny lettem, mégis fegyelmeztem magam, és a legkisebb jelét nem mutattam mérgemnek.
Este találkoztam Balázzsal a parkban. Már sötét volt. Kellemes tavaszi este. Leültünk egy padra, majd beszélgetni kezdtünk.
- Tetszik neked, igaz?- vontam kérdőre.
- Kicsoda?
- Hát az a szőke lotyó.
- Annára gondolsz?- nézett rám kérdően.
- Igen rá.
- Csinos nő, de nekem itt vagy te.- felelte halkan. Szinte suttogva.
Finoman megcsókoltam, majd kezem a nadrágjába csúsztattam, és markolászni kezdtem péniszét, ami pillanatok alatt keményre duzzadt.
- Ne mit csinálsz, itt megláthatnak!- szólt rám szigorú hangon.
- Nem jó, amit csinálok?- kérdeztem vissza.
- De, de ne itt, bárki megláthat!
- Ne viccelj, üres a park.
- Akkor is! Hagyd abba!- mondta, és eltolta kezem.
Felállt, majd fel-le járkált a pad előtt a fejét fogva. Néha rám, néha a földre nézett. Olyan volt, mint a kisgyerek, amikor valami rosszat tesz, és nem tudja, hogy mondja el az anyjának.
- Balázs... baj van?
- Nem nincs semmi baj, ne haragudj!- mondta majd visszaült mellém a padra és átkarolt.
Nem faggattam tovább, mert abból úgy is csak veszekedés lett volna. De tudtam, éreztem, hogy Anna áll a dolgok hátterébe...
Másnap Balázs nem jött dolgozni. Kérdeztük a tanáriba, hogy hol van, ott pedig elmondták, hogy három nap betegszabadságot vett ki. Suli után elhatároztam, hogy meglepem őt a kedvenc csokijával. Vettem is két táblával a boltban, és elindultam hozzá.
Mikor odaértem, meglepetten tapasztaltam, hogy nyitva van a bejárati ajtó. Annál jobb! Még jobban meglepődik! Bementem, majd levettem cipőim. Halkan indultam tovább, hogy megkeressem Balázst. A konyhából nevetést hallottam, méghozzá egy nőjét. Benéztem, majd láttam Balázst Annával viháncolni.
- Üdv!- köszöntem, mint aki most ért haza.
Anna meglepetten nézett rám. Balázs szintén.
- Valami van az arcomon, vagy miért néztek ilyen furán?- kérdeztem.
- Beszélhetnénk?- kérdezte Balázs
- Hogyne, mondjad!
- Figyelj, félre érted a dolgokat... Anna nekem egy régi barátom, és már nagyon rég nem láttam...
- Hagyd a rizsát, van köztetek valami?!- szakítottam félbe.
- Nem, nincs semmi!- szólt közbe Anna.- Balázs sokat mesélt rólatok. Nem tenné kockára a kapcsolatotokat, az bármennyire is bizarr. Szeret téged!
Zavartan hallgattam Annát, majd Balázsra néztem, ő pedig bólintott. A feszültség szinte érezhető volt a levegőben. Szerettem volna elhinni Anna szavait, de valahogy nem ment. Hátat fordítottam, majd könnyekkel küszködve indultam a kijáratajtó felé.
- Várj!- szólt utánam Anna.
- Nincs mire várnom .- feleltem félvállról, de addigra Anna utolért és megragadt a karom.
- Kérlek hallgass meg!
Megfordultam, majd ránéztem. Végig néztem a testén. Hirtelen átfutott néhány gondolat az agyamon. Mi lenne, ha hárman csinálnánk? Kíváncsi vagyok Anna melleire, arra, ahogy csókol, ahogy nyelvével finoman izgatja csiklóm... Másrészt fájna látnom, ahogy Balázzsal szeretkezik, ha megcsókolja... De nem érdekel! Akarom ezt a nőt!
- Gyere, üljünk akkor le!- javasoltam, majd szememmel intettem hogy kövessen.
Bementünk a hálószobába, majd leültünk az ágyszélére. Nem mondott semmit, csak némán nézett rám. Mintha ő is ugyan arra gondolt volna. Kívántam, még is bennem volt egy fajta gyűlölet iránta.
- Nem akarok magyarázkodni, neked de, tényleg semmi nincs köztünk! Balázsnak te vagy a mindene.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.46 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Brigádos 2008. 08. 29. péntek 14:16
Ez egy amolyan sértődéses történet, ahol az író a maga módján jól megbünteti a szereplőit :)
#1 Törté-Net 2008. 01. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?