A+ A-

Az első

A középiskola második osztályának elvégzése után a nyári szünetben a szüleimmel Balatonföldvárra, egy szakszervezeti üdülőbe mentünk üdülni. Miután kicsomagoltunk, kényelembe tettük magunkat, lementünk az ebédlőbe ahol az üdülő belső rendjét ismertették.
Az ebédlőbe hatszemélyes asztalok voltak. Leültünk az egyikhez. Nem sokkal később egy öt év körüli kisfiú állt meg az asztal mellett és megkérdezte.
- Ideülhetünk anyukámmal hozzátok?
- Hol az anyukád - kérdezte édesanyám és megsimogatta a szöszke fejet.
- Ott áll az ajtóban - mutatott egy csinos nőre.
- Gyertek csak nyugodtan - invitálta anyu.
- Elnézést a tolakodásért. Pongrác Tamásné vagyok, de szólítsanak csak Elvirának - mutatkozott be - A kisfiamat Tamáskának hívják.
- Nincs semmi probléma, üljetek csak le. Én vagyok az idősebb, kérlek, tegeződjünk.
Kölcsönösen bemutatkoztunk, röviden elmondtunk magunkról egy-két dolgot. Én suta kamaszságommal lopva figyeltem Elvirát. Bronzvörös haja volt, kék szeme, karcsú dereka, hosszú combjain meg feszült a halásznadrág.
Elvira elmondta, hogy azért jöttek csak ketten, mert a férje egy tengerjáró hajón dolgozik és közbe jött egy rendkívüli út így nem tudott velük jönni.
Sok programot csináltunk együtt, egész jól összebarátkoztunk. Egy alkalommal, mikor sétálni indultunk édesanyám kért, hogy szaladjak fel Elviráékhoz és kérdezzem meg, hogy nem-e akarnak velünk jönni. Felfutottam az emeletre, benyitottam az ajtójukon. Elvira ott állt a szobaszekrénynél, teljesen meztelen volt, ép a bugyiját húzta volna fel.
- Bocsánat - dadogtam és nem tudtam mit csináljak.
Megigézve néztem a hetykén előreugró melleit, ölének vöröses szőrzetét. Elvira maga elé kapott egy ruhát, de így sem tudta eltakarni teljesen bájait.
- Nincs semmi baj, de legközelebb kopogjál - mondta egy kis haraggal a hangjában.
- Ne tessék haragudni Elvira néni, de anyuéknak ne mondja meg, hogy illetlen voltam.
- Rendben, de ne néniz, még csak harminckét éves vagyok. - És gyorsan magára kapta a maga előtt tartott ruhát.- Menj és mond meg, hogy mindjárt megyek, csak megkeresem Tamáskát.
Egyik beszélgetésünk alkalmával a hobbijainkról beszélgettünk. Elvira elmondta, hogy a férje nagy modellező, a hajók a kedvencei. Megkérdezte tőlem.
- Attila te szereted a modelleket? Ha igen, akkor gyere el majd hozzánk, úgy is Pesten tanulsz. De előtte telefonálj, hogy meg tudjuk beszélni az időpontot.
Véget ért az üdülés, rövidesen elkezdődött az iskola. Vissza-visszatérő álmom volt Elvira, amint ott áll előttem anyaszült meztelenül, és ilyenkor mást is álmodtam. Ilyen álmok után mikor felébredtem, mindig onanizáltam.
Egy ilyen alkalom után, lesz, ami lesz alapon felhívtam Elviráékat, már nagyon szerettem volna látni.
A telefont Elvira vette fel. Meglepődött a hívásomon, de nem utasított el.
- Tudod mit, gyere el két hét múlva vasárnap tíz órára, ebédre is nálunk maradhatsz. Tomi úgyis előtte csütörtökön jön haza.
Alig győztem kivárni, hogy leteljen a két hét. A megbeszélt időpontban csengettem az ajtójukon, de nem nyitottak ajtót. Mikor másodszor csengettem, Elvira kiabált ki.
- Megyek már, mi annyira sürgős? - és kinyitotta az ajtót, egy fényes selyempongyolában állt küszöbön - Jaj, istenem terólad meg megfeledkeztem. Tomi elvitte Tamáskát a Vidám Parkba, meg az Állatkertbe, én meg épen fürödtem. De gyere már be!
Bekísért a szobába, leültetett az ott lévő kanapéra. A szoba berendezése, a bútorok, amelyeket Elvira szüleitől örökölte, hatalmasak és kényelmesek voltak.
- Kérsz egy kis limonádét? - kérdezte - Mindjárt hozok be, addig nézegesd azokat a modelleket mutatott a könyvszekrényben lévő hajókra.
Behozta az italt töltött mindkettőnknek. Leült velem szembe a fotelbe, lábait keresztbe tette, a pongyola szétcsúszott a combján. Nem tudtam hova nézzek, a szám kiszáradt, alig bírtam válaszolni a kérdéseire. Ő érdeklődött a szüleim felől, az iskolai tanulmányokról és hogy udvarolok-e valakinek. Kifogyott a limonádém, letettem az asztalra a poharat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.79 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2018. 01. 5. péntek 06:09
Túl van pontozva. Szerintem gyenge.
#8 feherfabia 2015. 07. 5. vasárnap 05:45
Egyszerű,de jó!
#7 A57L 2015. 07. 5. vasárnap 04:17
Elég jó.
#6 zsuzsika 2014. 10. 29. szerda 08:19
Nem rossz.
#5 listike 2013. 12. 17. kedd 07:14
Nagyon tetszett.
#4 papi 2013. 11. 18. hétfő 12:01
Nem rossz.
#3 anonim 2007. 12. 27. csütörtök 11:16
ez jo mert én minden nyáron Földváron nyaralok u h a szívemhez szól a sztori:D
amugy jo
#2 koko 2007. 12. 27. csütörtök 10:19
KÖRÜLBELÜL IGY KELL EGY GYEREKET FELAVATNI.
ENGEMET IS EGY 45 ÉVES NŐ AVATOTT FEL 16 ÉVES KOROMBA.AMIG ÉLEK MEG EMLEGETEM ANNYIRA FANTASZTIKUS VOLT.IGAZIAN A RABSZOLGÁJÁVÁ TETT ÉS KB 3-ÓRÁN ÁT GYÜRTÜK EGYMÁST.A SZOPÁSTÓL KEZDVE A KINYALÁSIG ÉS MÉG ANÁLISAN IS KI ELÉGITETTEM.ANNYIRA BEINDULT HOGY VÉRESRE MARTA A FENEKEMET ÉS A HÁTAMAT, A NYAKAMAT SZABÁLYOSAN SZÉT HARABDÁLTA A FÜLEMET TÉPTE
#1 Törté-Net 2007. 12. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?