Az átengedett
e
alf
alf
sz
alf
ak

Szavazás átlaga: 7.5 pont (86 szavazat)
Megjelenés: 2007. december 7.
Hossz: 76 116 karakter
Elolvasva: 43 571 alkalommal
Pornoerotikus kisregény egy feleség megdugatásáról
Készült: 2001.11.26. - 2002.12.21.
1. A MEGÁLLAPODÁS

Úgy léptem be a kávézó ajtaján, mint aki az oroszlán barlangjába készül. Szerencsére nem sokan voltak ezen a délelőttön a hangulatosan berendezett helyiségben. Két korai vendéget kivéve csak a pincér mosogatott a pultnál, érdeklődő pillantást vetve felém. Ilyenkor kevés a vendég, jobban odafigyelnek minden betérőre.
Herbert az egyik hátsó asztalnál ült és valami színes Zeitungot olvasott elméllyülten. Igyekeztem határozott arccal, laza testtartással közeledni hozzá, pedig majd kivert a víz attól, ami rám várt ezekben a percekben.
– Szervusz Herbert! – léptem oda barátságos pofával a fickóhoz. Ő persze úgy tett, mintha csupán most venné észre a jelenlétem és érdeklődve hunyorított fel az újságjából.
– Szia Dieter...! Na, megvan a pénz?
Kezet ráztunk, s a hitelezőm ujjai erős szorítással jelezték, mit szeretne hallani tőlem. Sajnáltam, hogy ezúttal is ki kell ábrándítanom őt. Gyorsan leültem vele szemben, háttal a bejáratnak, nem törődve még azzal sem, hogy rendeljek magamnak valamit a pultnál. Tárgyalni jöttem ide, nem szórakozni.
– Figyelj, szükségem van még egy kis időre! Meg fogom szerezni, hidd el...!
Herbert nyugodtan letette az újságot a cappucinója mellé, és felvont szemöldökkel meredt rám azokkal a hideg, szúrós, világosbarna szemeivel.
– Ezt már hallottam néhányszor! Most azt akarod, hogy megharagudjak? Már fél éve lógsz nekem egy csomó lóvéval ember!
Még csak fel sem emelte a hangját, bennem mégis megrezdültek az izmok. Őszintén szólva szánalmasnak éreztem a mentegetőzésem, de nem tudtam ennél jobb stratégiát kitalálni. Nyakig benne voltam a pácban, köszönhetően az ostobaságomnak.
– Nem tehetek róla, én mindent megtettem! Hisz tudod! Sosem vernélek át...! De egyszerűen semmi nem jött be nekem az utóbbi időben!
Most már tudom, hogy bolondság volt otthagyni a jól fizető céget és saját vállalkozásba kezdeni. Hamar kiderült, hogy a félretett tőkém kevés lesz, a bankok pedig csak hosszas macerálás után hajlandók kölcsönt adni egy magamfajta vidéki kezdőnek. Állítólag a recesszió az oka mindennek meg az új törvények, az unió bővítése. Ezt mondták Stuttgartban, mikor elmentem a tartományi bankhoz kilincselni. Mostanában Baden-Württembergben sem olyan mesések már a körülmények, mint pár évvel ezelőtt.
Herbertet az offenburgi középiskolás éveim óta ismertem. A környéken mindenki tudja róla, hogy tele a zsebe dohánnyal, köszönhetően a papájának. Így aztán gondoltam egy merészet és a régi barátságunkra hivatkozva kölcsönkértem tőle egy nagyobb összeget. Tisztes kamattal, de jóval drágábban, mintha a banktól kaptam volna. Ő pedig megadta nekem a lehetőséget, hogy csőbe, pontosabban csődbe húzzam magam. Mert sajnos az üzleti életben nincs barátság, főleg tartozás esetén nem.
– Ez nem az én gondom Dieter! Nos, akkor talán majd be fognak jönni neked az embereim. – vont vállat lassan a pasas, belehörpintve az italába. – Lothar és Jürgen értenek hozzá, hogy bírjanak jobb belátásra!
Pontosan tudtam, mit jelentenek ezek a szavak. Nem ez volt az első figyelmeztetése az elmúlt hetekben. Már így is két héttel túlléptem a pénz visszaadásának határidejét és a kérdéses összegnek még a fele sem volt meg. És őszintén szólva fogalmam sincs, mikorra tudnám megszerezni, hacsak el nem zálogosítom a házunkat.
– Agyon akarsz velük veretni? Akkor tutira nem fogom tudni visszaadni neked a kölcsönt!
Próbáltam játszani a kemény fiút és az elszántat, de nem igazán ment a dolog. Herbert haverjai igazi pofozógépek. Kidobóemberek a belvárosi diszkóban, meg mindenféle nehézfiúk, bőrfejűek, akiket jobb messze elkerülni. Semmi kedvem nincs összetöretni velük a csontjaimat.
– Ez igaz! Na jó, akkor mondjuk meglátogatjuk a kedves feleségedet... úgy, testületileg!
– Ezt nem mondod komolyan Herbert...! Tudom, hogy szeretted Giselát!
A megjegyzése a lehető legérzékenyebb pontomon talált el és ő pontosan tudta ezt. A feleségemmel azután ismerkedtem meg, hogy Herbert sikertelenül próbált neki udvarolni. Gisela ki nem állhatta a férfit valamiért, de sosem volt hajlandó részletekbe bocsátkozni mélyen gyökerező ellenszenvének okairól.
– De ő téged választott! Egy ilyen palimadarat...! Nagy fasz vagy te Dieter! Talán ezért is tapadnak rád annyira a csajok!
Nem tudtam, ezt dicséretnek vagy kritikának szánta-e, esetleg mindkettőnek.
– Kérlek, ne bántsd a feleségem! – csak ennyit mondtam, szinte esdeklően. Gisela volt a legfontosabb számomra a tulajdon bőröm mellett. Legfeljebb eladjuk majd a házunkat, hogy leperkálhassam az adósságom és valami kisebb lakásba költözünk. Miközben így morfondíroztam, egyre idegesebb lettem, ahogy Herbert kajánul villogó tekintetét lestem, ő pedig élvezettel játszott velem, mint macska az egérrel.
– Nem akarom bántani, nyugi! Csak elszórakozom vele egy kicsit!
– Ő ezt nem fogja hagyni!
– Majd meglátjuk! Ha nem fizetsz, elviszem a nődet egy körre, kárpótlásul!
– Gisela ebbe sosem menne bele önként!
Mindketten halkan beszéltünk, nehogy a pincér füléig jussanak a szavaink. Freudenstadt eléggé kicsiny város ahhoz, hogy pillanatokon belül híre szaladjon a csevegésünknek az ismeretségi köreinkben. Ezt láthatóan ő sem akarta. Neki is volt elég rosszakarója a fél tartományban.
– Még akkor sem, ha te kéred meg rá? Elmondhatod neki, mekkora bajban vagy. Ha kedves lenne hozzám, hajlandó lennék még várni mondjuk egy hónapig a pénzemre. És nem töretem össze a csontjaidat Lotharral! – ez utóbbit épp olyan lágyan, szinte már kedvesen mondta, mintha a kedvenc ölebének frissen született kölykeiről volna szó, amikből nekem szeretne ajándékozni egyet.
– Szerintem ő inkább hagyná, hogy kicsinálj, minthogy előtted széttegye a lábát! – véltem józanul. – Pontosan ezért választott engem, mert látta, hogy milyen önző vagy!
Ez utóbbit nem kellett volna mondanom. Azonnal felfogtam, igen nagy hibát követtem el, amikor elővigyázatlanul beletapostam a hiúságába. Nem jó ha az ember a műtét előtt sértegeti az orvosát.
– Üzletben nincs barátság fiacskám! Ezt megmondtam, amikor idejöttél hozzám kölcsönért! – morrant rám dühösen Herbert, összeszorított szájjal.
Én pedig szerettem volna azonnal elpárologni a helyemről vagy kimenekülni a Fekete-erdő fenyveseibe, hogy magányos
f
alf
ar
alf
ka
alf
sk
alf
ént
eltűnjek az emberek szeme elől. A tenyerem nyirkos lett a feszültségtől, az agyam pedig lázasan járt a lehetséges megoldásokon. Aztán hirtelen beugrott valami, ami talán segíthetne oldani a helyzetet. Bevallom őszintén, csak a saját irhámat mentettem, amikor felajánlottam neki egy vonzónak tűnő megoldást.
– Igazad van! De figyelj csak! Volna egy ajánlatom a számodra! Giselával kapcsolatban!
– Éspedig?
– El tudnám intézni neked, hogy megkaphasd őt. Anélkül, hogy ő ezt tudná!
Ez utóbbit alig tudtam kinyögni, mostanra egészen kiszáradt a szám az izgalomtól. A tudatomban erotikus képek keveredtek össze a felém közeledő, baseball ütőkkel felszerelkezett killerek pofájával, ezért a szívemben ugráló rémülettől hajtva hamar eldöntöttem, mi módon úszhatom meg az egész balhét.
– Tán bekötöd a szemét vagy mi?
– Úgy valahogy! – dünnyögtem sejtelmesen, s kényelmesen hátradőltem a nádfonatú széken. Most már nincs visszaút. Fel kell áldoznom a számomra legfontosabb és legértékesebb dolgot ennek a pénzes baromnak.
– Ez jó! Mondd csak...!
Herbert szája széles vigyorra húzódott, én pedig beszélni kezdtem, lassan és megfontoltan, megtéve újabb ajánlatomat a kölcsön kifizetésének átütemezéséről, továbbá a cserébe nyújtandó lehetőségről. És közben igen rosszul éreztem magam a lelkem mélyén.

2. AZ ELŐJÁTÉK

Ezen az estén gombás rántottát készítettem kettőnknek vacsorára. Én értem előbb haza a munkából, délután öt körül, s épp a konyhában szorgoskodtam, mikor a férjem megérkezett.
Dieter fáradt mozdulattal dobta le táskáját az előszobában, aztán valami köszönésfélét mormogva az orra alatt, lerogyott az asztalhoz. Arcán az a szívós konokság, meg némi szomorúság keveredett, amit jól ismertem már az elmúlt hetekből. Amióta belekezdett abba a vállalkozásba, ritkán volt oka a vidámságra.
– Milyen napod volt? – kérdeztem, elé rakva a megpakolt tányért. A gombás rántotta forrón, illatosan gőzölgött az asztalon. A beledarabolt vöröshagyma és a fűszerek aromája valósággal csiklandozta az orrunkat.
Gyorsan ledobtam a kötényemet és helyet foglaltam vele szemben, közelebb húzva a kenyeres kosarat magamhoz. Hátam mögött kitartóan szörcsögött az elektromos teafőzőgép a pulton.
– Fárasztó! – vont vállat a férjem közönyösen. Úgy láttam, inkább csak piszkálja az ételt a villájával. Valószínűleg nem volt étvágya. Én azért elégedett voltam a főztömmel, mert az egész napos rohangászás után a hivatalban nagyon megéheztem.
A tea végre lefőtt. Megfordultam, hogy kikapcsoljam a gépet és kiöntsem az aranybarna folyadékot a bögréinkbe.
– Őszintén szólva nem nagyon jutottam előre a kölcsön átütemezésével. Ha két héten belül nem tudom előteremteni a pénzt, csődbe megy a vállalkozásom.
– Az nem jó! De nem kéne annyira a szívedre venned Dieter! Végül is mindenünk megvan és nem fogják elárverezni a fejünk fölül a házat! – mondtam neki, hogy némi biztatást öntsek belé. – Legfeljebb majd visszamégy dolgozni a gyárba!
– Igen. Az bizony bekövetkezhet Gisela! – hagyta rám ő bánatosan.
Az asztalra tettem a teát, és pár kanál mézet csurgattam bele, gondosan elkevergetve, mielőtt odanyújtottam volna a páromnak. Valamit ki kell találnom, hogy javítsak ezen a síri hangulaton, mert nem bírom tovább idegekkel. Amióta vállalkozó lett a férjem, állandóan rossz a hangulata és ez gyakran elrontja az estéinket, sőt időnként már a hétvégéket is. Szerintem jobb lett volna, ha megmarad az óragyárban szerelőnek.
– Teljesen kimerültem. – mondta ekkor Dieter, a pöttyös teásbögréjét szorongatva, mintha abból akarna erőt meríteni.
– De azért nem akarsz mindjárt lefeküdni, ugye? – mosolyogtam rá hamiskásan, számhoz emelve a bögrémet. Már három napja nem szeretkeztünk, és forrón reméltem, hogy ma este végre újra összebújunk egy közös hancúrozásra az ágyban.
– Persze, hogy nem!
Dieter azonnal kitalálta mire gondolok, mert fürkésző pillantást vetett rám. Láthatóan azonnal elmúltak a fejében kergetőző gondjai, hogy átadják helyüket az örök férfiúi vágyaknak.
Ismertem jól ezt a nézését. Olyankor bámult ennyire, mikor azon gondolkodott, milyen erotikus játékot eszeljen ki kettőnknek. Közös megállapodásunk szerint minden páros hónapban az ő dolga kezdeményezni a szexuális játszadozást és eldönteni, mit csináljunk az együttlét során. Most még csak a hónap közepe volt, tehát még legalább két hétbe telik, amíg átvehetem az irányítást és feldobhatom kicsit a hangulatát az ötleteimmel.
– Korán van még a szunyáláshoz drágám! – mosolyogtam rá csábítóan.
– Így igaz!
Szerettem amikor így nézett rám. Valami furcsa, mélyről jövő borzongást keltett bennem, ami megbizsergette az érintésére szomjazó bőrömet és folyton izgalomba hozott. Az érett, kiteljesedett szerelmi kapcsolat gyümölcse volt ez a reakció, én pedig örömmel adtam át magam neki minden alkalommal.
– Milyen játékot találtál ki ma estére? – emeltem meg finoman a szemöldököm két falat között. Dieter válasza talányos volt, mint mindig.
– Fürödj meg, utána elmondom!
Hirtelen letette a villát. Megtörölte a szája szélét a szalvétával, pedig alig evett valamit. Nála ritka az ilyesmi, mert többnyire
f
alf
ar
alf
ka
alf
s
éhes szokott lenni estére, mikor hazaér a munkából. Talán evett már valahol, gondoltam naivul.
– Vegyél fel valami szexi fehérneműt és várj meg odalent a nagyszobában!
Ez nem kérés volt, hanem parancs, azzal válaszra sem várva felállt és kiment a konyhából.
– Jó! – szóltam utána egyszerűen. Tudtam mi a dolgom, és mindig örömmel játszottam el a reám háruló szerepet, bármi legyen is az. Ettől függetlenül azért még megettem a főztömet, az ő részét pedig egy műanyag dobozban betettem a hűtőbe. Jó lesz az még holnap. A szex egyébként is sok energiát kivesz az emberből, főleg ha Dieter a kezdeményező. Szóval nem árt előre feltöltődnöm erővel.
Gyorsan elmosogattam, majd fölmentem az emeletre a hálószobánkba. A férjem odalent maradt, hallottam ahogy matat a nagyszobában a videókazettái között. Nekiláttam a felkészülésnek.
Sietve meztelenre vetkőztem, majd beálltam az emeleti fürdőszoba zuhanyfülkéjébe és gyorsan megtisztálkodtam, tetőtől-talpig bekenve magam a legújabb, márkás tusfürdőmmel, hogy a bőröm illatos legyen az aktus előtt. Miközben törölköztem, a fali tükörben megszemléltem csupasz testemet. Kellemesen izgató emlékek jutottak eszembe a fürdőszobában megesett szeretkezéseinkről.
De sokszor öleltük egymást a zuhanyrózsa forró vízsugarai alatt, s utána itt, a tükör előtt állva! A párom keze a testemet simogatta, mohón, szenvedélyesen, követelőzőn, én pedig örömmel adtam oda neki magam. Dieter nagyon jó szerető, tudja mi kell egy nőnek. Ezért is választottam őt férjemül hat évvel ezelőtt.
Miután szárazra dörgöltem magam, kevés illóolajat hintettem a hónom alá és az ágyékomra, majd besétáltam a hálószobánkba. Keresgélni kezdtem a ruhás szekrényemben. Ha Dieter most belépne, miközben én pucéran ácsorgok a szekrény előtt, kissé előre hajolva, biztos odalépne mögém és megsimogatná a hátsómat. Sőt, valószínűleg nem csak azt.
De ő nem jött fel. Odalent várt rám és nyilván készült valami meglepetéssel. Nagyon fantáziadús tud lenni ha a szeretkezésről van szó.
Végül a koromfekete, csábítóan szexi alsóneműmet választottam ma estére, amit a legutóbbi névnapomra kaptam a páromtól. Ez egy finoman csipkézett szélű melltartóból áll, amiből majd kibuggyannak a kebleim, hozzá keskeny szabású bugyikával, ami alig takar valamit a fenekemből és a szemérmemből. Persze úgy sem lesz sokáig rajtam, ha jól sejtem. Dieter hamar le fogja húzni, én pedig engedelmesen, sőt boldogan tűröm majd, hogy hozzáérjen intim testrészeimhez szakavatott ujjaival.
A fekete combharisnyát a csipkés seszlivel és rafinált tartópántokkal ezúttal nem öltöttem magamra, mert felszaladt rajta a szem. Csupasz combokkal is kellően csábító leszek ma, azt hiszem. Lábamra egy szellősen vékony, magas sarkú szandál került, s egy arany bokaláncot is feltettem hozzá némi habozás után. Általában nem szoktam ékszert viselni szeretkezés közben, nehogy elkallódjon a tornamutatványok alatt, de most valahogy kedvet éreztem rá, hogy íly módon is díszítsem magam.
Mivel nyár közepén jártunk, kellemesen meleg volt idebent, sőt szerintem még odakint is. Nem húztam fel a hálóköpenyem, hanem csak így, a fekete ruhácskámban sétáltam le a lépcsőn egy vadászó macska puha lépteivel. Megálltam a sötétbe borult nagyszoba kellős közepén. A férjem nem volt sehol.
– Dieter! Hol vagy? – kérdeztem halkan, óvatosan. Tettem néhány bizonytalan lépést előre, nehogy nekiütközzek a foteloknak.
Hirtelen sebes léptek zaját hallottam végig surranni a szőnyegen, de a hátam mögül! Dieter úgy látszik bújócskázni akart velem vagy talán megijeszteni, mert szorosan odalépett a hátam mögé és erősen átkarolt. Egyik kezével a jobb mellemet markolta meg, a másikkal pedig befogta a számat. Szólni akartam neki, sikkantani a meglepetéstől, de belém szorult a szusz.
– Csend legyen! – éreztem meg a párom lehelletét a fülemben. – Most megvagy szépségem!
Dieter úgy döntött, ezúttal leányrablósat akar játszani velem. Erős mozdulattal odavonszolt a falhoz és egyszerűen nekinyomott, egy pillanatra sem engedve el közben a számat bőrkesztyűs kezével. Bevallom őszintén, rémületes érzés volt
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lenül
tűrni a csöndes
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
ot
, ahogyan megszorított. Egész testével hozzám simult, odanyomva a falhoz és gyorsan hátracsavarta a bal karom. Végre lazított a szám elé tartott tenyerén annyira, hogy meg tudjak szólalni. Tudtam már, nagyjából mire számíthatok, ezért a játékhoz illően egy rémült, megfélemlített nyuszi hangján szólítottam meg éjszakai támadómat a szoba sötétjében.
– Aahh! Ki maga? Kérem ne bántson!
– Maradj csendben és akkor nem lesz semmi baj! – morrant rám határozottan, azzal a másik karomat is hátracsavarta és erősen megszorította, hogy ne tudjak ellenállni neki. Vajon itt helyben akar majd
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakolni
vagy kitalált valami szaftos előjátékot is? Ez járt a fejemben, mikőzben kellő engedelmességet tanúsítva irányában, elsuttogtam a logikusnak tűnő válaszomat.
– Neeh...! Mindent megteszek, csak ne bántson!
– Helyes! Akkor most szépen kisétálunk az udvarra! – mondta erre ő elégedetten és elrántott a faltól. Vezetni kezdett maga előtt, a hátamhoz szorítva csuklóimat. Végre rápillanthattam, és az emeletről leszűrődő gyér fényben észrevettem, hogy fekete símaszkot visel az elrablóm. Ez furcsa mód egyszerre töltött el rémülettel és izgalommal. Egy álarcos férfi megtámadott a saját lakásomban és ki tudja mit fog velem művelni rövidesen. Én pedig itt tipegek az orra előtt egy szál tangabugyiban, védtelenül kiszolgáltatva neki. Máris a fülemben dobolt a vér az izgalomtól.
– Hová megyünk? – kérdeztem, mikor kilökte előttem a hátsó ajtót és határozottan kitoloncolt az udvarra. Odakint teljesen sötét volt, csak az utcai lámpák fénye szűrődött be gyengén a kapu irányából.
– Oda be! A melléképületbe...! Az jó lesz!
A hátsó épület gyakori színhelye szokott lenni nyáron az erotikus játszadozásainknak. Sok kellemes pásztorórát töltöttünk már el itt édes kettesben. Úgy tűnik, ez alkalommal is a raktárnak használt szoba lesz néma szemtanúja a kamatyolásunknak. Bár én jobb szerettem volna ebben a melegben, ha inkább kivonszol a kertbe, a gyümölcsfák alá, és ott, a fűben teper le az akcióhoz.
– Mit akar velem csinálni? – kérdeztem nyugtalanul, ugyanakkor vágyakozón.
Mindketten halkan beszéltünk, nehogy átszűrődjön bármi is a szomszédokhoz. Még képesek és félreértik a dolgokat. Nem lenne jó, ha mondjuk a rendőrség rohamosztaga törné ránk az ajtót, miközben épp egy csodálatos kúrás kellős közepén vagyunk. Azt hiszem elsüllyednék szégyenemben, ha ilyen perverz dolog történne velünk, s híre menne a városban, milyen színes és izgalmas nemi életet élünk a férjemmel.
– Mindjárt megtudod bébi! Csináld azt, amit mondok és akkor hamar túl leszel rajta! Ha ellenkezel, azt nagyon meg fogod bánni!
Dieter becsukta mögöttem az ajtót és felkattintotta a fali polcon álló viharlámpát. Nem gyújtott villanyt, mert az túl erős fényű lett volna. A diszkrét világítás sokkal izgalmasabbá és valószerűbbé teszi az egész aktust, a rövidesen bekövetkező kemény
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakolásomat
. Így elmélkedtem magamban, miközben a férfim odaterelt a helyiség bal sarkában álló, gondosan letisztított felületű asztalhoz. Az öreg munkapadot egy zöld takaró borította. Láthatóan gondosan felkészült a fogadásomra az elrablóm. Tegnap itt még rengeteg kacat hevert szanaszét, alkatrészek, szerszámok, virágos ládák formájában. De legalább rendet rakott, hogy helyet csináljon nekem.
– Nem fogok ellenkezni, ígérem! – néztem rá, elővéve a legártatlanabb pofimat.
– Azt ajánlom is...! Állj ide! – mutatta határozottan. Most vettem csak észre, hogy tetőtől talpig feketébe öltözött, mint egy igazi betörő. Volt valami félelmetes Dieter megjelenésében, és ő ezt pontosan tudta. Tudatosan rá is játszott a szituációra, hogy minél erősebb hatást tegyen rám, ezzel is fokozva az izgalmamat.
– Meg akar
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
olni
? – kérdeztem rá a lényegre, célratörő stílusban.
– Ugyan, dehogy! – felelte Dieter enyhén gúnyosan. – Csak lyukon hajintalak a kékeressel! Tudom, hogy te is azt szeretnéd...! Minden nő azt szeretné! Már alig várod, hogy alaposan meghágjalak, igaz?
Természetesen alig vártam, hogy meghágjanak, de amint az egy rendes nőtől elvárható, kicsit tiltakoztam az illendőség kedvéért. No és azért, hogy lehetőséget adjak neki a határozottabb fellépésre. Néhány alkalommal már játszottunk ilyen
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakolósdit
, és utána mindig megbeszéltük, hogy lehetne legközelebb még izgalmasabbá tenni a dolgot. Ha nem ellenkezem, kevésbé jelent kihívást a férfim számára a megbecstelenítésem végrehajtása. A hímek szeretik kimutatni az agressziójukat a megszerzett nőstény előtt. Most én vagyok a tüzelő szuka, ő pedig az álló farkú kan, akit csak egy dolog érdekel, bedugni párzószervét a megfelelő helyre.
– Ne! Kérem ne! Engedjen el...! Ki maga? – úgy tettem, mintha szabadulni akarnék, menekülni a sorsom elől. Az ajtó felé indultam, persze hiába.
– Csönd legyen! Ha ellenkezel, meg foglak büntetni Gisela!
Nyomban odaállt mellém és megragadta a hajamat. Hátra rántotta a fejem, épp csak egy kicsit, de azért olyan erővel, hogy tudjam, ki az úr a háznál. Ettől néhány barna fürt a szemembe hullott, azokon keresztül pislogtam a símaszkos emberre, meghunyászkodó tekintettel. Dieter a másik kezével közben a karomat szorította meg figyelmeztetően.
– Hát jó! Tegyen velem amit csak akar! – nyögtem azonnal, igyekezvén minél rémültebbnek mutatkozni. Ez kivételesen nem esett nehezemre, mivel egyre jobban beleéltem magam a szerepembe, akárcsak ő. Én vagyok most az ártatlan kislány, akit rövidesen nagyon meg fognak baszni, valószínűleg gyorsan és keményen. A mellbimbóim megkeményedtek a gondolattól, hogy szét kell tennem a lábaimat ennek a fekete ruhás ismeretlennek. Próbáltam ugyanis teljesen úgy tekinteni Dieterre, mintha egy vadidegen pasas lenne, akiről semmit sem tudok. Ő is ezt teszi közben, egyszerűen a prédájának tekintve engem.
– Ez a beszéd! – engedte el támadóm a hajamat lassan.
– Akkor előbb megkötözlek! Hasalj az asztalra...!
Odalökött a munkapad végéhez, én pedig engedelmesen követtem halk szavú utasításait. Úgy látszik hátulról fogja belém döfni a répáját, és talán némi tágításos popsiszexre is felkészülhetek, ha ügyesen helyezkedem előtte a hátsómmal.
Így aztán kifejezetten kecses mozdulattal dőltem előre, könyökömmel megtámaszkodva a takarón. Az asztal éppen olyan magas volt, hogy kényelmesen ráhasalhassak, szépen
f
alf
el
alf
alf
alf
lva
gömbölyű tomporomat a bika kéjsóvár tekintetének.
– Fogd meg az asztal lábait! – parancsolta Dieter, szorosan odasimulva hozzám hátulról, hogy érezzem a nadrágjában ágaskodó férfiasságát.
Megragadta a vállamat és lenyomott a takaróra. Még éppen elértem kétoldalt a tőlem távolabbi asztallábakat, de rendesen ki kellett nyújtóznom, hogy megfoghassam őket. Ráadásul meglehetősen kényelmetlen volt ez a testhelyzet, de nem tiltakoztam a kemény bánásmód ellen. Valószínűleg úgysem lenne foganatja a panaszkodásomnak.
– Mindent megteszek magának, csak ne bántson! – nyögtem engedelmesen, arcomat a puha takaróra fektetve.
– Pofa be! Maradj nyugton és ne mozogj! – szólt rám ő türelmetlen durvasággal, azzal a bal oldalamhoz lépett és megragadta a csuklómat.
– Nem szeretném, ha kapálóznál a kis kacsóiddal, miközben a testeden dolgozom! Ezért ide kötöm a kezed és a lábad! – s amit mondott, tüstént meg is cselekedte.
Több műanyag spárga volt nála, azzal rögzítette a két karomat az asztal lábazatához szorosan. Én közben
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lenül
szemléltem a ténykedését, a leendő áldozat kiszolgáltatottságával. Torokszorítóan izgalmas érzés volt így hasalni a munkapadon, várva, hogy megtörténjék aminek meg kell történnie ezen az estén.
Legalább ötször-hatszor körbetekerte a zsinórt a kezem és az asztalláb körül, és több csomóval rögzítette, hogy még véletlenül se szabadulhassak ki
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ó
fogságomból. Szoros volt a gúzs, de nem fájdalmas. Ezt sokszor gyakorolta már rajtam egyébként. Utána szépen odalépett mögém és megragadta a bugyimat a csípőmnél. Egyetlen határozott, gyors mozdulattal húzta le rólam a tangát, majd leguggolt és segített kibújtatni lábaimat a csöppnyi ruhadarabból. Most már csak a melltartó takarta napbarnított, fiatal testemet, felfedezésre váró csupasz bájaimat. Tudtam mi lesz a következő mondata, és őszinte örömömre szolgált engedelmeskedni neki, mikor végre kimondta, két tenyerét az ingerlően domborodó ülőgumóimon nyugtatva közben.
– Állj terpeszbe! Úgy...! Ez az!
Simogatni kezdte a popsimat, a csípőmet, a hátamat és a derekamat, majd a combjaim külső és hátsó oldalát. Még mindig nem húzta le a kesztyűjét, s ettől furcsán idegennek éreztem az altestemen matató kezeket. Mintha tényleg nem a férjem lenne mögöttem, hanem egy vadidegen hapsi, aki számára én csupán egy szexuális tárgy vagyok, a kielégülésének
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
len
eszköze és perverz vágyainak csinos célpontja.
– Szeretem az ilyen faros menyecskéket! Szép, izmos segged van babám!
A következő pillanatban nagyot csapott a fenekemre, hogy felnyögtem a meglepetéstől és a múló fájdalomtól.
– Auuh!
A bőrkesztyűbe bújtatott ujjak szétfeszítették a farpofáimat és megsimogatták a végbélnyílásom, majd becsúsztak a combjaim közé, futólag belemarkolva a szemérmembe. Önkéntelenül kinyomtam neki a hátsómat, hogy minél könnyebben hozzáférhessen a nemiszervemhez, de egyelőre nem óhajtotta megdolgozni izgalomtól bizsergő ágyékomat. Hirtelen elengedett.
Újabb spárgák szorítását éreztem a bokáimon, mikor a lábaimat rögzítette az asztalhoz, hogy biztosan így maradjak, széles terpeszben előtte. Azt hittem, ezzel kész is a beállításom, de tévedtem. A lényeg még hátra volt.
– És most bekötöm a szemed, hogy ne lásd, mit fogok veled művelni! Az is elég, ha csak érzed a dákómat a lábad között!
Odalépett a bal oldalamhoz és a zsebéből komótosan előhúzott egy hosszú, fehér selyemkendőt.
– Nee...!
Megrángattam a karjaimat fogva tartó madzagokat, mintha szabadulni próbálnék, arcomon gondosan megjátszott, rémült tekintettel. Közben felemeltem a fejem, hogy egy utolsó pillantást vessek a símaszk résében tüzesen villogó zöld szemekre, amikor Dieter fölém hajolt. Csak egy pillanat volt az egész, mégis nagyon sokat mondott mindkettőnk számára. Őszintén élveztük a játékot. Aztán hirtelen elsötétült számomra a világ, ahogy szemem elé csúszott a puha selyem, szorosan a fejem köré tekeredve.
– Kérem szépen, ne verjen meg! – nyögtem
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lenül
nyújtózkodva. Ezzel csak azt értem el, hogy újra a popsimra csapott, picit erősebben, mint az előbb.
– Kuss legyen!
– Aúúúh!
– Nyisd ki a szád!
– Miérthhmm? Mmmhhhmmm...! – nem tudtam befejezni a kérdésem, mert egy puha ruhadarabot nyomott a fogaim közé. Dieter gyorsan és szakszerűen dolgozott, előkészítve engem a perverz
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
ra
, amiben részesíteni akart ezen az estén. A szájpecek miatt kénytelen voltam elhallgatni egy időre.
– Betömöm a szád, hogy csendben maradj szivi...! Jól van! Lazítsd el magad! Gondolj inkább arra, hogy rövidesen a pinádat is meg fogom tömni! Alaposan szétkúrlak, utána elengedlek és szabadon elmehetsz!
– Mmigennnhh!
Végre rájöttem, hogy alighanem a tulajdon tangabugyim került a számba. Nem a leggusztusosabb ötlet volt a részéről, de eltűrtem, mert ő ezt a módszert nagyon élvezte. Fordított helyzetben persze én nem tömhettem a szájába a saját alsógatyáját, hanem akkor is a saját bugyijaim egyikét kellett feláldoznom erre a célra. Össze is rágcsálta és nyálazta őket rendesen, ezért a tangáimból hamar fogyóeszköz lett az utóbbi időben.
Tudtam, innentől kezdve csak a tapintásomra és a hallásomra hagyatkozhatom, és bőszen nyögdécselhetek, miközben hátulról beakasztják nekem a makkospálcát. Már alig vártam, hogy végre megtörténjen a dolog...
Dieter egy másik kendőt kötött a szám elé, nehogy kiköpjem a ruhát és kiakasztotta a melltartóm kapcsát. Furcsa mód nem ért hozzá a kebleimhez, ahogy ilyenkor szokta. Valamiért rajtam hagyta a melltartót, csak a hajamat rendezte el a hátamon, kedvesen simogató mozdulatokkal. Aztán újfent megcirógatta a hátamat, a karjaimat, végül a tomporom és a sunámat. Megremegtek a combjaim az egyre fokozódó izgalomtól.
– De mielőtt nekilátnék a megfarkalásodnak, előbb körülnézek odakint, nehogy véletlenül meglepjenek a játék közben! – dünnyögte elégedetten. Azzal otthagyott az asztalra kötözve és kilépett a helyiség ajtaján.
Én pedig engedelmesen, de főként
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lenül
vártam, hogy visszajöjjön a pasasom, és munkához lásson a türelmetlenül
f
alf
el
alf
alf
alf
lkozó
, karcsú testemen. Odakint csend honolt az udvaron, csak a tücskök ciripelése szűrődött be gyengén az ablakon keresztül.

3. A FÉRFICSERE

Fél órával azután értem oda a házhoz, hogy Dietertől megkaptam az előre megbeszélt szövegű sms-t: "eljött az idő". Az út túloldalán parkoltam le a metálszürke VW-met, két régi Opel közé, aztán csak vártam. A fehérre vakolt falú családi ház kapujának rövidesen ki kell nyílnia. A helyzethez illően, igencsak türelmetlenül vártam ezt a különleges pillanatot.
Nem tudtam meddig tart neki előkészíteni a feleségét a bulihoz, ezért rágyújtottam, hogy csökkentsem a testemet eluraló nyugtalanságot. Lassan múltak a percek a volán mögött
ü
alf
cs
alf
ör
alf
ög
alf
ve
. Lehet, hogy közben meggondolta magát a fickó. Vagy a felesége nem akart belemenni a játékba. Esetleg közbejött valami váratlan dolog. Ahogy telt az idő, egyre idegesebb lettem és ezen a nikotin sem segített. A nőre gondoltam és a vele kapcsolatos emlékeimre. Évekkel ezelőtt történt, hogy megismerkedtünk.
Gisela belevaló csaj volt, a főiskola egyik szépe. Hónapokig udvaroltam neki, virágcsokorral, édességgel, szép szavakkal, meg mindennel, csak hogy megszerezzem őt magamnak. Mégsem sikerült, pedig nekem aztán nem szoktak nemet mondani a lányok. A barátnőjét, a kerek mellű Petrát például simán megdöntöttem később, de akkor is csak Gisela járt az eszemben és a hamvas bőre. Mert az embernek mindig az kell, amit nem kaphat meg csak úgy, egyszerűen. Szerencsés fickó ez a Dieter, hogy ilyen csaja van. Mégha közben egy óriási balfasz is, amikor üzletről van szó.
Alig nyomtam el a csikket, odaát résnyire nyílt a kapu és a kérdéses balfasz dugta ki rajta a fejét, engem keresve tekintetével. Gyorsan kiszálltam az autóból, csippantott az ajtózár és máris loholtam a fickóhoz.
– Kész vagyok! Mehetsz! – suttogta Dieter, beengedve az udvarra. Mögöttem kulcsra zárta a fémkaput.
Együtt indultunk el hátra, a melléképülethez. Ekkor már a torkomban dobogott a szívem. Végtére teljesen erkölcstelen és némiképp törvénytelen is, amit csinálok. Megdugom egy ismerősöm feleségét a pali adósságának átütemezéséért cserébe. Igaz, hogy ő ajánlotta fel a lehetőséget, de mégiscsak én voltam az, aki örömmel belement az egészbe. Most kefélhetek egy jót, ő meg nyer két hónapot a fizetésig. Nem kétséges, melyikünk jár jobban.
– Oké! Bekötötted a szemét? – álltam meg a melléképület közelében, megragadva a srác felkarját. Rajtam is fekete ruha volt, ezt megbeszéltük előre.
Dieter a kezembe nyomott egy símaszkot. Nem láttam a sötétben az arcát, ahogy ő sem az enyémet, de nem is hiányzott nekünk a fény. Az utcai lámpák derengése bőven elég volt ahhoz, hogy tájékozódni tudjunk. Eltűnődtem azon, hogy eddig csak üzletfelek voltunk, mostantól viszont cinkostársak leszünk. Remélem nem fogom megbánni, hogy belementem ebbe a szokatlan játékba.
– Igen! Ezt vedd fel, biztos ami biztos! Ha lecsúszna róla a kendő...! Akkor ahogy megígérted Herbert...!
– Persze! Bízhatsz bennem! – vigyorogtam rá kényszeredetten. Tudtam, hogy ő nem osztja a vidámságomat, de ez a legkevésbé sem érdekelt most.
– Te addig menj be és igyál egy
s
alf
ör
alf
t
...! Negyed órán belül végzek, ne aggódj!
– Nem kell sietned, de azért ne húzd tovább fél óránál, mert nagyon elzsibbadnak a kezei...! Ki kell majd oldanom a köteleit, mielőtt baja esne!
– Oké! – azzal a fejemre húztam a maszkot és a melléképület ajtajához siettem. Kezdődhet a játék!
Sosem volt még ilyen perverz élményben részem. Most úgy dughatok meg egy csinos bigét, hogy az nem is tudja, kinek a lomposa hatol be éppen a pinájába. Gisela önként nem adná oda magát nekem, az holtbiztos. Így viszont mégis megkaphatom őt, igaz csak rövid időre. De ezt a fél órát élvezni fogjuk, az tuti! Mivel csak rajtam múlik, milyen lesz, és én nagy szakértője vagyok a női testnek!
Kinyitottam az ajtót, először csupán óvatosan kukucskálva be a számomra ismeretlen helyiségbe, hogy felmérjem a terepet. Még sosem jártam Dieteréknél, s talán többet nem is fogok. Amikor körbesandítottam, bizony az elém táruló látványtól nyomban a farkamba tódult a vér. Mert volt mit nézni bőven!
A gyengén megvilágított raktárhelyiségben, a szemközti falnál húzódó széles asztalon egy teljesen mezítelen nő hasalt, széles terpeszállásban hajolva rá az alá terített zöld pokrócra. Pont háttal helyezkedett el a bejáratnak, ezért nem láttam az arcát. Annál inkább a fenekét!
A szépséges Gisela, a város egyik legszebb alvázú nője
k
alf
ín
alf
ál
alf
ga
alf
tta
pucér bájait nekem a szobában. Hallotta, hogy jövök, mert picit megriszálta izmos valagát, mintegy rám kacsintva szabadon kitárulkozó lukával, hogy közelebb invitáljon magához egy mélyreható ismerkedés céljából.
Nyomban olyan izgalom fogott el, mint hajdanán, még gimnazista koromban, mikor először toltam le a nadrágom egy dús keblű, szép szőke csajnak, hogy körbenyalogassa a szerszámom végét.
Izzadó tenyérrel csuktam be magam mögött a nyikorgó ajtót és léptem közelebb a megbaszásra várakozó érett nőstényhez. Úgy döntöttem, semmit nem fogok elkapkodni. Ez a szuka megérdemli, hogy alaposan szétkúrják ma este. Oly sok év után, végül csak teljesülnek a vele kapcsolatos vágyaim! Tulajdonképpen megtisztelő feladat, hogy én játszogathatok el a kihívóan
f
alf
el
alf
alf
alf
lt
hátsójával. Nem tudom, miket művel vele a férje, de az biztos, hogy én is alapos munkát fogok végezni a pináján. Mert a nő azé, aki megműveli.
Kigúvadó szemekkel méregettem a csinibabát, élvezettel bámulva meg a napbarnított, hamvas bőrét, a feszes izmokat, a karcsú test lágy hajlatait. Egyszerűen álomszép volt az egész helyzet és rendkívül ingerlő, tettre hívogató. A hölgyemény két bokáját erősen odakötözték az asztal lábaihoz, vagyis akkor sem tudná összezárni előttem a combjait, ha akarná. A karjait előre kinyújtotta, kétoldalra, mert a csuklóit meg a túloldali lábakhoz hurkolta a férje. Ebből a csapdából garantáltan nem tud kiszabadulni. Hosszú barna hajának göndör fürtjei szépen betakarták a vállát, fején két fehér kendő feszült egymás alatt. Egyet a szeme, egyet a szája elé kötöttek, hogy még véletlenül se láthassa, ki ügyködik rajta. A lényeg, hogy csendben maradjon, miközben megfarkalják.
De nem azért jöttem, hogy megelégedjek ennek a dögös spinének a plasztikus látványával, aminthogy ő sem azért hasalt ide a kedves férje parancsára, hogy magában unatkozzon ezen a fülledt nyári éjszakán. Gisela finoman ringatni kezdte a csípejét előttem, amennyire a kötelékei engedték, jobbra-balra. A hátgerince ugyanakkor kidomborodott, majd ellazult, többször egymás után. Világos volt mit akar a mögötte ácsorgó kanos ürgétől.
Közelebb léptem hozzá és két kézzel finoman, majd határozottabban megragadtam a fenekét. Rövid habozás után simogatni kezdtem a popsit, előjáték gyanánt. Én ugyan máris teljesen fel voltam izgulva, de azt akartam, hogy a lány is élvezze a kalandot. Most nyilván azt hiszi, hogy Dieter van mögötte és gondolatban mindenféléket fantáziál arról, mi fog történni vele. Volt egyszer egy barátnőm, aki szerette a kikötözősdit, ezért tudom, hogy az ilyen boszorkányok élvezik a kiszolgáltatottságot és a
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lenséget
. Csak kényeztetni kell őket és alaposan megdolgozni a sunájukat, hogy elájuljanak a gyönyörtől.
Giselának arányosan kerek, húsos, szépen feszülő farizmai voltak, amikre nyugodtan mondhatom, hogy kifejezetten tenyérbe illőek. Bársonyos bőrén sehol egy anyajegy vagy ránc, vagyis az egész alteste hibátlanul szépnek és egyszerűen tökéletesnek látszott a gyenge fényben. Erősebben is belemarkoltam a hátsójába, örömmel állapítva meg, milyen ruganyos és erős ez a fertálya a bulának.
Próbaképp rácsaptam tenyérrel a jobb, majd kisvártatva a bal ülőgumójára, hogy jelezzem neki, legyen jó kislány. A nők többsége szereti, ha odasóznak a seggére a férfiak és ezen a téren Gisela sem volt kivétel.
Végre felnyögött, nagyot szusszantva örömében, miközben ujjaim fürgén végigcirógatták a derekát, az oldalát, aztán lecsúsztak a combjaira. Nem akartam rögtön a nemiszervéhez nyúlni, inkább körbejártam az intim tájékot, kutató mozdulatokkal térképezve fel a buksza alvázát.
Teljesen szőrtelenített, sima lábai voltak, és nyoma sem látszott rajtuk a sok nő életét megkeserítő narancsbőrnek vagy visszereknek. Ezekkel a combokkal vagyonokat kereshetne a kifutón mint manöken, gondoltam elégedetten. Milyen kár, hogy nem tudtam még azelőtt megszerezni magamnak a csajszit, mielőtt megismerte volna Dietert! Most én játszadozhatnék vele minden este, lábai közé dugva a ceruzámat.
Ujjaim egyre feljebb siklottak a combjai belső oldalán, aztán végre elérték a szeméremtestet és elkezdődött a pina megdolgozása. Egy egészen rövidre nyírt, tangás fazonúra igazított, barna fanszőrzet borította a vulváját, ami cseresznyepiros kagylócskaként
k
alf
ín
alf
ál
alf
ga
alf
tta
kendőzetlen bájait előttem. Kicsit széthúztam ezt a sokat ígérően forró, selymes tapintású nyílást, hogy többet lássak belőle, majd ingerelni kezdtem feltárulkozó belsejét.
Gisela finom remegéssel reagált a nagyajkai közé csúszó mutatóujjam lassú dörzsölésére, aztán még jobban kidomborította felém a farát, jelezve őszinte elégedettségét a módszerrel. A csiklója már duzzadt volt és jól tapintható a szőrzetének göndör szálai között.
– Mmmmh...! – nyögött fel elégedetten, kecsesen rugózva térdeivel az asztal előtt. Futólag a karórámra pillantottam, hogy lássam, nagyjából mennyi idő telt el a kocsiból való kiszállásom óta. Alig öt perce tartott a játék, de nekem sokkal többnek tűnt az egész. Az árbócom közben egyre türelmetlenebbül ágaskodott a nadrágomban, kiutat keresve a slicc ketrecén keresztül az előtte meredező cuncimókus irányába.
Míg bal kézzel a maca klitoriszát ingereltem, jobbommal hol a combokat, hol a popókat masszíroztam egyenletes mozdulatokkal. Alig dugtam be a középső ujjamat a vaginájába, máris átnedvesedett a kéjbarlangja, kellően besíkosítva számomra az utat formás testének forrón lüktető mélye felé.
Majd öt percig ügyködtem a lyukban, élvezve a hüvely izmainak ritmikus összehúzódásait és ugyanakkor elgyönyörködve a kellemes látványban. A viharlámpa úgy világította meg hátulról a meztelen testet, hogy rajta minden fontos részlet jól kivehető legyen. A nő hangosan sóhajtozott, mozdulatlanul tűrve az ujjazását. Eddig minden simán ment, hogy úgy mondjam. Ideje kipróbálni rajta valami mást is, mert fő a változatosság.
Szép fokozatosan elengedtem a leányzót és a zsebemből előhúzott kendőben megtöröltem nedves ujjaimat. Aztán letérdeltem mögé a kemény padlóra. Hiába néztem körül, a helyiségben sehol sem láttam párnát vagy szivacsot, amit magam alá tehetnék. De így is jó lesz. Ki fogom bírni ezt az apró kényelmetlenséget, amíg csak szükséges. A símaszkot gyorsan felhajtottam az arcom előtt, sapka méretűre, hogy ne zavarjon a továbbiakban.
A bokáinál kezdve simogattam végig a virgácsait, a térhajlatánál elidőzve picit a körmeimmel, mielőtt újra a tomporára tévedt volna a tenyerem. A ribanc persze tudta jól, mi következik, mert újfent kinyomta nekem az ülepét, láthatóan türelmetlenkedve. Nem akartam sokáig váratni őnagyságát, ezért határozottan megragadtam a farpofáit, és széthúztam őket, közvetlenül a combok közül elővillanó szemérménél. Kéjre szomjazó ajkaim pedig úgy tapadtak rá az izgalomtól kivörösödött nunára, mintha világ életükben oda tartoztak volna.
– Mmhhúúffhh...! Aaaahh! – nyögte Gisela kisvártatva, ahogy végignyaltam a muffját, erősen odaszorítva nyelvem a nedves bőrhöz.
Agyamat ekkorra teljesen elöntötte a vágy és a kéj, szinte eszemet vesztettem már a kangörcstől. Szünet nélkül csókoltam, harapdáltam, nyelveztem a pinát, különös gondot fordítva a csiklójára, amit remegő combokkal hálált meg nekem a tulajdonosa. Időnként még az orromat is beledugtam a cipójába, élvezettel szagolgatva a fehérnép eme legpirosabb, vérbő testrészét. Egészen a másik, hátsó lyukig húztam néhányszor a nyelvemet, hogy az ánusza se maradjon ki a nyalásból. A kezemmel ilyenkor még jobban szétfeszítettem a farvágatát, közelről véve szemügyre a barnás árnyalatú, izmos kis segglukat, ami épp oly illatos volt, mint a testének többi része. Szeretem az ilyen ápolt, tiszta nőstényeket, akikből a diszkrét parfüm mellett csak a verejtékezéskor felszabaduló szexferomon izgató aromája árad. Ettől a szagtól mindig eszemet vesztem, úgy megnöveli bennem a szexuális vágyat.
– Uuuhhh...! Huuuhhh! – a primadonna dereka együtt mozgott a lukát csiklandozó játékos nyalintásokkal. Egyik ujjammal próbaképp megnyomtam néhányszor a végbélnyílását, mire az összehúzódott és elernyedt, fiatalos feszességgel. Biztos élvezné az anális közösülést a kicsike.
Mivel a térdeim hamar megfájdultak, kénytelen voltam befejezni az orális ingerlést és sietve feltápászkodtam, nagyokat szusszantva közben. Már tíz perce tartott a bemelegítés, de úgy gondoltam, hogy mielőtt belé helyezném a dákómat, még előbb megfogdosom kicsit a felsőtestét is.
Gisela elégedetten nyújtózkodva várt a folytatásra, fejét a pokrócon nyugtatva. Láttam, hogy rajta van a melltartója, igaz kicsatolt pánttal, de ezen könnyen lehet segíteni. Szorosan odaálltam a popsijához, ráhajolva meztelen testére és végigsimogattam a hátát. Felpúposodó nadrágom követelőzőn böködte az előtte izgő-mozgó ruganyos ülőgumókat, s ekkor úgy döntöttem, végül is miért fognám vissza magam?
Sietve oldottam ki a nadrágszíjam és toltam le combközépig a fekete farmert. A fütykösöm azonnal előugrott az alsógatyából, harcra készen, nedves makkal keresve a hozzá illő fiatal cuncit. Nem fogok óvszert használni a behatoláskor, mert valószínűleg a férje sem húz zeppelint az esküvőjük óta. Védekezzen csak az asszony ha nem akarja bekapni a legyet.
Hátrahúztam a bőrt a bráneremről és kicsit megroggyantott térddel benyomtam a lábai közé, hogy odasimuljon az ágyékához. Máris jobban éreztem magam, így szabadon, közvetlenül a kapu előtt. Újra előre dőltem, hogy kétoldalt benyúlva a hasa alá, kicsit megemeljem a lányka pokrócon heverő ernyedt testét. Ő engedelmesen követte a jelzésemet, a legnagyobb örömömre. Mosoly futott át arcomon az igyekezete láttán. Eddig minden simán ment, a gyönyörtől túlfűtött elképzeléseim szerint. Gisela nagyot nyögve feszítette meg a gerincét, a karjaival tartva magát, hogy a keblei elszakadjanak az asztaltól és szabadon lógva
f
alf
el
alf
alf
alf
lják
magukat előttem.
A két ringó csöcs úgy simult a tenyereimbe, mint az érett gyümölcs, mely csak arra vár, hogy leszakítsák a fáról. Egy apró, csipkés fekete melltartó fedte őket, amit ügyesen lehámoztam róla és feljebb toltam, amíg a vállpántok engedték. A fruska mélyen lehajtott kobakkal tűrte ténykedésemet, s csak akkor kapta magasra a buksiját, mikor körkörös mozdulatokkal masszírozni kezdtem az emlőit. Nem sokat láttam hátulról a formás didikből, de tisztán éreztem, hogy méltó díszei ennek a sudár testnek. Puhák voltak és mégis feszesek, talán némi szilikon is lapulhatott bennük sejtésem szerint, de mindez engem egyáltalán nem zavart. A lényeg, hogy most csak nekem ringanak az érintésem nyomán, miközben a gazdájuk nyögve, nyüszítve élvezi a meggyúrogatásukat.
Kisvártatva három ujjal ragadtam meg a mellbimbóit, hogy megdörzsölgessem őket a rend kedvéért. Ezt általában nagyon szeretik a lányok. Először csupán finoman, majd egyre erősebben, végül pedig rendesen megszorítva és meghúzva az érzékeny dudorokat. A párductestű szexbombának persze ez már koránt sem tetszett annyira, mert a törzse összerándult és magasra emelt fejjel hörgött valamit. A körmöm hegyével megkarmizsáltam még a mellbimbóit, mielőtt elengedtem volna, ő pedig rángatni kezdte a karjait gúzsba kötő spárgákat. Talán picit túlzásba vittem a dolgot izgalmamban, nem törődve vele, hogy fájdalmat okozok neki. A bögyöske torkából elfolytott sikoly tört át a száját betapasztó kendőn és egész testében vonaglani kezdett az asztalon.
– Nnneeehh...! Llljjjuuuhhhjjj!
Megragadtam a vállait és erősen lenyomtam a pokrócra, hogy csillapítsam a tiltakozását.
– Csssss...! – súgtam neki megnyugtatóan, mire megdermedt. Felemelt fejjel tűrte, hogy belecsókoljak a hátgerincének hajlatába és megragadjam a derekát, felkészülve a behatolásra. Én tökéletesen éreztem magam, de ez a csitri mintha megsejtette volna, hogy valaki más játszadozik az altestével.
Megváltozott a hangulata, szaggatottan lélegzett, enyhén félrefordított fejjel. Kellett egy kis idő, mire rájöttem, hogy fülel. Valami gyanús lett neki velem kapcsolatban, de talán még nem érett meg benne a bizonyosság. Megígértem a férjének, hogy semmi esetre sem fogom leleplezni magam. Ha sikerül titokban tartanom Gisela előtt, ki bassza meg valójában, talán később megismételhetem ezt a játékot, újabb haladékot adva Dieternek, a feleségéért cserébe. Ez végtére nem prostitúció, hanem egy baráti szívesség kettőnk között.
Nagyot szusszantva markoltam bele a farizmaiba, és felegyenesedve böködni kezdtem az ágyékát a falloszommal. Szép nagy, vastag répám van, biztos örülni fog neki, ha megérzi puncijában a vadmacska.
Gisela még mindig nem mozdult, csak tűrte
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lenül
a helyzetet. Jó tizenöt perc telt el azóta, hogy beléptem a helyiségbe. Ideje lyukon suhintanom végre ezt a csábos boszorkát.

4. A LESKELŐDŐ

Miután Herbert mögött becsukódott a melléképület nyikorgó ajtaja, én bevonultam a konyhába és kivettem a hűtőből egy doboz Pilsent. A
s
alf
ör
csak a gyomromat hűtötte le, az agyamat nem. Valósággal lázas lettem a gondolattól, hogy mit műveltem a feleségemmel.
Kiszolgáltattam az életem párját egy önző, kéjenc baromnak, aki most valószínűleg alaposan megdugja szegény mit sem sejtő Giselát. Nem akartam elképzelni mi történhet a helyiségben, mégis folyton ezen járt az eszem. Mennyire más dolog perverz játékokat űzni az asszonyunkkal vagy átengedni őt, igaz csak kényszerűségből valaki másnak. Remélhetőleg Herbertnek lesz annyi esze, hogy óvszert használjon vagy ha nem, hát tiszta a farka és nem ragaszt a nőmre valami betegséget. Erre gondolnom kellett volna!
Haboztam, vajon kimenjek-e hozzájuk szólni vagy legalább meglesni őket a hátsó kisablakon keresztül. Fel-alá járkáltam a konyhában, aztán a nagyszobában, ahol fogságba ejtettem Giselát az előbb. Nem tudtam mi tévő legyek. A percek csigalassúsággal vánszorogtak a faliórán.
Először nyilván végigtapizza a lányt, aztán megnyalogatja, eljátszik vele, végül beakaszt neki és szétkúrja. Esetleg análisan közösül vele, ha épp arra van gusztusa. Én is csináltam már ilyet Giselával és ő nem tiltakozott a végbél tágítás ellen.
Egyre rosszabbul éreztem magam a tudatomat betöltő pornográf képektől. Vajon tényleg megérte ezt tenni a párommal azért a pénzért? Ilyen önző és ostoba lennék? Ezt sosem gondoltam volna magamról!
Amikor összeházasodtunk, valósággal a tenyeremen hordoztam Giselát. Kényeztettük egymást, bolondul szerelmesek voltunk mindketten. Északra utaztunk nászútra, Mecklenburgba egy tengerparti üdülőtelepre. Imádtuk a hosszú, változatos szerelmeskedést és az erotikus játékokat. Ez egyébként máig így van és egyáltalán nem untuk meg egymást a hat év alatt. Az életemet adtam volna érte. Egyik korábbi barátnőm sem volt hozzá fogható. És nagyon furcsa, hogy pont engem választott ő, az offenburgi középiskola egyik szépe. Herbert nagyon szerette volna megdugni. Hát most teljesült a kívánsága, méghozzá nekem köszönhetően! Őrület!
Lerogytam a kanapéra. Tekintetem az íróasztalon sorakozó családi fényképekre tévedt. Nem kapcsoltam föl a szobában a villanyt, csak a konyhából szűrődött be némi lámpafény, de ez is elég volt. Képek az esküvőnkről, a nászutunkról. Gyerekünk még nem született, mert az elmúlt éveket ennek a háznak a megvásárlásával és felújításával, berendezésével töltöttük. Ezért is lettem egyéni vállalkozó, hogy még több pénzünk legyen, ami kell a gyerekneveléshez. Hát csúfosan megbuktam az üzleteléssel, a műhelyem csak nyelte a zsozsót, de nem hozott semmit a konyhára. Még jó, hogy Gisela elég jól keresett a munkahelyén a városi polgármesteri hivatalban. Ő nagyon szeretett volna már anya lenni, igaz csak most lett 26 éves. Dolgoztunk is rajta rendesen, hogy ez a vágya teljesüljön, de eddig még nem jött össze. Úgy emlékeztem, pár napon belül meg fog jönni a
v
alf
ér
alf
alf
se
, tehát most épp nincs fogamzóképes állapotban. Nagyon ciki lenne, ha pont Herbertnek köszönhetően kezdene gömbölyödni a pocakja.
Nem bírtam tovább a várakozást és felpattantam. Izmaimban szétáradt a feszültség, muszáj volt csinálnom valamit. Talán nem ártana meglesni őket, hogy lássam, nem tesz semmi rosszat Giselával a pasas. Végül is teljesen ki van neki szolgáltatva, úgy megkötöztem szegényt.
Csak azért jutott eszembe ez az egész ötlet, mert pár hónapja megnéztünk egy pornófilmet videón, és a nejem javasolta, hogy próbáljuk ki ezt a lányrablós, megkötözős,
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakolós
játékot. Hát most megkapta, valóban! Kióvakodtam az udvarra, igyekezvén csendben mozogni, nehogy Herbert meghallja a lépteim neszét. Feltéve, hogy figyel és nem a nővel van elfoglalva.
Megkerültem a melléképületet a sötétben és odaálltam a hátsó kisablakhoz, amin szúnyogháló feszült. Az ablak csukva volt és a párkányán olajfestékes dobozok sorakoztak, de azért látni lehetett az odabent zajló eseményeket.
Gisela ott hasalt az asztalon kiterülve, ahogy hagytam. Bal felől láttam rá, és épp sikerült elkapnom azt a pillanatot, amikor Herbert letolta a gatyáját és elővette keményen meredező lomposát. Szép nagy, vastag szerszáma volt a fickónak, azt meg kell hagyni. Valamivel hosszabb is az enyémnél, de hát nem a méret a lényeg.
A férfi bedugta hímtagját a széttárt combok közé, és a hasa alá nyúlva megemelte az asszony testét, majd masszírozni kezdte a didkóit. Egy magas, izmos hapsi, tetőtől talpig fekete ruhában, fején símaszkkal, amint épp meghágja a feleségem. Ez nem épp az a látvány, amire mindig is vágytam, de azért izgalomba hozott. Kritikus szemmel méregettem a jelenetet, mintha csak egy pornófilmet néznék a tévében. Azt hiszem én jobban csinálnám. A farkam közben életre kelt a nadrágomban, jelezve, hogy most őneki kellene ott ténykednie Gisela lábai között.
A kukkolás egy olyan élmény, amiben középiskolás korom óta nem volt részem. A tornaterem női öltözőjében lestük meg egyszer a lányokat vetkőzés közben Hanssal, a padtársammal. Ugyanígy az ablakon keresztül kukkoltunk, kihasználva azt, hogy előző nap valaki kitörte az átlátszatlan katedrálüveget és a téli hideg elleni védekezésül egy sima ablaküveget illesztett a keretbe a gondnok. Az ablak magasan volt, nem úgy, mint most, ezért oda kellett görgetnünk egy fémhordót, csendben és feltűnés nélkül. Nem buktunk le, aminek nagyon örültem, viszont csodás látványban volt részünk. Azóta sem láttam annyi lenge öltözetű hölgyeményt élőben.
Odabent a párom rángatózni kezdett a méregzöld pokrócon, mire Herbert elengedte a cickóit és a vállánál fogva lenyomta, hogy csillapodjon. Talán fájdalmat okozott neki? Ezt nem tudtam megállapítani. Utána gyúrogatni kezdte a fenekét, míg ágyéka lassan járt, nyilván a makkjával ingerelve a nő csiklóját. Mindjárt be fogja tenni a kékerest és beindul, mint a gőzgép.
Úgy éreztem, eleget láttam az egészből. Odabent minden a terv szerint megy, okosabb ha nem ácsorgok itt, kigúvadt szemmel, mint egy tinédzser, hanem hagyom őket élvezni az aktust.
Épp olyan halkan, mint ahogy jöttem, visszamentem a házba és megittam még egy
s
alf
ör
alf
t
erre a szokatlan izgalomra.

5. A LEBUKÁS

Jobb kézzel ragadtam meg a hímvesszőmet, gondosan hátra húzva róla a bőrt, majd beillesztettem az előttem
k
alf
ín
alf
ál
alf
ko
alf
szűk résbe. Kezdődhet a leányzó alapos megtömése.
Kicsit igazgatnom kellett, hogy pontosan betaláljak a megfelelő helyre. Aztán a vörösen gömbölyödő makkom szépen becsúszott a lyukba és végre ott voltam, ahová oly régen vágytam! Forró és kellemesen síkos volt a csaj pinája, ami mennyeien édes érzést keltett bennem.
Gisela felnyögött, s végre lehajtotta fejét a pokrócra. Ellazuló testtel tűrte, hogy gyömöszölni kezdjem, lassú de erőteljes lökésekkel juttatva tövig a vaginájába kőkeményen meredező ivarszervemet.
Simogatni kezdtem a derekát és a csípejét, időnként benyúlva alá, hogy az alhasát is megcirógassam a körmeimmel. Csodás érzés volt meghágni ezt a tüzes lyukú asszonyállatot, s közben érezni, ahogy rászorít hüvelyizmaival időnként a kéjdárdámra.
A heréim teljesen duzzadtak voltak a sok spermától, mivel már egy hete nem dugtam meg nőt. A legutóbbi barátnőm, Elke otthagyott, mikor meglátott az utcán egy másik szőkével, aki végül nem állt kötélnek, szóval hoppon maradtam. Most végre ideje kiüríteni a golyókat egy megfelelő, bársonyosan finom kis helyre. Jó ötlet volt Dietertől, hogy felajánlotta a nejét eme nemes célra. Csaknem elnevettem magam a helyzet furcsasága miatt. Hogy fognak majd nézni a haverjaim, ha elmesélem nekik ezt a kalandomat! Persze csak miután visszakaptam a pénzem attól a balfasztól.
A mit sem sejtő áldozat elvékonyodó hangon nyöszörögni kezdett előttem. Karcsú teste megfeszült és elernyedt, miközben ütemesen mozgó ágyékkal toszogattam hátulról, ahogy az ilyen fiatal, tüzelő kancákat szokás. Most fedezést végző erős tenyészcsődörnek éreztem magam, aki elhinteni készül bőséges magját ennek a csinos ünőnek a méhében. Agyamban izzasztó fantáziaképek indultak vad burjánzásnak, hajdanán látott pornófilmek és a saját tapasztalataim nyomán. Végül annyira beleéltem magam a játékba, hogy torkomból elfolytott hörgés tört elő, miközben lehunyt szemmel mozogtam a bula mögött, előre-hátra.
– Aaahh! Ezz azzhh...!
Én észre sem vettem volna a saját szavaimat, ha nem figyelmeztet rá egy hangos sikoly, s a lány felpeckelt szájából kibukó torz kiáltás. Úgy látszik Giselának is kellett vagy három-négy másodperc, mire leesett a tantusz. Az előbbi hang nem a férjétől származott!
A nőszemély egész teste görcsösen megmerevedett, de legfőképp a hüvelyizmai rándultak össze, valósággal satuba fogva a bőrösvirslimet. Ez persze csak arra volt jó, hogy tovább fokozza a gyönyörömet, viszont kénytelen voltam ráébredni a saját ostobaságomra. Lebuktam!
Abbahagytam a bódítóan élvezetes dákózást, és a fejét magasra emelő, feszülten figyelő szajhát méregettem, azon tűnődve lázas aggyal, mi tévő legyek ebben a helyzetben? Aztán gyorsan visszahúztam arcomra a símaszkot a biztonság kedvéért.
Őszintén szólva először megrémültem, s ki akartam húzni árbócomat a pinából, hogy menekülőre fogjam a dolgot. De vettem egy mély levegőt és gyorsan lehiggadtam, felismervén a szituáció számomra igencsak kedvező és kényelmes voltát.
Végül is a nő meg van kötözve, nem lát semmit és nem tud hangosan kiabálni. Rajtam símaszk van, tehát még ha leszedné is valahogy a kendőt a szeméről, akkor sem leplezhetne le. A hangom talán nem ismerte fel, pláne annyi év után, hisz csak két szót mondtam, azt is hörögve. Butaság volna most, közvetlenül a célegyenesben visszafordulni, mikor ilyen hívogatóan mereszti előttem a picsáját őnagysága.
– Íödel...?! Maga nem Íiöödhel! – szuszogta alig érthetően a lány, s megrángatta a csuklóit rögzítő köteleket, hogy szabaduljon fogságából. Persze nem ért el vele semmit, csak még jobban a húsába vágtak a madzagok. Én közben erősen fogtam a derekát két kézzel, várva, hogy lecsillapodjon benne az izgalom. Hát nem mindegy neki, ki bassza meg? Dieter vagy egy ismeretlen ismerős? A lényeg az élvezet, amiben eddig nem volt semmi hiba!
Gisela viszont úgy tűnik másként gondolta, mert feszülő törzse szabályosan remegni kezdett, mint a nyárfalevél.
– Ghi magahh...?
Erre a kérdésre természetesen nem óhajtottam válaszolni, mire erősen riszálni kezdte a popóját jobbra-balra, hogy lerázzon magáról, persze ezt is hiába. Ez az, most kezd csak izgalmassá válni a játék! Mintha rodeóznék, úgy ringtam vele együtt, próbálva megmaradni rajta és benne, a péniszem legnagyobb örömére. A gyöngéd
e
alf
alf
sz
alf
ak
gondolatától alaposan megugrott a szervezetem tesztoszteron tartalma, pedig eddig sem volt hiányom ebből a hormonból. Nem akadályoztam meg a hátsója ingamozgását, hisz a bokáit rögzítő masnik miatt úgy sem tudott nagyon kilengeni oldalra.
– Nnee! Engegyenn ellhh...! Hhuuhh!
Kellett neki vagy fél perc, mire csöppnyi agyával megértette, hogy ebben a helyzetben teljesen reménytelen minden igyekezete. Nem menekülhet a fara mögött ácsorgó néma pasas elől. Már épp folytattam volna a meghágását, mikor észrevettem, hogy arcát a pokróchoz szorítva ledörzsöli magáról a kendőt. Egyik kezemmel gyorsan megigazítottam fejemen a fekete maszkot és gúnyos vigyorral vártam a felém irányuló első pillantását. Ez meg is történt, mert a sál lecsúszott az orrára és azonnal hátra kapta a búráját, barna hajfürtjein keresztül próbálva rámnézni kíváncsian. Ez majdnem sikerült is neki, de a nyakát nem tudta annyira hátra csavarni, hogy bekerüljek a látóterébe. Egy darabig erőlködött, aztán feladta és újra hörögni kezdett.
– Khi magah? Hajjjah?!
Dörzsölni kezdte a száját fedő kötést, nyilván azért, hogy kiköphesse a nyelvét hátraszorító pecket és teli torokból énekelni kezdjen. Ezt viszont nem szerettem volna, mert még nem fejeztem be a lyukon hajintását. Úgy döntöttem, lecsillapítom az idegességét.
Kihúztam kolbászomat a zsömléjéből és balról odaléptem mellé, hogy megnyugtassam, amúgy letolt gatyával és peckesen álló, nedves farokkal. Elsőként persze ezt vette észre, tágra is nyíltak a pupillái azonnal.
– Uuuhhhfff! – bámulta meg a genitáliámat elégedettséggel vegyes rémülettel. Biztos voltam benne, hogy felismeri a különbséget az én szerszámom és a férje fütyköse között, s immáron nem lehet kétsége afelől, hogy ki dolgozik rajta vagy fél órája. Mármint, hogy a férje nem, az biztos! Őszintén élveztem a helyzetet, ahogy talán még egy szexuális együttlétet sem az életben, pedig sok farokbizsergető élményben volt már részem, ezt nyugodtan mondhatom.
A tekintetünk végre összetalálkozott, s miközben a hajánál fogva hátrafeszítettem a fejét, hogy megszorítsam a szájpecek csomóját, továbbá visszategyem rá a szemkendőt, a csaj sötétkék íriszében megcsillant az ismeretlentől való félelem. Egy fekete ruhás, álarcos férfi épp
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakolja
, talán a férje tudtával és jóváhagyásával. Vagy lehet, hogy betörtem hozzájuk, és leütöttem a párját, majd észrevétlenül átvettem a helyét az asszonyka formás combjai között? Ő ezt nem tudhatta, de biztosan ilyesmik forogtak az elméjében, miközben a buksiját rázva próbált szabadulni a kendőitől.
Kénytelen voltam erősen hátrarántani a fejét, hogy észhez térítsem. Odahajoltam hozzá, és közvetlen közelről suttogtam a fülébe kissé vésztjóslóra sikeredett figyelmeztetésem, mielőtt elengedtem volna.
– Maradj nyugton kislány! Inkább élvezd!
Most kezdett csak igazán ficánkolni az asztal tetején, láthatóan pánikba esve a várható következményektől.
– Nnneeehh! Khélemm neee...! Segísséégh...! Ííöödheell!
Megvizsgáltam a csuklóit horzsoló gúzsokat, elégedetten állapítva meg, hogy nincs okom az aggodalomra. Ebből a csapdából még én sem tudnék kiszabadulni, nemhogy egy gyenge nő. Aztán az asztal végéről lelógó zöld pokrócot gyors mozdulattal a csaj fejére borítottam, hogy csökkentsem némiképp a zajongását. Mindenképpen el kell hallgattatnom, mert nem lenne jó, ha Dieter berohanna a sikongatására és elrontaná a játékomat. A vastag posztó nagyjából a derekáig ért, fedetlenül hagyva testének öv alatti részét. Tökéletes! A karjai alatt, oldalról még lélegezni is tud, szóval jól ellesz így a sötétben.
Egyébként öröm volt nézni Gisela vonaglását, hát odaléptem a hátsójához és jobb kézzel nagyot ütöttem a popsijára. Csak úgy csattant a hamvas leánybőrön a tenyerem, enyhe pírt rajzolva a gömbölyded seggre. Mivel szeretem nyomatékosan kifejezni az óhajaimat, még egyszer lesúlytottam rá, csaknem teljes erőből, hogy az én kezem is megsajdult tőle.
– Auuúúhh! – kiáltott fel tompán a takaró alatt rángatózó nő. De végre észbe kapott és abbahagyta az ugrándozást.
– Maradj csendben vagy nagyon meg foglak verni! – suttogtam jól hallhatóan, felemelve oldalt a pokrócot, hogy eljusson füléhez a parancsom.
– Mindjárt vége! Próbálj meg lazítani!
Megsimogattam a javában pirosló farpofáit és újra elhelyezkedtem mögötte. A csaj mozdulatlanul állva tűrte, hogy beigazítsam a pöcsömet és finoman döfködni kezdjem, erősen megmarkolva a csípőjét. Innentől nem tanúsított ellenállást, de már nem is mozgott olyan csábosan, fokozva az élvezetem, mint korábban. Számomra viszont így is prímán megfelelt, hát határozott lökésekkel pörgettem fel magam az orgazmus mindent elsöprő kitöréséig, ami hamarosan be is következett.
A hátulról történő behatoláskor tud egy férfi a legkönnyebben elélvezni, köszönhetően a hüvely belső görbületének. Mintha lángnyelvek nyaldosnák körbe a makkomat a női testben, követelődző mohósággal csalogatva ki belőle az ondófolyadékot és indítva útjára a mindent elsöprő gyönyört. Az inger egyszercsak elviselhetetlenné válik, és robbanva tör utat magának, sebes hullámokban áradva végig az egész testemen, minden porcikámba eljuttatva a tökéletes kéjt.
Most is ez történt, ahogy a monoton ritmusban ismétlődő lökéseim eredményeképpen kilövellt a sperma a heregolyóimból. Erősen meg kellett kapaszkodnom a lány csípőjében, hogy végig rajta tudjak maradni, különben leszédültem volna a hátsójáról, úgy elgyengültem a gerincemen és a lábaimon végigfutó édes érzéstől. Állva elélvezni nem a legkényelmesebb dolog, főként a térdremegtető extázis rohamai közben, amikor az ember agya szinte kikapcsol a túlterheléstől és megállni látszik az idő.
Ilyenkor nincs semmi más, csak a gyönyör, ami kitölti a tudatot és maradéktalanul elégedetté tesz, feledtetve az egész életet, a külvilágot annak minden bújával, bajával egyetemben. Szeretem ezt az érzést, mert valami sajátosan otthonos és melegen barátságos, óvó gondoskodásként ölel magához, birtokba véve a lényemet. Puszta ösztönlénnyé egyszerűsíti azt, aki egyébként vagyok, megszabadítva a civilizáció összes mocskától, gátlásaitól és buta szabályaitól. Ilyenkor csak én vagyok, az élvezet, no és a másik ember, akinek forró teste beburkol, körbevesz, helyet biztosítva a zavartalan boldogsághoz.
– Aaahh! Aaahhhh...! – ennél értelmesebbet fölösleges ilyenkor mondani. Ebben úgyis benne van minden és a másik tudja, hogy nekem most nagyon jó. Még az sem számít, hogy ő esetleg nem élvezi velem együtt a dolgot. A lopott gyönyör különben is édesebb, az orvgazmus, ahogy tréfásan mondani szokás. A szex egyébként közös élmény ha ketten csinálják, de a csúcsra érve mégiscsak egyedül maradunk és önállóan tapasztaljuk meg az élet nagy misztériumát.
Hagytam, hogy az ágyékom magától mozduljon még néhányat, miközben egész testem görcsös rángások kíséretében préselte ki a nemiszervemből az örökítőanyagot, hátha egy új élet ígérete vár rá odakint a távolban. Tövig merültem a lucskos pinába, lehunyt szemmel ringatózva a felszabaduló energia hullámain. A térdeim eközben mintha elkocsonyásodtak volna, alig tudtam megtartani magam Gisela popsijához simulva. Ő is felnyögött néhányszor, de néhány apróbb rángást kivéve nem próbált meg szabadulni alárendelt szerepéből. Engedelmesen befogadta a méhe felé spriccelő bikatejet, ahogy az a jó kislányokhoz illik.
Aztán csak álltam, beleragadva a pillanatba és úgy szuszogtam, mint egy
o
alf
li
alf
mp
alf
ia
alf
i
hosszútávfutó a célegyenesben. A nő hüvelyizmai ütemesen megfeszültek és elernyedtek a farkam körül, kellemesen elnyújtva a különleges percet, amikor hihetetlen béke és harmónia árasztja el az embert. Érdemes volt meghágnom ezt a bulát, kár lett volna kihagyni egy ilyen lehetőséget.
Arra nyitottam ki a szemem, hogy a csaj mocorog a takaró alatt és kitartóan nyögdécsel, alighanem levegő után kapkodva. Gyorsan lelöktem a fejéről a pokrócot és kiváltam a rendesen szétkúrt nunájából, puhulni kezdő farokkal. Vége a táncnak, ideje magamhoz térnem és eltűnni a tett színhelyéről. Felhúztam a nadrágom, becsomagolva nedvesen kornyadozó férfiasságomat, aztán futólag megpaskolgattam a kanca tomporát, hogy jelezzem neki elégedettségemet. Ő persze valószínűleg nem jutott el a csúcsig, de ennek most nem volt jelentősége.
Csendben távoztam a helyiségből, úgy ahogy jöttem. Gisela ott maradt az asztalra kötözve, szétvetett lábakkal, lucskos puncival. Majd a férje kiszabadítja és utána magyarázkodik a történtek miatt. Az udvarra kilépve kellemes szellővel köszöntött a langyos nyári éjszaka.

6. A SZÁMONKÉRÉS

Életem legszörnyűbb pillanatai közé tartozott az a perc, amikor végre felfogtam, hogy egy vadidegen pasi áll a hátam mögött és éppen a magáévá tesz. Nem szívesen emlékezem vissza rá, annyira megviselt a dolog lelkileg. Az esti szeretkezésem pontosan olyannak indult a párommal, mint bármelyik korábbi, amikor ő volt a vezető és a kedvenc erotikus perverzióit játszatta el velem. Én mindig készségesen benne voltam minden játékban, hogy örömet szerezzek neki, még azokban is, amiket nem élveztem vagy esetleg kellemetlenek voltak számomra, mint az anális behatolás. Mindezt persze megbeszéltük egymással és megállapodtunk, hogy kölcsönösen megtesszük a másiknak a kért szívességet, de ha nagyon nem tetszik, szólunk és félbehagyjuk a hancúrozást.
Dieter mindig nagyon kulturált és udvarias volt, mondhatni előzékeny gavallér, és eddig nem lehetett okom panaszra, ahogyan őneki sem, amikor én irányítottam őt a gyönyörök kertjében. Éppen ezért sosem gondoltam volna, hogy valaha is képes lesz ilyesmire.
M
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakoltatni
engem egy másik férfival a saját házunkban!
Korábban is csináltunk már megkötözősdit és leányrablósat, amikor jelképesen
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakolt
és azokat nagyon élveztem, szívemben inkább izgatottsággal, mint félelemmel élve meg a kényszerű aktust. A mostani alkalom azonban valamiért másként indult, ezt már az elején megéreztem kifinomult női ösztönömmel, mikor a kikötözésem után elhagyta a helyiséget azzal az ürüggyel.
A visszatérő személy már nem Dieter volt, de én ebből mit sem vettem észre. Teljesen lefoglalt az, hogy minél kényelmesebben heverésszek az asztalon, szétvetett végtagokkal, mint valami béka és elviseljem a bőrömbe vágó gúzsok szorítását. A tangabugyim hamar elázott a nyáltól, s onnantól kezdve csak tologattam a számban, miközben a mögöttem ácsorgó fickó ténykedni kezdett pucér testemen.
Azt hittem levette a bőrkesztyűt, mert éreztem, hogy immáron csupasz kezek siklanak végig a tomporomon, türelmetlen mohósággal fedezve fel a szemérmetlenül
f
alf
el
alf
alf
alf
lt
domborulataim és hajlataim. Jó érzés volt tűrni az elrablóm matatását a hátsómon, majd a puncimon, ahogy ingerelni kezdett, lágy mozgásra késztetve gyönyörre éhező ágyékomat. Szeretem amikor Dieter belemarkol a fenekembe, és a könnyed paskolás is felizgat, mellyel tudatja velem, hogy elégedett a látvánnyal. Az én szememnek most csak a sötétség jutott, ezért kénytelen voltam csupán a hallásomra és tapintásomra hagyatkozni egész idő alatt. Van ebben valami atavisztikus, ami a lelkem legmélyéig felborzol és szokatlan élvezetet nyújt.
Csiklandós ujjak siklottak végig a lábaimon, majd hallottam, hogy elmozdul mögöttem és kisvártatva megéreztem azt, amire kezdettől számítottam. Egy puha, kissé érdes, de meleg és nedves húsdarab simított végig a résemen, különlegesen intenzív hatást gyakorolva rám. A hím elkezdte nyalni a cuncimat, mintha fagylaltot szopogatna. Időnként finoman még bele is harapott a nagyajkaim valamelyikébe, meghúzogatva a bőrt fogaival, hogy valósággal nyüszítettem a kéjtől. Szakadatlanul gyúrogatta közben a farizmaimat és a combjaim belső oldalát. Bárki volt is mögöttem, értette a dolgát. Rég volt már részem ilyen alapos és kiterjedt nyelvezésben, amikor még a végbélnyílásomat is megkóstolgatta időnként, ahogy talán még soha egyszer sem.
Itt kellett volna felfigyelnem a különbségre, csak annyira elaléltam a boldogságtól, hogy nem gondolkodtam el a történteken. Dieter többször meghágta már a segglyukamat, de sosem nyalta ki, pedig nagyon tisztán tartottam azt és külön beillatosítottam a kedvéért. Szóval férfiujj és fasz járt már a rectumomban, de nyelv még nem. Mostanáig.
Aztán a pasas feltápászkodott és benyomta combjaim közé a farkát, hogy érezzem mit kapok majd, rövidesen. De előbb alám nyúlt, megemelve a törzsemet, én pedig boldogan tűrtem, hogy gyúrogassa a melleimet, ujjai közé szorítva az érzékeny bimbókat. Az, hogy fájdalmat okozott nekem, valószínűleg figyelmetlenség volt, s bár összerándultam a hirtelen gyötrelemtől, nem haragudtam érte. Máskor is előfordult, hogy valamelyikünk véletlenül, a játék hevében kicsit erősebben nyúlt a társa legérzékenyebb pontjához.
Amikor viszont dugni kezdett, picit meglepett a feszítő érzés a hüvelyemben. Mintha enyhén megnőtt volna a férjem árbóca? Nagyobbnak tűnt a szokásosnál. De még ez sem keltette fel a gyanakvásomat, csak mozogtam az alám terített pokrócon, élvezve ahogy gátlástalanul megbasznak.
– Aaahh! Ezz azzhh...! – szólalt meg a bájgúnár két lökés között, először amióta bejött a szobába. Bennem pedig valósággal megállt az ütő a felismeréstől. Nem a férjem jól ismert orgánumát hallottam hörögni a hátam mögül! Ez tisztán és egyértelműen egy vadidegen hapsi volt! De kicsoda? És hogy került ide? És akkor hol van Dieter?!
Szinte belém szorult a szusz a rémülettől. Alig tudtam kinyögni ösztönös tiltakozásomat a meglepő helyzet miatt. Szerettem volna kiköpni a tangát, de sajnos a számat fedő kendő tökéletesen illeszkedett, megakadályozva a próbálkozást.
– Nem! Ki maga...?
A krapek abbahagyta a toszogatásomat és sokáig nem mozdult. Hiába szólongattam többször is, ezért igyekeztem ledörzsölni szememről a kendőt, hogy legalább körülnézzek a helyiségben. Ekkor végre kihúzta péniszét a sunámból és odalépett mellém.
Az első amit megláttam belőle a nemiszerve volt. Egy hatalmas, előváladéktól lucskos hímtag meredezett előttem, hátracsúszott fitymával. Jól láthatóan nem a férjem dákója volt. Azt már ismerem, mint a tenyeremet. A legény letolt fekete nadrágban ácsorgott mellettem. A pólója is koromfekete volt, s felpillantva az arcára csak egy símaszkból elővillanó világosbarna szempárral találkoztam, ami gúnyosan méregetett. Dieternek zöld az írisze! Mostanra nem maradt kétségem afelől, hogy egy idegen férfi tartózkodik mellettem, aki szabadon azt tehet velem, amit csak akar, nekem pedig tűrnöm kell, bármi legyen is a szándéka.
Szépen hátrarántotta a fejem a hajamnál fogva és visszaigazította rám a szemkendőt.
– Maradj nyugton kislány! Inkább élvezd! – suttogta fenyegetően a fülembe.
Rángatózni kezdtem, csaknem pánikba esve a borzalomtól, és a férjem szólongattam, azt képzelve, talán itt van valahol a közelben és majd beavatkozik, megmentve ettől az ürgétől. De csalódnom kellett. Dieter nem került elő...
Kisvártatva rám borították a pokróc elejét, aztán kaptam két hatalmas tenyerest a szabadon maradt popsimra, hogy följajdultam a fájdalomtól. A fickó újra figyelmeztetett, maradjak csendben, különben alapos verést fogok kapni. Ez végre észhez térített és elernyedtem, elszoruló torokkal várva a folytatást.
A következő percek azzal teltek, hogy szabályosan
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakoltak
, kemény lökésekkel nyomulva be a vaginámba egész a méhszájamig. Jókora szerszáma volt a palinak, valósággal felnyársalt behatolás közben. Éreztem, ahogy belém spriccelt, intenzív rángások közepette, aztán elernyedt és csak sóhajtozott, kiélvezve a számára bizonyára nagyszerű pillanatokat.
Én akkor már alig kaptam levegőt a vastag pokróc alatt, a bal hónom alatt próbáltam meg friss oxigénhez jutni. Végre lekerült a fejemről a szövet, még megpaskolták a popómat és diszkréten otthagytak, sajgó ágyékkal és megsebzett lélekkel.
Mikor egy perccel később újra nyílt az ajtó és a belépő nekilátott kioldozni a köteleimet, már tudtam, hogy Dieter az és neki köszönhetem az egészet. Meghágatott valamelyik perverz barátjával, talán fogadásból vagy pénzért, nem tudom. Mindenesetre ezzel örökre eljátszotta a bizalmamat. Ha egyszer képes volt rá, máskor is megteheti! Ez járt a tudatomban, miközben vörösre dörzsölt csuklóimat masszírozva felegyenesedtem, a feszültségtől remegő izmokkal és fájó gerinccel. Sokáig tartott a fogságom ezen az estén.
– Nos, hogy tetszett a ma esti műsor? – kérdezte Dieter barátságosan, rám segítve a sárga fürdőköpenyem, amit kihozott magával a házból.
Nem akartam megszólalni, mert a düh és a csalódás egyszerűen elnémított. Szorosan összekötöttem derekamon az övet és lehajtott fejjel betipegtem a házunkba. A férjem nem követett, csak bámult utánam fürkésző tekintettel, aztán nekiállt rendet rakni a melléképületben.
Első utam természetesen a fürdőszobába vezetett a tus alá. Sokáig csorgattam magamra a vizet, sőt szétvetett lábakkal még a hüvelyemet is próbáltam kiöblíteni a zuhanyrózsa segítségével, hogy megszabaduljak az ismeretlen által belém lövellt ragadós spermától. Mert az igaz, hogy szeretnék egy gyereket, de nem így.
Agyam lázasan járt, a lehetőségeimet mérlegelve. Ezt nem hagyhatom szó nélkül! De mit csináljak? Talán jelentsem fel a férjemet? Vagy váljak el tőle? A polgármesteri hivatalban dolgozom, ezért tudom jól, milyen drága és körülményes dolog Németországban minden jogi procedúra. Az ilyesmit különben is jobb nem kiteregetni a bíróságon, a rendőrségen. Elsüllyednék szégyenemben, ha mindenki megtudná a városban, milyen erotikus játékokat szoktunk művelni Dieterrel esténként! Az emberek hihetetlenül prűdek és képmutatók errefelé.
Aztán törölközés közben hirtelen megvilágosodott számomra a megoldás. Ha ő így, akkor én is úgy! Négyszemközt fogjuk ezt lerendezni, ahogy minden mást is az életünkben, és tenni fogok róla, hogy alaposan megbánja őurasága amit velem művelt. Pontosabban műveltetett.
Amikor fél órával később bejött a hálószobába és lefeküdt mellém, nem szóltam semmit. Úgy tettem, mintha aludnék, pedig egész éjjel álmatlanul forgolódtam a takaró alatt. Sokáig nem tudtam kiverni a fejemből annak az ismeretlennek a képét, a kemény faszát ahogy ott állt mellettem...
Abban a hónapban már nem voltam hajlandó lefeküdni a férjemmel, bár többször próbálkozott. Először a menstruációmra hivatkoztam, ami éppen megjött, majd fáradtságra, fejfájásra, álmosságra. Aztán úgy döntöttem, ideje számon kérni rajta a melléképületben történteket.
Ezúttal én voltam a csábító és ő engedelmeskedett nekem. Látszott rajta, hogy örül a fordulatnak, mert úgy csináltam, mintha már alig várnám, hogy kefélhessek vele.
Fekete szerelést húztam magamra, és gondosan előkészítettem neki a mellékhelyiséget, ahol nemrég
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakoltak
. Ugyanúgy, ahogy akkor ő fogságba ejtett és kikötözött engem, most én vezettem oda mit sem sejtő páromat az asztalhoz és hasaltattam rá a pokrócra egy vérbeli domina szigorúságával. Úgy rögzítettem a karjait és lábait, hogy semmi esetre se tudjon kiszabadulni, aztán belemarkoltam a pucér fenekébe és megkérdeztem.
– Most te vagy az én helyemben Dieter! Mondd meg nékem, ki volt az a férfi, aki két héttel ezelőtt megbaszott itt a te jóváhagyásoddal?
Láthatóan úgy érte a felismerés, mint akibe villám csapott. Hátrafelé pislogva jól láthatta, ahogy a szekrény tetejéről leemelek egy hosszú, vékony pálcát és próbaképp megsuhogtatom a levegőben, a rugalmasságát ellenőrizve.
– Te jó ég Gisela! Mit akarsz azzal a bottal?
– Tudod te azt jól! – elhelyezkedtem mellette, felvont szemöldökkel várva kérdésemre a választ.
Dieter arcán valóságos regény játszódott le, ahogy felfogta, mi vár rá hamarosan. Szétvetett lábakkal ácsorgott az asztal előtt,
f
alf
el
alf
alf
alf
lt
farral hajolva az asztalra. Genitáliái védtelenül lógtak szőrös combjai között, pénisze merev volt az izgalomtól. Úgy döntöttem, nem fogom bántani a nemiszervét, bár azt is megérdemelné. Kár lenne eunuchot csinálni belőle, mert gondolnom kell a későbbi házaséletünkre is. Eszemben sincs elválni tőle, viszont valahogy mégiscsak meg kell büntetnem, hogy a fejébe vésse, nem bánhat velem úgy, mint egy kapcaronggyal.
– Azt hittem nem jöttél rá, hogy valaki más hágott meg azon az estén!
A mentegetőzése fölöttébb gyengére sikeredett, ezért újfent megsuhogtattam a pálcát feszülő seggének izmos halmai fölött. Még sosem vertem meg őt igazából, maximum csak imitáltuk a fenyítést az izgalom kedvéért. Most viszont más a helyzet. Erősen dolgozott bennem az elmúlt hetekben visszafolytott düh.
– Ilyen ostobának nézel drágám? Ezért nagyon meg foglak büntetni! Tudod?!
– Neee! Kérlek Gisela, ne tedd ezt! – rántott nagyot kötelékein a férjem, persze hiába. Megérezte hangomban a mélyről jövő fenyegetést és máris kezdett berezelni.
– Ki volt az? – tettem fel utoljára a kérdést, leakasztva övemről azt a műanyag szájpecket, amit előző nap vettem egy offenburgi szexshopban. Dieter megmondta, bennem pedig szétáradt a döbbenet és gyűlölet hulláma a felismerés nyomán.
Habozás nélkül tömtem be a férjem száját, minden tiltakozása ellenére, és suhintottam oda teljes erőből a fenekére, hogy csak úgy csattant. Nyögött is rendesen, magasra kapva a fejét minden alkalommal a gazember! Szenvedjen csak, de csendben azért, amit velem szemben elkövetett!
S miközben az ütések kitartóan záporoztak a
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lenül
rángatózó hátsójára, szépen vörösödő hurkákat rajzolva a fehér bőrre, én azt képzeltem, hogy Herbert seggét csépelem. Ő volt az, aki évekkel ezelőtt ravaszul tönkretette egy igazán boldog kapcsolatomat a gimnáziumban, kiábrándítva belőlem az első szerelmemet, mielőtt megismertem volna ezt a jóképű, de meglehetősen balfasz Dietert. És nagyon sokszor kellett most lesúlytanom, mire némi elégtételt kezdtem érezni az elszenvedett
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
tatásért
.

VÉGE
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.5 pont (86 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sportyman (alttpg)
2022. október 25. 11:34
#24
Kiváló, több szemszögből megírt történet! Három szereplő, tehát 3 x 10 pont!
1
én55
2022. október 25. 10:09
#22
Remek írás, tetszett a bosszú.
1
t
t.555
2017. december 5. 04:33
#21
Izgalmas, 10 pont!
1
Andreas6
2017. január 22. 14:37
#20
Szerintem pedig pont így lett jó! Másképp hogyan kapta volna meg ez a szemétláda a magáét?
1
feherkalman1
2016. november 24. 00:23
#19
Kár hogy elszólta magát a pasi
1
a
A57L
2014. január 19. 06:35
#18
Jó írás.
1
p
papi
2013. szeptember 7. 10:47
#17
Tehetséges vagy, folytasd az írást.
1
v-ir-a
2013. április 6. 23:57
#16
izgalms volt elejétől a végéig🙂 8 pont
1
Ram Agile
2010. január 30. 14:33
#15
Olyat próbálok írni mindig, amilyet én magam is szívesen olvasnék. Ez a recept. És persze nem szabad összecsapni. Alaposan át kell gondolni a történetet, meg kell tervezni, jegyzeteket kell készíteni hozzá és nagyon, nagyon sokszor át kell olvasni és ki kell javítani a szöveget, amíg olyan nem lesz, amilyennek látni szeretném. Ez általában 15-20 javítást jelent művenként, szóval nagy munka. De nem időre megy, hanem alaposságra.
1
Wick
2009. október 26. 17:03
#14
Nem ez az első írás amit Tőled olvastam, és nem fogok mindegyikhez kommentet írni, de tetszik az a kifejezésmód, ahogy leírod, megfogalmazod a történeteidet. Változatos és gazdag szókincs. Gondolom beletelt egy kevés időbe, mire ezeket összeszedted úgy, hogy Te is írod, nem igazán használja a legtöbbjét a köznyelv... sajnos.
Ennek a történetnek a témája, illetve a kidolgozása is tetszett... a többszereplős, többszemszőgű megfogalmazás így könnyebb. A gondolatok, érzések, érzelmek könnyebben árnyalhatóak. Ügyes megoldás. Gratulálok.
1
Ram Agile
2008. október 27. 20:47
#13
A szavak nem csúnyák. Csak a hozzájuk kapcsolódó gondolatok az ember fejében. Azért használok bizonyos szavakat, hogy bizonyos hangulatot, érzelmeket kiváltsak vele az olvasóban. Ez persze emberenként más és más lesz. És persze fontos a változatosság is, hisz a magyar szlengben a férfi-ra, nőre, puncira, falloszra, fenékre, közösülésre, stb rengeteg szavunk van, amit többnyire nem használunk. Miért?
1
Sing
2008. október 27. 19:10
#12
Ha írsz egy másik regényt elfogom olvasni mert ez nagyon lekötött, de a következőben ne legyenek csúnyaszavak!
1
Sing
2008. október 27. 19:08
#11
Nekem is tetszett nagyon csak azért van benne sok csúnya szó ami nem illik oda viszont más részeknél nagyon szépen említed a nemiszerveket!
Gratulálok ügyes vagy!
1
Ram Agile
2008. október 11. 17:07
#10
Aranyos vagy, de azért szerintem várj még a szexszel úgy 6 évet kislány. Ami késik, nem múlik. Addig is tanulj szexualitást, gyakorold a flörtölést és az önkielégítést. :-)
1
liliána
2008. október 11. 14:04
#9
tök tuti naon ász ja és egyépként csak 12 éves vook és éhezek a szexre
1
Ram Agile
2008. szeptember 25. 21:24
#8
Amilyen az adjisten, olyan lesz a fogadjisten. Ez elkerülhetetlen. Emiatt beszélünk szado-mazochizmusról és csak ritkán szadizmusról vagy mazochizmusról. Az érmének ugyanis két oldala van.
1
Andreas
2008. szeptember 12. 15:30
#7
Végre egy írás, ahol visszavág az áldozat! Tetszett.
1
Ram Agile
2008. február 1. 19:47
#6
Köszi. Sok munka van vele, de mivel évek óta csinálom a szabadidőmben, ezért már sok mű van készen (még vagy 10). Az idén szerintem mindet olvashatjátok.
1
Kasza Blanka
2008. január 31. 14:58
#5
Imádom, ahogy írsz:))
1