A+ A-

Balatoni út

Egy történet, két nézőpont. Egymástól függetlenül írtuk egymásnak az érzéseinket. A második jobb (legalábbis nekem). Bocs, ha nektek nem elég szórakoztató, de azt garantálom, hogy megtörtént.
1.
Eszembe jutott egy balatoni utazásom, amikor egy gyönyörű kislány kísért el az úton. Vitorlázni hívtam el, bár nem is ismertem, hiszen életünkben az volt a második találkozásunk. Nagyon kedves és aranyos volt egész úton és talán emiatt egyre jobban vonzódtam hozzá. De annyira tiszta és ártatlan tekintete volt, hogy eszembe sem jutott semmi rossz egész idő alatt. Pedig a benzinkútnál tőlem kérdezte meg, hogy melyik ruháját vegye föl. Az első pillanat amire emlékszem, hogy közeledni akartam hozzá az ebéd alatt jött el. Ahogy szemben ült velem és kedvesen, pajkosan mosolygott vonzott a gondolat, hogy az asztal alatt hozzáérjek a lábához, de féltem, hogy megsértem. Aztán a hajón csak csodáltam amint kedvesen mosolyog, a szél borzolja a haját... alig volt rajta ruha és nagyon kívánatos volt.
Lent voltam a kajütben, amikor telefonon keresték, lejött ő is és én csak néztem és néztem: a lábait, a fenekét, a melleit és azon gondolkodtam, vajon eléggé takarna-e a kajüt a többiektől, ha magamhoz húznám. Aztán egyszer csak, amikor kint ült a fedélzeten rám nézett, összeakadt a tekintetünk és valami olyat láttam a szemében, ami azt mondta, hogy az az este nem múlhat el anélkül, hogy meg ne csókoljam. Véget ért a hajókázás, magunkra maradtunk és nem éreztem mást, csak hogy halogatnom kell a visszaindulást, mert ezek a boldog pillanatok nem érhetnek véget ilyen gyorsan. A strandot ajánlottam és örültem, mert azonnal elfogadta. Fürdőruha volt rajta, jól kiemelte sportos alakját. Mindig azt hittem, hogy a nagy mellek a legizgatóbbak és most megdöbbenve vettem észre, hogy nem tudom levenni a szemem a pici, formás melleiről. Sokáig bent voltunk a vízben. Vagánykodtam, eljátszottam a hímek hódító játékait, és mégis, ártatlansága távol tartott még attól is, hogy átöleljem. Meghívtam vacsizni, egy tányérból ettünk és rengeteget nevettünk.
- Hűvös van, indulni kellene - mondta és a szívem összeszorult, de ahogy előttem lépkedett már nem érdekelt, hogy mi lesz a következménye és megöleltem hátulról (mondván nehogy megfázzon).
Az úton hazafelé nem tudtam türtőztetni magam és kerestem a pillanatokat, amikor úgy szólhatok hozzá, hogy közben hozzáérek, megsimogatom az arcát, és ő mindezt engedte. Lehunyta a szemét, oldalra fordította a fejét. Ott felejtettem a kezem az arcánál és simogattam, beletúrtam a hajába, masszíroztam a vállát, legszívesebben hozzábújtam volna. Férfiasságom egyre több helyet követelt magának, szinte már fájt, semmi más nem járt az eszembe csak megölelni, csókolni a lányt. Nem győztem elég lassan menni, hogy minél tovább tartson az út, majd ráfogva a viharra, lehúzódtam egy bekötőútra. Nem tiltakozott. Eléhajoltam, végigsimítottam a szemét, az arcát, az orrát. Majd óvatosan az ajkaihoz értem. Nem húzódott el. Kéjesen lecsukta a szemét. Odahajoltam, megpusziltam az ajkait, ő visszapuszilt és egy forró végeláthatatlan csókban egyesült ajkunk. Nyelvét a számba dugta, ölelt, kéjesen nyögdécselt. Nem volt már bennünk semmi távolságtartás, élveztük egymás ízét, illatát. A kezem lecsúszott a combjára, a fenekére, simogattam, markolásztam, és nem éreztem az idő múlását. Kicsit megpihentünk, majd becsúsztattam a kezem a pólója alá, megfogtam a mellét.
Belesimult a tenyerembe. Először gyengéden tiltakozott, majd nyomta magát közelebb, mintegy jelezve, hogy markoljam keményebben. A bimbója megduzzadt. Megpróbáltam felhúzni a pólóját, hogy megcsókoljam a melleit. Nem akarta (az eszével), de a szíve, a vágya segített meggyőzni. Levettem róla a pólót és magamról is, meztelen felsőtesttel ölelkeztünk és élveztem finom bőrének tapintását. Az ölembe fektettem, ujjammal gyengéden masszíroztam a melleit. Lehajoltam, végignyaltam a bimbóját. Halkan nyögdécselt, testét kidomborítva nyomta magát közelebb. Beszívtam a mellét, szopogattam és a nyelvemmel izgattam a bimbóját. A kezem lejjebb csúszott a combjára, be a combjai közé. Forró volt. Még a ruhája is izzott, és mindenen keresztül átérzett puncijának nedvessége. Megmarkoltam először finomam majd keményebben és éreztem amint végigjárja a kéj. Elkezdtem kigombolni a nadrágját. Ismét tiltakozott, de tudtam, hogy ő is nagyon vágyik rá és nem kértem tőle semmit, csak azt, hogy adhassak. Engedte. A bugyija át volt ázva, a puncija forró volt és kitárulkozó. Vonzó volt, kívánatos és ellenállhatatlan. Benyúltam a bugyija alá, hozzáértem a puncijához.
Megremegett és széttárta a combjait, húzta magába a kezem. Bedugtam egy ujjam a puncijába, egyre mélyebben, majd a másik ujjam is, remegett, nyögdécselt, mozgatta a csípőjét. Éreztem, el akar élvezni. Majd elengedte magát, felsikoltott, megrándult és elélvezett. Csukott szemmel remegett a karomban. Hagytam pihenni, csókolgattam a száját, a melleit simogattam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 vakon53 2016. 03. 28. hétfő 14:30
Szép, szép, szép!
#1 Törté-Net 2007. 11. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?