A+ A-

Ferihegyen

Tehát elvesztettem a szüzességemet. Megjelent első visszaemlékezésem. Köszönöm az érdem feletti dícséreteket. Emlékeimből rengeteg történet bújik elő, nem tartom magam az időrendhez. A vonaton volt sorsomnak az a pillanata, amely az egész életemre meghatározó eseménysort indított, egy másfajta godolkodást hozott elő belőlem.
Azt már nagyon fiatalon érzékeltem, hogy életemet első sorban a szexualitás tölti be, és ez áldás is meg átok is, többször átok! A vonaton dőlt el, hogy találkoztam egy másik emberrel, jobban mondva itt ismertem fel, hogy ő az, Anna, aki pontosan annyira rabja, és szenvedője érzékeinek, mint én. Akkor jöttem rá, hogy ilyen csak ilyen nő kell nekem. A testem pedig egyértelműen jelezte, hogy a szituáció, a látvány, az ott lévőkkel való kapcsolata, reakciói, katartikus élményt váltottak ki belőlem. A katarzist csak erősítette, hogy már régen megtanultam uralkodni magamon, mégis a nélkül jutottam a csúcsra, hogy a szellemi élményen túl testi érintkezés lett volna, és Anna csak az utolsó utáni pillanatban fogadta ajkaival testem gyönyörtől feszülő részét. Magas fokú élmény volt, amikor láttam, hallottam, éreztem, hogy Anna most, hirtelen támadt vágyait elégíti ki, és közben a katona, akit az előbb elutasított, látja testének intim részeit, és egyesülésüket.
Akkor már a férfi szexualitás művészetének legfontosabb része számomra egyszerű ujjgyakorlat volt: a visszatartás nagymesterének vallhattam magamat. Egy nap, például, csengett a telefon. Egy kellemes alt hang egyik tanítványom édesanyjára hivatkozott, tudnék-e időt szakítani esténként nevelt fia tanítására. Biztos voltam, ha Klári, az a bizonyos anyuka, ajánl valakit, ott nem csak tanításról van szó. A megadott címen a névtábláról egy ismert egyetemi tanár neve mosolygott rám. Az ajtóban már első pillantásra is kívánatos fiatal nő jelent meg. Akkora gázsit ajánlott, hogy azonnal igent mondtam. A fiú esténként, az óra után még edzésre ment, én pedig ott maradtam az ifjú mostohával. Aki csak akkor jelent meg a hálószoba ajtajában, amikor a külső ajtó csapódását hallotta. Nem használt parfümöt, a természetes illatát, szinte az ajtón keresztül éreztem. Nem szóltunk egy szót sem, minden alkalommal a tárgyra tértünk.
Egyszer ott felejtettem a matek feladatgyűjteményt, és vissza mentem. Már messziről hallottam a zihálást, nyöszörgést, hogy ne zavarjam a hölgyet az önkielégítésben, óvatosan nyitottam az ajtót. Döbbenten vettem észre, hogy a professzor térdel az ágy előtt és lelkesen csókolja, nyalja a szerintem is gusztusos kéjbarlangot. Kifelé menet elhatároztam, hogy ha takarékoskodom cseppjeimmel, bizonyára több jut a professzorné kedves kis cuppanós testébe, tehát nem szórom el, sem Klári, sem Anna rejtekébe. Így hordoztam egész nap az alt hangú menyecskének illetve, az általam tisztelt férjének az ajándékot. Bevallom, időnként csak szétvetett lábbal tudtam ülni, mindez addig tartott, amíg Anna és Klári ki nem követelte a járandóságát. De addig is a hó végi elszámolásnál a professzor igen elégedett képet vágott.
De nem erről akarok beszámolni! Ferihegyen történt, hogy jó pár évvel később, ismét nem tudtam uralkodni magamon, mert olyan látványban volt részem: Véletlenül éreztem, illetve láttam, hogyan jut át a nőbe a férfi által küldött jutalom, ez után, ha lehetett, mindent megtettem, hogy lássam, amint Anna csodás teste befogadja a magvat öntő hím, férfi, szerető, vagy potyázó úr szerszámát! Pontosabban azt, hogyan lövell át az ondó a nőbe. Ebből mindjárt az első alkalommal félreértés történt, mert azt hitték, hogy a férfire vagyok kíváncsi!
Anna tehát megkérte a kezemet. Én igent mondtam, de csak napok múlva, amikor még mindíg úgy éreztem, hogy izgató, érdekes dolgok történtek a vonaton.
Andrást sűrűn meglátogattuk, felesége, Márta nagyon ragaszkodott hozzánk, mert én udvarias voltam vele szemben, Anna pedig türelmes, és szeretetre méltó, mit mindíg. Higgadtnak tűnő, és tartózkodó viselkedése miatt ismerőseink csak jóra gondoltak velünk kapcsolatban. Jellemző, volt, hogy az érettségi banketten Komisz - aki becenevéhez illő módon tényleg az volt - javasolta, hogy szavazzunk, kit tartunk szűznek az osztálytársaink közül. Bennünket mindenki annak tartott. Nem vették észre, mennyire pirul az osztályfőnőknőnk, aki tapasztalatból tudta, hogy én nem vagyok az, de a tornatanár is visszarántotta a kezét, amikor Anna nevét olvasták, nedves ujját a szalvétába törölte zavarában. Anna később alig tudta a bokrok mögé vinni a szabadkozó férfit... Jó egy órát őrködtem felettük, mire vége lett a bankett örömteli részének.
Márta vonzódása tehát érthető volt, pedig sokszor csak másodperceken múlt, hogy nem buktunk le, mert András hosszú ejakulációi, Anna végtelen ideig tartó pihenése, nagy találékonyságot követelt tőlem, hogyan tereljem el az asszony figyelmét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.36 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2013. 11. 5. kedd 04:38
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2007. 11. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?