A+ A-

Szandra nagy dugása 1. rész

Kicsit hosszú történet, de megéri végig olvasni!
Ez egy elég érdekes történet lesz. Az én nevem legyen Tibi, a barátnőmé pedig Szandra.
Lassan öt éve vagyunk együtt és három éve együtt is élünk. Ahogy telik az idő úgy kezd egy kissé unalmassá válni a szex. Ezt mondtam is neki, de szerinte nem vagy csak nem akarja beismerni.
Felhoztam már a három felállás témát is, de azt mondta, szó se lehet róla, semmilyen módon. Szerintem pedig nagyon jó lenne. Az utóbbi időbe egyre elterjedtebb, de ő nagyon prűd ilyen téren. Már az is csoda, hogy az utóbbi időbe meztelenül szaladgál otthon. Egyik este sikerült megörökíteni egy pár képet magunkról, sőt, még videót is persze egy kicsit spicces volt.
Azt mondta nekem, nehogy fel tegyem a netre a képeket vagy megmutassam valakinek.
Hát nem is foglalkoztam vele egy darabig, de ugye megint előjöttek ezek az érzések, és hát szétnéztem a neten is hogy állnak a dolgok ilyen téren. Azt még el kell mondjam, hogy én megcsaltam őt nem olyan régen egy régi baráttal, de megérte nagyon jó volt. Tehát úgy voltam vele hiába nem tud róla, visszaadhatná nekem, ha például a harmadik fél egy férfi lenne.
El is kezdtem nézelődni Szandra tudta nélkül persze és valahogy ki kell találnom, hogy jó legyen. Találtam elég hamar egy szimpatikus srácot egy oldalon. Fel vettem vele a kapcsolatot és Ő igent mondott. Nagyon jó képű srác és elég nagy mérettel is rendelkezik, amitől Szandra biztos meg fog ijedni, ha sikerül eljutni odáig. A gond annyi volt, hogy a srác akit egyébként Viktornak hívnak elég messze lakik és ez hosszú folyamat volt, de sikerült megoldani. Úgy kezdtük, hogy Szandra dolgozik egy boltba és Viktor elkezdett oda bejárni, először csak vásárolni aztán szépen lassan a többi. Elég jóba lettek kb. egy hét alatt persze ezt nekem nem mondta. Aztán egyszer mentem elé zárásra és ott volt Viktor, ami nem volt betervezve. Húú hirtelen azt sem tudtuk mit csináljuk, helló szia stb., de szerencsére Viktor gyorsan kapcsolt és mondta, hogy most menni kell, mert várják. Én meg kérdeztem, hogy ki volt ez, mintha mit sem tudnék. Szandra meg mondta, hogy messziről jött, mert most itt van munkája és oda jár be vásárolni. Hm jó szöveg. Aztán este találkoztam Viktorral megbeszélni a továbbiakat mit, hogy csináljunk.
Másnap bement a boltba, ahogy szokott, és mondta Szandrának nem e tudna neki segíteni, mert ahol megszállt onnan el kell jönnie. Szandra nem mert neki konkrét választ adni, míg nem beszél velem, de felhívott és ugye én belementem, hogy jöjjön hozzánk nyugodtan. Így már talán nő az esély, mert ott lesz nálunk, és többet tud Szandrával lenni, ugyanis én este nyolc fele szoktam hazaérni Szandra pedig délelőtt dolgozik mindig. Úgyhogy egész jól mentek a dolgok Viktor pedig mindent megtett csak hogy meg tudja dugni Szandrát.
Meztelenül szaladgált a lakásba a nem kis szerszámával, akkor is, ha én otthon voltam, hogy ne legyen feltűnő. Felajánlotta Szandrának, hogy meg masszírozza a lábát, mert fáj a munka miatt, amit elsőre elutasított nehogy baj legyen belőle. Aztán mikor haza mentem este Szandra meg is jegyezte, hogy Viktornak hatalmas farka van. Kérdeztem tőle, hogy tetszik e neki? Amire a válasz az volt, hogy szép nagy és megijedtem mikor megláttam. Elmondtam Viktornak, hol vannak a gépen a meztelen fotók Szandráról, és Ő úgy nézte meg, hogy Szandra észrevegye amint nézegeti. Na lett is balhé felhívott, hogy-hogy lehetek ilyen hülye, miért nem írtam ki cd-re stb. Viktornak meg mondta, hogy ez neki olyan ciki ne mondja már el senkinek, hát kinek mondaná el? Erre Viktor mondta neki, hogy nyugodj meg nagyon szép vagy gyönyörű a puncid a melled nagyon kívánatos vagy. Az is egyébként és Viktornak is nagyon bejött különösen így, hogy látta a képeket. Már két hete, nálunk pedig 4 napja, hogy Viktor itt van és még semmi.
Már szinte kezdtem róla letenni, amikor is egy este együtt tévéztünk és beszélgettünk. Természetesen szóba jött a szex és amikor már kezdtünk a témához közel járni csörög a telefon... Persze pont a legjobbkor, el kell mennem itthonról, lerobbant az egyik haverom autóval kb. egy órányira. Ami azt jelenti minimum két óra mire visszaérek és most van 21:35.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.47 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2018. 01. 3. szerda 13:38
Tökéletesen egyetértek az előttem szólókkal.
#3 papi 2015. 09. 19. szombat 08:19
Ez a történet sem nem hosszú, sem nem jó, úgy hogy sajnálom, hogy elolvastam.
#2 incifinci 2007. 11. 18. vasárnap 22:07
Szerintem senki sem haragszik meg, ha az a másik történet nem ér ide.
#1 Törté-Net 2007. 11. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?