A+ A-

Ismerjük egymást? - Zavaros ébredés

Hideg. Ez az, ami végül is felébreszt. Kinyitom a szemem és bámulok. A szoba erősen ismerős és a távok alapján én a padlón fekszem. De az agyam még nem igazán segít. Megemelem a fejem és bevillan. Több dolog is. Az első az egy szúrás a fejemben, nem kevés alapzajjal. Erre meg már az emlék is: házibulira érkeztem én eme házba. És ezek szerint még mindig itt is vagyok. Visszaejtem a fejem és fülelek. Valami zene még mindig szól, tehát annyira nem ütöttem ki magam. De ez a hideg... Óvatosan újra felemelem a fejem és végigtekintek magamon. Nos, rajtam csak annyi ruha, amennyivel próbáltam takarózni és azt se túl hatékonyan.
Mért vagyok meztelen?
Egy csírázó gondolat nyomán megtapogatom a farkamat. És az is rendesen visszajelez. Eddig elnyomta a fejfájás, de most már a farkam fájdalmát is érzem. Mintha legalábbis végigmentem volna pihenő nélkül egy horda csajon. Csakhogy én ide a gyors berúgás és magam kiütésének tervével érkeztem. És rémlik, hogy lendületesen neki is kezdtem a dolognak. Részegen meg ugye... főleg hogy én kis pörgés után rögvest bealszok.
Megerőszakoltak volna?
Na ne! Mégis csak férfi vagyok! Ki hallott már ilyet? Na jó, már én is. De akkor is.
A fejem annyira nem vészes, főleg ha óvatosabban mozgok, viszont a hideg és lassan a padló is kezd kényelmetlen lenni. Óvatosan feltápászkodok és körülnézek. Ez egy könyvtárszoba szerűség, melynek falait körben ellepik a könyvek. Két oldalon van törés csak. Az egyik oldalon az ablakok, míg a másikon egy ajtó és egy kandalló. Ez utóbbi irányába van fordítva a bent található pár fotel és kanapé is. Az ablak előtt van még egy nagyobb asztal és körülötte pár szék.
Én meg az egyik kanapé mögül bukkanok fel. Amin fekszik egy ... barna hajzuhatag betakarózva egy pléddel. Nos nem csak fekszik, de alszik is a szuszogás alapján. Egy hirtelen ötlettől vezérelve odahajolok és megemelem a takarót.
Szintén meztelen.
Ellenben totál ismeretlen számomra. Visszaejtem a takarót és elkezdek felöltözni. Ami nem is olyan egyszerű, mert a fekhelyemnél csak egy inget és egy zoknit találok. Némi körséta után megvan a cipő és a másik zokni is. De se gatya, se nadrág. Vagy mégis. A lány alól lóg ki egy nadrágszár. Mégse fogom megúszni ébresztés nélkül. De azért egy próbát még teszek vele, és óvatosan elkezdem kihúzni. Az első szár viszonylag könnyen kijön, de utána jóval nagyobb erővel kell húzni. Amit már a fekvő is észrevesz és rám nyitja barna szemeit.
- Te mit csinálsz? - néz rám kérdőn.
- Épp a nadrágomat próbáltam alólad kihúzni a felébresztésed nélkül. - nyögöm a választ.
- Minek az neked? Inkább hasznosíthatnánk újra a meztelenséged. - s közben tekintget lefele mosolyogva a farkamra.
- Úgy érted te voltál, aki...? - próbálok célzatosan nézve kérdezni.
- Aki téged ápolgatott? - néz rám huncut mosollyal. - Talán úgy a tiszta, ha azt mondom velem fejezted be.
- Hogy miii? - kiáltok fel meglepetten. - Mi a franc történt itt este? Én csak odáig emlékszem, hogy nekiálltam úgy inni, hogy gyorsan kiüssem magam.
- Hááát, ez végül is sikerült, de előtte még pár lányt sokkal elégedettebbé tettél önmagával és a világgal. - mondja és közben vigyorog nagyboldogan.
- Ezt talán fejtsd ki egy kicsit bővebben, ha kérhetném.
- A házigazdának voltak tervei egy csajjal és neki csinált egy turbózott koktélt, amit a hatás alapján te fogyaszthattál el. Vagy tíz csajnak csaptad egyszerre a szelet, bókoltál nekik, iszogattál velük, majd az általad kért zenékre megtáncoltattad őket. Habár ez utóbbi sok esetben inkább egy alapos előjátékra hajazott a sok csókkal, simogatással és kényeztetéssel. Végül aztán két csaj már nem bírta cérnával és elrángattak téged ide. Jó fél óra múlva kerültek elő sugárzó arccal és erősen zilált öltözékben. És ment is rögtön utánuk a váltás. Hogy kivel, mennyit és mikor, azt én nem tudom, engem az egyik téged próbált barátnőm rángatott ide, hogy ezt nem szabad kihagynom. Sajna én már igencsak a végére értem ide, de még így is sikerült egy igen jó nyalást produkálnod. A farkad viszont... - szomorú sóhajt hallatva elhallgat.
- Érzem, és most már értem is miért. Esetleg ezek után megkaphatnám a nadrágomat? Szeretnék minél előbb szép csöndben lelépni innen - nézek rá esdeklően.
- Háát, én még el tudnék egy kis kényeztetést viselni ... - és már megint a huncut fények a szemében - gondolom a farkad továbbra is munkaképtelen, de a nyelved is nagyon jó munkás. Úgy érzem ez nekem még jár tőled. De lásd milyen vagyok, cserébe szívesen hazafuvarozlak.
- Nem lehetne ezt elhalasztani egy későbbi alkalomra? Most eléggé kivagyok.
- Van még kint pár kiéhezett csaj, ha gondolod szólhatok nekik is - és már szadista szerű mosoly jelenik meg a gyönyörű arcon.
- Ó, ezt nem néztem volna ki belőled. Akkor hát legyen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 04. 24. vasárnap 07:52
Tetszett!
#4 vakon53 2016. 03. 29. kedd 13:50
Nagyon jó!
#3 listike 2015. 05. 14. csütörtök 09:02
jó lett volna ha folxtatás is van.
#2 Torkos 2007. 10. 26. péntek 06:22
Nos Hölgyeim és Uraim! Ezt hívják szexnek. Az esemény valódivá vált, mert ilyen előfordulhat. A leírás nagyon jó, és főleg részletes. Minden apró mozzanat élő, mégsem közönséges. Ez olyan mint a nagy előadás elötti utolsó ujjgyakorlatok. Be kell járatni őket, hogy a kellő pillanatban megfelelően működjenek.
Jól szóljanak a húrok, mindegy kinek játszik az ember. De ha, előadás elött, találunk egy igéző szempárt, már csak neki játszunk. Gyönyörűen, odaadóan. Csak neki!
A többiek meg csak potyázzanak, és élvezzék a zenét.
Az lesz ám csak a zene. Az lesz majd az igazi élvezet.
#1 Törté-Net 2007. 10. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?