A+ A-

Titkárnő vagyok

Titkárnő vagyok. Mondják rám, hogy menedszer-asszisztens, meg persze ezt mondom én is, ha kérdik, és hát nem vagyok buta, van diplomám, nyelvvizsgáim, de nagyon is tudatában vagyok titkárnőségemnek amikor a kávét viszem a főnöknek, vagy az időpontjait egyeztetem. Ő eleinte semlegesen bánt velem és talán ott dőlt el minden, hogy engem ez bosszantani kezdett. A főnök legyen a titkárnőjével egy kicsit bizalmaskodó, akár viccesen tolakodó, legyen valami kis feszültség, vibrálás, de persze semmi komoly. Én legalábbis így képzeltem, talán mert tényleg jóképű férfi, negyvenes, magas, sportos, de szigorú és merev, mint valami katonatiszt. Semmi felesleges kedveskedés, semmi illetlen pillantás. De hát a francba is, fiatal vagyok, csinos, nagy mellekkel, formás fenékkel, bomlanak utánam a pasik. És akkor nekem pont egy ilyen kell ...
Szóval mi tagadás, én kezdtem el provokálni. Kellően kivágott, testhezálló ruhák, magas sarkú cipő, mintás combfix, ami kell. És nem és nem reagált. Már magam sem tudtam, mit akarok elérni. Lassan már kezdtem túl messzire menni, éreztem, ez már küzdelem volt, ki bírja tovább. Legalábbis a részemről, mert ő teljesen közömbös maradt továbbra is, mintha észre sem venne semmit a mély dekoltázzsal elkövetett kis cseles behajlásaimból, a karját súroló mellemből, a keresztbe tett lábaimból, felcsúszó miniszoknyámból. Már annyira bosszantott a dolog, hogy egy csendes délutánon, amikor jobb híján a neten erotikus történetek olvasgatásával ütöttem agyon a munkaidőt, és hát ettől meglehetősen izgalomba is jöttem, úgy döntöttem, még tovább megyek. A mosdóban megszabadultam a már kissé nedves bugyimtól, aztán visszaültem a helyemre, a miniszoknyát a szükségesnél kicsit jobban engedve felcsúszni. Kilátszott oldalt a combfix szegélye, minden kolléga meg is bámulta, csak persze a drága főnököm nem. Én pedig még nagyobb izgalomba jöttem attól, amit tenni készültem. Ahogy jött ki az irodájából, egyenesen felém, kifordultam a görgős székemmel, egyik lábam az asztal alatt hagyva, a másikkal kilépve felé. Szóval egy szép nagy terpeszben ülve, szemtől szemben. Láttam, ahogy odanéz és végre ott is maradt a tekintete. Magamban elszámoltam lassan tízig, aztán összezártam a lábaim. Akkor a szemembe nézett, én pedig erőt vettem magamon és álltam a tekintetét.
Megállt előttem és rendes, nyugodt hangján szólt, hogy menjek be egy kicsit. Ahogy felálltam éreztem, hogy remegnek a lábaim és puncim nedves, szinte cuppan, ahogy lépek. Becsukta az ajtót, ami egyébként szokása volt, én akkor már az asztala előtt álltam. Egy vaskos német prospektus volt az asztalon kinyitva, arra bökött.
-Fordítsd! - szólt kurtán, a szokott hűvös udvariasságát teljesen feledve.
Ilyennek még nem láttam, de imponált és zavarban is voltam. A könyv fölé hajoltam és elkezdtem összefoglalni, miről szól. Könnyű szöveg volt, de egészen belemerültem, amikor a kezét megéreztem a combom közt. Abbahagytam az olvasást és valami tiltakozásfélébe kezdtem, amikor szinte rám förmedt: Ne hagyd abba! Tovább fordítottam hát, miközben ő a két kezével széthúzva terpeszbe rendezte a lábaim és felhajtotta a szoknyám. Már rá figyelve, akadozva beszéltem tovább, de ahányszor elhallgattam, mindig rám szólt, hogy folytassam.
A csípőmet markolta, majd a combjaimon lecsúsztatta a kezét, a tenyere végigsimította a combom hátsó részét és a combok közt indult újra felfelé. A puncimhoz érve mindkét kezével dörzsölgetni kezdett, ujjait engedte becsúszni a hajlatokba, elkörözgetve a nedves dombokon, árkokban. Magamtól álltam nagyobb terpeszbe, hogy jobban odaférjen, ráhajoltam még jobban az asztalra, odanyújtva a fenekem további finom kényeztetések reményében. Nem is kellett csalódnom, az egyik ujja a popsimon a lyukat és környékét dörzsölgette, nyomogatta, miközben ugyanazon kezének két ujját már a puncimban éreztem. Mozgatta az ujjait, mintha markolna, és ez valami elmondhatatlan kéjérzéssel töltött el. Hangosan felnyögtem.
- Miért nem folytatod a fordítást? - kérdezte, már az ő hangjában is hallatszott némi zihálás.
- Nem megy, nem tudom - nyögtem.
- Szóval nem tudod. Akkor valami más munkát kell kitalálnunk neked - mormolta, és közben tovább mozgatta bennem az ujjait, néha olyan szorosra zárva, hogy már nem is tudtam, kéj vagy fájdalom, amit érzek. A másik kezével előrenyúlt a szoknyám alá, a puncim dombját simogatta a tenyere, majd azt is nyomkodni, masszírozni kezdte. Ujjaival benyúlt a nagyajkak alá, körbesimogatta a kisajkakat, aztán alaposan szétkenve a nedvességet kezelésbe vette a csiklóm. Ügyesen dörzsölgette, mindig nedvesen tartva, a kellő erősséggel, miközben a másik keze tovább mozgott a hüvelyemben és a fenekem lyukánál. Én már olyan hangosan nyöszörögtem, hogy félő volt, hogy kihallatszik, de nem törődött vele. A testem már készen állt az orgazmusra, erősödött a feszültség, csak abba ne hagyja, könyörögtem magamban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Andreas6 2017. 09. 15. péntek 06:34
Gratulálok, bele tudtam élni magam. Nekem miért nincsenek ilyen beosztottaim? Talán ahhoz főnöknek kellene lennem...
#14 vakon53 2016. 02. 13. szombat 15:54
10 Pont!
#13 listike 2013. 12. 8. vasárnap 07:29
Több történetet is feltölhettél volna.
#12 papi 2013. 06. 22. szombat 13:21
Aranyos
#11 genius33 2013. 01. 5. szombat 12:06
Kellemes és jó smile
#10 smutz 2007. 10. 29. hétfő 11:50
Nem tudok többet mondani az előttem szólóknál. Gratulálok!
#9 Fenrir 2007. 10. 25. csütörtök 05:50
Azért az is jó, ha egy nő is képes színesíteni a játékot. Mindig és mindig parancsolni van amikor fárasztó. Minden egyénnek vannak periódusai. De a történet leírása remek. Gratula :)
#8 Pavlov 2007. 10. 21. vasárnap 18:37
Nagyon klassz történet, rég olvastam ennyire izgató írást! Szépen ki van dolgozva, érdekes, és újszerű. Köszi, alizée! Még sok ilyet, és jobbá lesz a világ :)
#7 Torkos 2007. 10. 21. vasárnap 11:09
Nagyon jó írás! A titok már nem titok. A határozottság a biztonság alapja. Az öröm a biztonságban fészkel, és boldogságot tojik. Ebből kel ki a gyönyör. A függőség a gyönyörből táplálkozik, de a függőség már áldozatra késztet. Az áldozat önkéntes. Az áldozat erőn felüli adomány. Az erőn felüli adomány hozza a kielégülést.
A kielégülés serkenti a vágyat. A vágy színesíti az életet. A szines élet az egyedüli értelmes létforma.
Nem furcsa? Nincs sehol a követelőzés, csak az adni és adni kényszere. Az igazi nő így működik. Az igazi férfi ennek a helyzetnek a boldog rabszolgája. 10 pont.
#6 Rag 2007. 10. 20. szombat 22:00
na mivel mail lemaradt: ragnarhungary@gmail.com
#5 Rag 2007. 10. 20. szombat 21:59
szívesen leveleznék veled Alizée, ha van kedved irj:)
#4 alizée 2007. 10. 20. szombat 13:48
Köszönöm a pontokat és a bíztatást, jólesik, mert ez volt az első írásom (bár nem az egyetlen fantáziám, fantáziasorozatom).
Akitől az 1 pontot kaptam azért szívesen vennék egy kicsit bővebb kritikát is, mert így komolytalan.
#3 Aoe 2007. 10. 20. szombat 09:37
Folytatást!! 10-es
#2 Rag 2007. 10. 20. szombat 00:36
szerintem jó, 8.
#1 Törté-Net 2007. 10. 20. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?