A+ A-

Belépés a hátsó ajtón

A pornófilmekben mindig élvezettel nézem végig az anális aktusokat, de én magam képtelen lennék rá. Legalábbis eddig azt hittem, hogy nekem nem menne, de ez a tévhitem kb egy hónapja megdőlt. Először egy fesztiválon próbálkoztunk a barátommal. A minden napos alkoholfogyasztás kitágította az amúgy is kevés gátlással rendelkező fantáziámat, és egyik éjjel, szex közben megkértem, hogy próbáljuk meg. Teljesen nem voltam érintetlen ezen a területen sem, mert a kutya póz az egyik kedvencem, ami közben a barátom szokta izgatni a fenekemet is. Már volt bennem két ujjal, de egy hímvessző mégis csak más. Tudtam, hogy ő nagyon vágyik rá, és mivel engem is hajtott a kíváncsiság, hát belevágtam. De akkor éjjel nem sikerült, Hiába lazultam el, hiába volt síkosító, hiába volt figyelmesebb a barátom mint máskor, nem ment. Nem voltam képes megbarátkozni az érzéssel. Aztán nem is próbálkoztunk ismét, amíg haza nem értünk. Anyám épp nem volt itthon, így tökéletes alkalom volt, hogy végképp ellazuljak. De hiába élveztem el előtte, hiába volt minden erőfeszítés, nem ment. Feladtam, lassan elhittem, hogy nekem ez soha nem is fog menni. De nagyon tévedtem.
Két napra rá a barátomnál, Balázsnál voltunk, épp nekikeztem vele incselkedni. Nem kellett sokáig csinálnom, a farka hamar harcra kész volt, mint mindig. El is indult a szex és észrevettem, hogy Balázs most jobban kitünteti figyelmével a fenekemet, mint eddig. Éreztem, hogy egyre jobban tágítja és egyre jobban ellazítja a záróizmaimat. Azalatt ráadásul a farka a puncimban járt, tehát extra élvezetekben volt részem. Egyre gyorsabban és egyre nagyobb erővel lökte belém, pont úgy, ahogy szeretem. Aztán kezével elkezdte izgatni a csiklómat, amitől végképp kikészültem és nem bírtam tovább, elélveztem. Ő pedig folytatta ujjaival a fenekemben való kalandozást. Hozzám hajolt és a fülembe súgta, hogy szerinte már elég tág vagyok, ugyanis amikor a két ujját tolja be, már semmilyen ellenállásba nem ütközik. Így neki is kezdett. Síkosnak már elég síkos voltam, hisz mikor tágított, erre is volt gondja. Éreztem, azt az az óvatos, de mégis határozott nyomást. Lassan tolta belém, milliméterről milliméterre. Egyszercsak engedtek az izmok, és a makkja szinte belémcsusszant. Felszisszentem, de nem fájt. Egyszerűen csak hihetetlenül szokatlan volt, szinte kellemetlen, hisz előtte ilyen érzésem nem épp szex közben volt :)
Előrenyúlt, megnyálazta az ujját, és elkezdett körözni a csiklómon. Nagyon élveztem, és eléggé ellazított ahhoz, hogy ő folytathassa, amit elkezdett. Nagyon lassan, és nagyon apró mozdulatokkal hatolt belém, nem akart fájdalmat okozni. Közben folyamatosan izgatta a csiklómat, és ahogy lazultak az izmaim, már-már élveztem az új élmény adta érzéseket. Kb. a farka háromnegyede lehetett már bennem, mikor mondtam, hogy ennél ne tolja tovább, az már nem esne jól. Így látott neki, szépen lassan. A csiklómat se izgatta már túlságosan, inkább már azon munkálkodott, hogy neki és nekem is jó legyen. És a szép lassú ritmus meghozta gyümölcsét, halkan nyögni kezdtem, és kívántam, hogy legyen bennem egyre jobban. Így kissé hátratoltam magam, aminek eredményeképpen bentebb jött, de amennyire vágytam rá fél pillanattal előbb, most olyannyira nem volt jó. Furcsa volt, de nem akartam neki csalódást okozni, így folytattam óvatos kis játékomat.
Egyre bentebb éreztem magamban. Éreztem, ahogy lüktet bennem, és ez nagyon felizgatott, így még határozottabb mozdulatokat tettem, aminek köszönhetően éreztem, hogy lassan bennem van tövig. Ő rámhajolt és segített, lassan tolta egyre bentebb és bentebb. Egyszercsak kicsit nagyobbat lökött. Felszisszentem, de nem mozdultam, ugyanis éreztem, hogy teljesen kitölt. Bennem volt a farka tövig. Csak ez járt az agyamban:
Bennem van. Tövig. A fenekemben. Hihetetlen. Nem gondoltam, hogy egyszer ez lesz. És nem is olyan rossz dolog. SŐt, elég élvezetes.
Ilyen és ehhez hasonló gondolatok keringtek a fejemben és ki tudja meddig elmélkedtem volna, ha Balázs meg nem mozdul, és farkát el nem kezdi óvatosan kihúzni. Ez visszatérített a valóságba. Kihúzta, szinte teljesen, majd ismét visszatolta. Szép lassan, nehogy bármi kellemetlenséget vagy fájdalmat okozzon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 06. 17. kedd 05:20
Nem lett rossz.
#4 Vadász47 2007. 10. 12. péntek 13:22
Lady S.! Remek.
#3 Pavlov 2007. 10. 11. csütörtök 17:49
Nagyon tetszik! Oszd meg a többi kalandodat is!
#2 Torkos 2007. 10. 11. csütörtök 06:49
Ugyanaz a véleményem mint a "Mélytorok a javából" esetén. Jó ez is.
#1 Törté-Net 2007. 10. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?