A leselkedő

Szavazás átlaga: 6.33 pont (18 szavazat)
Megjelenés: 2007. szeptember 28.
Hossz: 12 671 karakter
Elolvasva: 2 347 alkalommal
Vasárnap délután volt, ami idővel a nagy lustálkodások legitim idejévé vált életükben. A semmittevés gyakran keltett valamiféle sajátos feszültséget bennük, amelynek feloldása magányos vagy közös erotikus játékokba, lassú, ám annál izgalmasabb szeretkezésekbe torkollott. Vagy nagy vasárnap délutáni szunyókálásba, ami kettejük egybehangzó véleménye szerint a lustaság apoteózisa volt.

D. már délelőtt érezte, hogy valamit tennie kell egyre sürgetőbb vágyakozása kielégítésére, ám délutánra a késztetés lanyhulni látszott, s amikor apró jelzései rendre észrevétlenek maradtak, egy bátortalan, mégis explicitebb akaratkinyilvánítása pedig csupán egy dühös, vagy annak vélt elutasítást váltott ki párjából, csalódottan ballagott át a dolgozószobájába, hogy akkor legalább valami számára kedves zenét hallgasson, vagy a hét közben szanaszét hagyott könyveit és jegyzeteit végre rendbe tegye. A hangulata azért valamennyire továbbra is magával ragadta, így Diana Krall egy kissé giccsesnek ható dalait tartalmazó cd mellett döntött. Elindította a lejátszót, majd halk zene mellett szórakozottan rendezgetni kezdte dolgait.
A munka sokkal kevesebb időt vett igénybe, mint gondolta, viszont jól esett egy kicsit egyedül lennie, így a tennivaló elvégeztével is a szobájában maradt. A könyvespolc elé heveredett, és a könyvek gerinceinek változatos színvilágában gyönyörködött. Kedves időtöltése volt ez. A szeme az erotikus "gyűjtemény" – ami valójában alig 10-12 kötetet számlált csak, mégis büszkeséggel töltötte el, hiszen egyes darabjait a világ különböző részeiről szedegette össze – polcára tévedt, és ez eszébe jutatta, milyen régen is volt már, mikor utoljára N. – nel, feleségével, együtt nézegették az érzéki aktokat, illetve a pornográf, mégis művészi igényű grafikákat.

Találomra választott, kivételesen egy honi gyűjtemény akadt a kezébe, amely a 20-as és a 60-as évek közötti időkből származó, magángyűjteményekből összeszedegetett ritkaságokból adott válogatást. Több kedvence is volt. Az egyik grafitrajzon például nem látszik más, csupán egy rézsut felfelé meredő fallosz, amit egy nem annyira szép, bár rendkívül erotikus nő, akinek csak a feje látszik, a nyelve hegyével alulról nyaldos.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.33 pont (18 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. október 6. 09:00
#4
Nagyon jó írás.
1
a
A57L
2019. február 18. 05:25
#3
Jó leírás.
1
Torkos
2007. október 1. 07:57
#2
Bravo! Megint egy nívós írás. A besorolás sokaknak biztosan nem jó, de én elfogadom, mert a végkifejlet valóban egymásért történt. A heteroban ketten vannak még akkor is, ha közben soha nem érnek egymáshoz, ha az orgazmus egymás örömére következik be, és a mennyei utat már egyéforrva együtt teszik meg. Oda és vissza.
1
T
Törté-Net
2007. szeptember 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1