A+ A-

Megjött a havi vérzésem és elveszett a szüzességem

Egy tini lány vagyok, kinek minden erotikus élmény nagy kalandnak számít, főleg, mikor eljön a "nagy" nap és megtörténik. Ezt a napot szeretném elmesélni nektek.
Iskolámban az utolsó órám vége felé úgy éreztem, lehet, hogy megjött. Kicsengetve a mosdóba siettem és ellenőriztem. Nem tévedtem, nem ért váratlanul, letelt a 28 nap. Készültem is erre, de arra nem, hogy pár órával később a menstruációm első napján, fogom a szüzességemet elveszteni.
Egy tampon segítségével a problémámat megoldottam. Az iskolából kilépve a lovarda felé vettem az irányt. A tanyán a karám előtt találkoztam Lacival, majd a kölcsönös köszönés után, megkértem, hogy a mai lovazás lazább legyen, azt is elmondtam, hogy miért. Bólint, hogy rendben, majd rákérdez, hogy az isiben történt e valami érdekes. Elmosolyodom, mert eszembe jutott Csilla szőrtelenítése. Miközben Lacival a lovak felé indultunk, mesélem, hogy ma tornaóra előtt az öltőzőben több lány kinevette Csillát, amiért némely testrészén szőrösebb volt a kelleténél. Szegény zavarba jött. Segíteni próbáltam. Felajánlottam, megszabadítom a kellemetlen szőrfölöslegtől, ha szeretné. Volt nálam borotva és bele egyezett. Gyors mozdulatokkal végighúztam lábán az éles pengét. Elkészülve, kérdem, hogy kéri e feljebb is. Kérte. Lehúzta a bugyiját, szétrakta a lábát, hogy ne zavarják a hajlatok a penge útját. Leguggoltam a lába közé és egy újabb kérdést tettem fel, - Milyen fazont szeretnél? Közben a kíváncsiságtól közénk sereglő, osztálytársnőink megszavazták, hogy teljes borotválást végezzek. Csilla szemébe nézve látom a beleegyező döntést. Kértem egy papírzsebit a pengefej tisztításához, és másodszorra is munkához láttam. Siettem, mert még pár perc volt hátra a becsöngetésig.
Közben lovainkhoz értünk, és be is fejeztem a délelőtti eseményről a beszámolót.
Már a lovainkkal együtt indulunk ki, mikor Laci a történet folytatását kéri. - Nincs folytatás, vége a történetnek. - válaszolom.
- Ennyi! De, hát bent voltál az osztálytársnőd lába között, azért az érdekelne, hogy mégis mit éreztél, közben. Esetleg a látvány nem hozott izgalomba?
- Miért, te mit éreznél, ha te lennél bent az egyik haverod lábánál? Tetszene neked a farka? - kérdeztem vissza.
- Hülye! Ilyen soha nem lenne. Hányhatnékom támadt, attól, hogy akaratlanul is elképzeltem a szitut.
Úgy éreztem, Laci csalódott, hogy nincs semmi leszbi hajlamom. Nem is szóltunk egymáshoz, míg a tanyát el nem hagytuk lovainkkal. Hamar ráuntam a szótlanságra, én kezdtem el újra a beszélgetést. Megsajnáltam, hiszen egy ilyen történetet a fiúk másképp dolgoznak föl agyilag. Hogy javítsak a jelen pillanatnyi távolságtartó állapottól, arra gondoltam, hogy visszahozom a gondolatát az erotikus képzelgésbe.
- Laci! Neked mikor volt a legelső kapcsolatod lánnyal? - kérdeztem.
Rám néz, és kissé összeráncolja homlokát. Talán azon gondolkodik, hogy a kérdésem az elmúlt eseményekkel, hogy lehet összefüggésben. Pár másodpercig rágódott csak, mert márt sima arccal, válaszol. - Hat éves voltam és a Batthyányi általános iskolába jártam az első osztályba, amikor megtörtént a legelső kapcsolatom az egyik osztálytársnőmmel.
Közbeszóltam, annyira meglepődtem. Erre azért nem számítottam. - Mi van! Hat évesen!
- Igen. - válaszol, teljes nyugalommal és elkezdi mesélni a történetét.
Az iskola udvarán az egyik órai szünetben, miközben a legjobb haverommal, Balázzsal együtt játszottam, Éva, aki egy kissé vékonyka, de helyes arcú osztálytársnőnk, odajött hozzánk és megkérdezte, lenne e kedvünk csókolózni vele, mert tegnap este látott egy filmet és kipróbálná a szájas jelenetet. Balázzsal egymásra néztünk, majd a katonáinkra, melyekkel éppen az egyik legnagyobb csatában voltunk az ellenséges haderőkkel szemben. Rövid ideig rágódtunk csak a kérdésen, majd visszanéztünk Évára, és egyszerre mondtuk ki a válaszunkat. - Most nincs időnk rád, esetleg délután a napköziben. Majd szólj.
Ezzel végeztünk is a beszélgetéssel. Visszafordultunk hatalmas seregünk irányításához és pillanatok alatt el is felejtettük Évát, úgy véltük, hogy már így is sok értékes idő elment, egy lányra.
Délután a napköziben egyedül ültem a hátsó sorban, haverom nélkül maradtam. Unalmas volt, nehezen teltek a percek, ebben a hangulatban ült le mellém Éva, majd a fülemhez közel hajolva bele súgott. - Nincs kedved benyúlni a bugyimba?
Gondolkodóba estem, ez azért, már érdekesebb, mint a délelőtti, mikor a számat kellett volna összenyálazni vele és az, hogy a jelen pillanatban az unalom már igencsak elviselhetetlen volt számomra, megkönnyítette a döntésemet. Tekintetemet levéve Éváról a napközis tanárt néztem, láthatóan nem vett tudomást rólunk. Nem szóltam, és nem is bólintottam arra, hogy elfogadom a felajánlást. Inkább közelebb húzódtam hozzá és becsúsztattam a szoknyája felső gumis részénél a kezem, kényelmes volt, a gumi sokat engedett, nem gátolta, hogy a kezem kirándulásra induljon a bugyijába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.72 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 01. 26. vasárnap 10:46
Tetszik
#7 genius33 2013. 04. 15. hétfő 15:10
Érdekes nyes de nem rossz.
#6 atti1234 2008. 10. 1. szerda 17:05
Előre kiszámoltad a 28 napot??? DDDDDDDDDD
#5 laca 2008. 08. 12. kedd 13:05

#4 cicuus 2008. 08. 12. kedd 12:43
hogy lehet tamponnl dugni??? nem értem..:S
#3 Minerva 2007. 10. 2. kedd 22:49
Köszi!
A történet minden része igaz.
Közben nem zavart a tampon, csak a végén, amikor ki kellett vennem.
#2 smutz 2007. 10. 2. kedd 13:07
Jó a történet, de nem zavart a tampon Téged? Vagy csak képzeletszülte az egészet?
#1 Törté-Net 2007. 09. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?