A+ A-

Névnap

Egy csendes szombat reggel kellemes madárcsicsergésre ébredtem fel. Szeretem a madarakat hallgatni így mosollyal az arcomon keltem ki az ágyból. Jó kedvem volt, hiszen szabad hétvége várt. Nem kellett robotolnom a munkahelyen így azt tervezgettem, mit fogok csinálni otthon feleségemmel, Erikával. Aztán jobban magamhoz térve eszembe jutott : névnapi köszöntés lesz ma...a héten volt a névnapom és most jönnek a feleségem rokonai ünnepelni. Nem nagyon szeretem az ilyen ünneplést, inkább csendben, kettesben szeretem megtartani feleségemmel az ünnepeket, de hát nem akarok megbántani senkit. Egy rövidnadrágot és egy pólót kaptam magamra, de mikor ilyen meleg van alsóneműt nem veszek... ahogy most sem. Lementem a konyhába elkészíteni a reggelit, a pirítós illatára feleségem is felkelt és lejött utánam.
Reggelizés közben a feleségemet nézve újból megállapítottam hogy mennyire nem hasonlít a nővérére. Ezt mindig megállapítom. Párom alacsonyabb, rövid frizurája van, mozdulatai megfontoltak, a nővére ezzel szemben magasabb és vékonyabb, hosszú szőke hajú és a mozgása is játékosabb. Mindig tetszett a pár évvel idősebb lány, aki amúgy férjnél van és egy éve született meg a kislánya. Azt tudta mindenki, hogy nincs náluk minden rendben, de kifelé a tökéletes család képét mutatták. Szerettem sógornőmmel lenni, mert hasonlóan lökött mint én. Délután ők is jönnek gondoltam, mikor párom észrevette hogy elkalandoztam és megkérdezte hogy hová bambulok. Kivágtam magam annyival, hogy még nem kávéztam... a reggeli után a délelőttünk azzal telt, hogy takarítottunk. Bárki jön előtte takarítunk, bár sosincs rendetlenség és kosz, de ez már valamiféle rituálékén működött nálunk...
Szóval eltelt a délelőtt, majd az ebéd és a délután első másfél órája is. Megszólalt a csengő, megérkeztek a vendégek, elöl a sógornőm a kislányával, mögötte anyósom és apósom. Persze mint mindig, most is a gyermek kerül előtérbe, hiszen bájos teremtés. Mindenki könnyű öltözéket viselt, hiszen kánikula volt, bár a nap nem sütött erősen. A gyors köszöntés megtörtént, kaptam egy üveg bort és mindenkitől két puszit. Mikor sógornőm ért oda kivágott felsőjében és rövidnadrágjában nem tudtam megállni hogy ne vessek egy pillantást lábaira és formás melleire. Így félig eltakarva is szépek voltak, nem látszódott rajta semmi hiba, ahogy alakján sem maradt nyoma a terhességnek és a szülésnek, egy két csíkot leszámítva a hasán. Csattant a puszi, majd Petra továbblibegett és leült a kanapéra. Egy pillanatra felvillant előttem egy kép, amint csókolózunk Petrával... beindította ez a lány a fantáziámat, de a következő pillanatban a kislány nevetése visszazökkentett a valóságba. Megbontottam a bort és koccintottunk a családdal, majd kimentünk a kertbe. Nincs nagy kertünk, de a fű annál nagyobb benne. A kislánynak viszont ez nagyon tetszett, csak úgy mint a macska amelyik a fűben lepkékre vadászott...Beszélgettünk a kinti fa padon ücsörögve, figyeltük a kicsit ahogy játszott. Sógornőm egyszer csak felpattant és odalépett hozzám:
- Adnál valami harapnivalót? Nem ebédeltem és kezdek éhes lenni!
- Persze! - feleltem és már indultunk is a konyhába. Odabent hűvösebb volt és ahogy beléptünk, láttam hogy a hirtelen hűvöstől megborzongott, és mellbimbója teljesen átütött a felsőjén. Nincs rajta melltartó - konstatáltam, majd készítettem neki egy szendvicset, természetesen teljes kiőrlésű kenyérből, mert Ő is és a párom is megrögzötten egészséges étel pártiak... odaadtam neki egy tányéron, de ahelyett hogy az asztalhoz ült volna, állva kezdte elfogyasztani a szendvicset, a konyhapultra dőlve. Ahogy előrehajolt még formásabbnak tűnt a feneke és én ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy megsimogassam kicsit.
- Jó étvágyat! - mondtam mosolyogva, közben a hátára tettem kezem és lazán leengedve végigsimítottam úgy, hogy a popsijára érkeztem meg. Egy szót sem szólva rám mosolygott, aztán ennyit mondott fejével a tányérra bökve:
- Köszi, ez jól esett.. - éreztem hogy nem csak a szendvicsnek szólt a dolog... újra kimentünk a kertbe, ahol feleségem és anyósomék készülődtek. Feleségem odaszólt nekem:
- Elmegyünk Krisztikével sétálni...van kedved jönni?
- Köszi inkább maradnék - vágtam rá
- Én is inkább maradok és megebédelek rendesen - szólalt meg Petra és indult segíteni felöltöztetni a kislányát.
Anyósomék elindultak kifelé, majd feleségem az unokahúgával utánuk. Petra hozzám lépett és megkérdezte :
- Ugye nem haragszol hogy rád akaszkodtam?
- Persze hogy nem - válaszoltam, majd elkezdtem kipakolni a hűtőből az ebédet, megterítettem és odahívtam sógornőmet.
Szedett magának egy kevés ételt és ahogyan az előbb a konyhapultnál most az asztalnál állt és úgy evett... előredőlve és engem csábítva az újabb simogatásra. Nem bírtam megállni és most határozottan a fenekére tettem a kezem. Kissé belemarkolva formás fenekébe megállapítottam hogy feneke is kellemesen feszes. Ő abbahagyta az evést és hátrafordult.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.62 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 10. kedd 06:35
Hangulatos, élvezhető írás.
#5 vakon53 2016. 03. 29. kedd 14:34
Jooó 10 pont!
#4 listike 2013. 12. 9. hétfő 14:44
Jó volt.
#3 Torkos 2007. 09. 24. hétfő 13:03
Aranyos. Nehéz lehet az élet, ha elmegy az ember mellett. A ziccer az ziccer. Kihasználtad a lehetőséget, és nem önző módon, mert adtál is valamit cserébe. Úgy írtad meg, ahogy végigcsináltad. Finoman és diszkréten. Nekem ez a megfelelő stílus. A hibák ellenére.
#2 smutz 2007. 09. 21. péntek 10:30
Nagyon tetszett. Tovább.
#1 Törté-Net 2007. 09. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?