A+ A-

Angyal 2. rész

Angéla váratlanul nyitotta ki a szemét, nem tudta, mi ébresztette fel. A szobában csak derengett a fény, ő mégis úgy érezte magát, mintha teste napsütésben fürödne. Körülötte minden meleg volt és puha. Nyújtózkodni kezdett, mint egy elégedett macska, értetlenül figyelte testét: olyan izmai sajogtak, amikről nem is tudott, hogy léteznek. Hirtelen világosság gyúlt az agyában, eszébe jutott az előző este. Mozdulatai lelassultak, oldalra fordította a fejét és szembetalálta magát a legszebb férfi szempárral, amit életében csak látott. Gyönyörű barna szemek, hosszú, sötét szempillákkal övezve.
- Jó reggelt, Angyal - Tamás hangja rekedtesen csengett.
- Jó reggelt neked is - mosolyodott el Angéla, aztán rádöbbent, hogy a takaró a nagy nyújtózkodásban a derekáig csúszott. Gyorsan elkapta a szélét, és magára húzta. Érezte, hogy arca lángvörös színt ölt.
- Na ne már - Tamás nevetve nézett rá, átnyúlt a teste felett, majd fölébe hengeredett. Angélát megnyugvással töltötte el a test súlya, jó volt érezni magán ezt a tömény férfiasságot. Kezét Tamás hajába csúsztatta, és finoman borzolni kezdte.
- Jó reggelt - mondta még egyszer.
- Már alig tudtam kivárni, hogy felébredj - szuszogott a nyakába a férfi. - Hogy te mennyit tudsz aludni ...
Angéla elnevette magát. Sosem gondolta volna, hogy az első éjszaka után, amit együtt tölt egy férfival, ennyire oldott lesz a reggel.
- Mindenem fáj. Ez normális? - kérdezte a férfit.
- Hát ..., ez egy nagyon jó kérdés. Igazából nem vagyok tapasztalt ebben a kérdésben. És hol fáj a mindened? Itt? - egy nagy puszit nyomott az arcára. - Vagy itt? - Újabb puszi, ezúttal a nyakára. - Esetleg itt? - csúszott lejjebb, intim tájakra tévedve.
- Hé, hé, lassan a testtel! - fogta meg a fejét a lány. Borzongott a rátörő érzésektől. Igazság szerint egyáltalán nem volt ellenére a kedveskedés. És a testéhez nyomódó keménységből ítélve megérezte, hogy Tamás is izgalomba jött.
- Szabad ezt nekünk?
Tamás elnevette magát.
- Bezzeg tegnap eszedbe sem jutott ilyesmit kérdezni.
- Tegnap más dolgokon járt az eszem.
- Igazán? - Tamás nagyon-nagyon kaján mosollyal az arcán szorította magához a lányt. - És milyen "dolgokon" járt az eszed?
- Ön uram, elvicceli ezt a kérdést. - Angéla nem tudta visszafojtani a kuncogását. Egyszerűen nem tudta elhinni, hogy itt fekszik egy ágyban egy ilyen fantasztikus pasival, oldott a hangulat, és eszébe sem jut semmi más ... - Jesszus, hány óra van?
- Fogalmam sincs, de hogy őszinte legyek, nem is érdekel - Tamás nem akarta megszakítani ezt a kellemes pillanatot.
- Ne, komolyan! Iskolába kell mennem. - Angéla kacagni kezdett, ahogy Tamás a borostájával karcolászni kezdte hasának finom bőrét. - Ne csináld! Hallod? Én nem tom mit csinálok veled, ha nem hagyod abba!
- Gyerünk baby, gurulj be .. Tépj szét... - Most már Tamás is nevetett.
- Na megállj! - Angéla megfeszítette a testét, lábait Tamásra kulcsolta és egy hirtelen mozdulattal a hátára fordította. A férfi látszólag tiltakozott, holott egyáltalán nem volt ellenére a helyzet. A lány lovagló ülésben ült rajta, Tamás önkéntelenül csúsztatta kezét a csípőjére. Angéla előrehajolt, mellei a férfi mellkasához értek. Két kezével megtámasztotta magát Tamás feje mellett, és édes kínzásba kezdett. Apró puszikat szórt szét az arcán, nyelvével játékosan simogatta a fülét, kis harapásokkal ingerelte a nyakát, aztán lejjebb csúszott a testén, és a mellkasát vette célba. Végigsimogatta a finom szőrszálakat, apró kavicsokká ingerelte a mellbimbóit. Tamás egyre nehezebben vette a levegőt.
Angéla újra lejjebb csúszott, ajkai most a férfi hasán jártak, megbűvölve nézte a megduzzadt péniszt. Amikor a kezét feléje csúsztatta, a pénisz felemelkedett. Angéla visszakapta a kezét, majd újra megközelítette. A farok, mintha önálló életet élne, újra köszöntötte őt. A lánynak annyira tetszett, hogy hangosan felnevetett.
Tamás megfogta a kezét és megszorította egy kicsit. Angéla kérdőn nézett a szemébe.
- Tudod, tegnap nem igazán voltam a magam ura. Annyira akartalak, hogy a védekezésről is megfeledkeztem.
- Hát most szívesen megijesztenélek, mert ennyire nem figyelsz oda ilyen fontos kérdésre. De az igazság az, hogy én gyógyszert szedek. Volt egy barátom, akivel azt hittem komolyabbra fordul a kapcsolatunk, ezért felírattam az orvossal. Aztán a srác lelépett, én viszont nem hagytam abba. És milyen jól tettem - kacsintott a lány. - Na mi lesz? Zuhanyozunk?
Tamás még fel sem ocsúdhatott, Angéla már ki is pattant az ágyból, és a fürdőszobába szaladt. Hallotta a víz zubogását, hagyott annyi időt a lánynak, hogy beállíthassa a víz hőmérsékletét, aztán utána indult a fürdőbe.
Angélának hevesen vert a szíve az izgalomtól. A tegnapi nap és a hajnalban történtek miatt kicsit zavarban volt. Olyan Angélát látott a tükörből visszatekinteni, akit nem ismert.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.24 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 10. 30. csütörtök 20:50
A befejezés is jó volt.
#4 papi 2013. 11. 22. péntek 18:24
Nagyon jó
#3 v-ir-a 2011. 03. 13. vasárnap 23:18
10 pont
#2 Torkos 2007. 09. 14. péntek 07:07
Remélem ez lesz az új rend. Minden lassan a helyére kerül, és a boldogság sem fog gazdátlanul kóborolni.
A szeretkezés az élet nagy ajándéka, de ha durván a sarokba vágjuk összetörik. Sok ilyen üdítő írás kell még, hogy az öröm újra velünk legyen
#1 Törté-Net 2007. 09. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?