A+ A-

Hőhullám

Tikkasztó meleg volt. Hiába volt nyitva ajtó-ablak, a levegő nem mozgott, a hőmérő pedig árnyékban mutatott 32 fokot. Szekeres egy feljegyzést olvasott, közben időnként egy zsebkendővel törölgette homlokát. Hirtelen az asztalra dobta az irományt.
- Ez képtelenség! - morogta maga elé. Pedig tudta, hogy nem. Az irat megerősítette azt, amire a kereskedelmi igazgató már a tavasszal figyelmeztette. A konkurencia terjeszkedik. Ő pedig közben piacot veszt és mivel az eladások jelentősen csökkentek, lehet hogy jövőre már nem is lesz cége. A jegyzet szerint a partnerek kezdenek átállni a kisebb átmérőjű csavarok használatára. Ez pedig azt jelenti, hogy előbb-utóbb át kell állítani a gépsorokat, hogy ő is gyártani tudja őket. Ehhez hetven-százmillió forintra lenne szüksége.
-" Lesz, ha a feleségem hagy annyit."- gondolta. Mert mikor 1990-ben elkezdték a vállalkozást, csak ketten voltak. Ő járt az üzlet után, a felesége pedig könyvelt. Aztán ahogy fejlődött a cég, a felesége egyre inkább kivonta magát a munkából. Majd pedig úgy tűnik a házasságból is. Tavaly novemberben korábban ért haza egy üzleti útról. Még mindig maga előtt látja a jelenetet, ahogy belép a házba és a hálószobához ér.... Talán nem is az fájt neki, hogy megcsalták, hanem az, hogy a felesége mindezt a házukban, a hálószobájukban teszi. Mintha Szekeres nem is létezne. A válóper most a vagyonmegosztásnál tartott. A vagyon nagy része azonban a cégben feküdt és mivel papíron a felesége tulajdonos maradt, így most azt követelte tőle, hogy fizesse ki a részét. Ez viszont egyenlő lett volna a cég bezárásával, amit ő nem akart.
Töprengéséből kopogás zökkentette ki.
- Tessék ! - szólt ki.
Rövid köpenyt viselő fiatal lány lépett be.
- Jó napot igazgató úr! - mondta lágy, kellemes hangon. - Bejöhetek takarítani ?
- Hogyne. -mondta Szekeres és egy pillanatra megbámulta a lányt. Szép, szabályos vonalú arcot látott, melyben zöld smaragdként ragyogtak a szemek és vállig érő világosbarna haj keretezett A köpeny nem egészen a lány mérete lehetett, hanem egy kicsit kisebb.
Éppen ezért látni engedte a karcsú, fiatal test kívánatos domborulatait. Ráadásul combközépig érő volt, így Szekeres megcsodálhatta a napbarnított lábakat is
- Ön új még itt kisasszony?
- Igen. - válaszolta a lány. - Egy diákmunka közvetítő küldött ide két hétre.
- Diákmunka!?...Ah, már emlékszem ! Én szóltam a személyzetisnek, hogy szerezzenek valakit, míg a takarítónk szabadságon lesz. Megtudhatnám a nevét?
- Krisztina.
- Nagyon örülök, hogy megismerhetem! Elmondtak önnek mindent?
- Igen.
- Jó. Akkor kezdjen csak hozzá nyugodtan!
Szekeres újra a feljegyzést kezdte el olvasni, de igazából a szeme sarkából a lányt nézte. Vajon mennyi idős lehet? Tizennyolc? Húsz? Szekeres sóhajtott egyet.
-"Milyen jó is lenne, ha én is megint annyi lehetnék!"- gondolta.- "Igaz, hogy kezdhetnék mindent elölről, de talán lennének dolgok, amit másképp tennék."
Hirtelen fáradtnak és fásultnak érezte magát. Újra abbahagyta az olvasást és Krisztinát nézte. Nem akarta nyíltan bámulni, így még úgy tett, mintha lekötné a jegyzet. Valójában azt a pár egyszerű mozdulatot figyelte, ahogy a lány ruganyos teste ide-oda hajladozik, miközben a portörlővel az ajtó melletti iratgyűjtő szekrényeket törölgette.
Szekeresnek furcsa érzése támadt. Először megpróbált nem is figyelni rá, de nem sikerült. Határozottan érezte, hogy kívánja Krisztát. A karjaiban akarta tartani, beszívni illatát. Sőt mi több! Felállt, egy pillanatra megszédült, és a lány mögé lopakodott. Szinte kívülállóként látta magát, ahogy hátulról átöleli és belecsókol a nyakába. Kriszta felsikoltott, teste megmerevedett, de aztán...
Aztán elernyedt. Átadta magát Szekeres mohó kezeinek és szájának, aki végigcsókolta nyakát, közben a köpenyen keresztül melleit masszírozta. Szekeres megfordította a lányt és szájon csókolta. Mintha édes gyümölcsbe harapott volna, olyan finom íze volt. Nyelve lassú körtáncot lejtett Kriszta nyelvével, közben kezei a köpeny gombjain vándoroltak. Kriszta pedig az ő ingének gombjaival babrált. Szekeres kioldotta a nadrágszíját, így az ing nadrágba tűrt része könnyen kicsúszott. Hagyta, hogy a lány lehúzza az ingét, majd ő is teljesen kigombolta a köpenyt. Kriszta nem viselt melltartót, így Szekeres keze szabadon gyúrogatni kezdte az egyik formás halmot. Közben újból csókolózni kezdett a lánnyal, majd kissé hátralépett és fejét lehajtva, szájába vette az egyik bimbót. Felváltva szopni kezdte őket, időnként nagyokat körözve a bimbóudvarokon. A hatás nem maradt el. Kriszta nyögni és sóhajtozni kezdett, mellbimbói egyre merevebbek lettek. Szekeres keze most a lány bugyijára tévedt.
Először csak a vékony anyagon keresztül simogatta a gyönyörök kapuját, időnként kitérőket téve a combok belső felére, de Kriszta teste így is remegni kezdett. Aztán bal keze a bugyi alá csúszott és középső ujja izgatni kezdte az édes vágatot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.83 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 05. 7. szerda 07:40
Nem ebbe a kategóriába való.
#7 papi 2013. 09. 21. szombat 16:25
Kicsit jobb is lehetne a vége, amúgy nem rossz.
#6 v-ir-a 2012. 01. 15. vasárnap 17:05
bakker micsoda vég szegény ember....
#5 joe 2007. 08. 31. péntek 11:27
ekkora szart ... 2. második sorba az van h szekeres
#4 JOE 2007. 08. 31. péntek 09:59
A mese jó lett volna, ha nem ilyen kurta a vége, és agrupihoz mi köze?
#3 D. 2007. 08. 31. péntek 08:15
Hát a kategóriát nem igazán sikerült eltalálni. Ez egy szimpla hetero volt.
a történet jobb is lehetett volna.
5
#2 Novák János 2007. 08. 31. péntek 07:26
Szép halál, de hülye történet
#1 Törté-Net 2007. 08. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?