A+ A-

Egy forró este Katival

Bemutatkozó történetemben egy fiúkkal megesett kalandomat meséltem el nektek. Most pedig szeretném veletek megosztani első leszbikus élményemet, amit a legjobb barátnőmmel éltem át.
Ez még tavaly nyáron történt, talán júliusban. Forró egy hét volt, arra emlékszem, és minden este kitört egy hatalmas, tomboló vihar.
Egyik este egyedül voltam otthon. Nagyon félek a viharoktól, ezért nyugtalanul járkáltam az üres lakásban, ahogy közelgett a fergeteg. A szüleim nyaraltak, a nővérem pedig pasizott valahol. Általában örülök az egyedüllétnek, amikor senki nem nyaggat, de most nem ez volt a helyzet. Nyugtalanul pillantgattam ki a borús égre, hallgatva a távolban morajló mennydörgést.
Amikor este nyolc felé a viharfelhők megülték az eget, és eldördült az első mennydörgés, úgy döntöttem, áthívom a barátnőmet, Katit, aki a közelben lakott. Nem akartam egyedül lenni.
Kati vidáman csicsergett a kagylóba, és azt mondta, mindjárt jön. Húsz perc múlva meg is érkezett, de addigra már eleredt a zivatar, és barátnőm bőrig ázva topogott a küszöbön.
Nem tehettem róla, alaposan végigmértem a tekintetemmel. Kati Körülbelül 170 cm magas, karcsú, barna lány volt, formás, gömbölyű idomokkal. Egy átázott pólót viselt, amely teljesen átázott, és a mellbimbói keményen ágaskodtak alatta (nem viselt melltartót). Alul egy rövidnaci volt rajta, olyan feszülős fajta, ami kidomborított a punciját. Elég izgató látvány volt, női szemmel is. Éreztem, hogy a szívem hevesebben kezd verni.
- Szija Niki - csicseregte vidáman, és összepuszilkodtunk, kettőt balra, egyet jobbra, amolyan csitrimód. Finom puha volt az ajka. Összerezzentem, de Kati ezt nem hiszem, hogy észrevette. Ha mégis, azt hihette, a hűvös szél teszik, ami befújt a nyitott ajtón.
Betessékeltem a barátnőmet, és becsuktam az ajtót, kitessékelve a csúnya időt.
- Kérsz valamit inni? - kérdeztem Katitól.
- Aha, majd egy kólát, ha van.
Rám mosolygott, aztán megkérdezte:
- Figyu, tudsz adni valami melegítőt, vagy ilyesmit? Nagyon fázom.
- Látom - motyogtam. Kati arcára néztem, és láttam hogy furán, félmosollyal a szája sarkában nézeget. Akkor esett le, hogy vagy fél perce a mellét nézem, amely még mindig kemény bimbókkal ékesen meredezett a pólója alatt.
Csend ereszkedett ránk, érdekes feszültséggel teli. Aztán összeszedtem magam.
- Persze, mindjárt adok valamit - dadogtam, és kisiettem a konyhába két kóláért, hogy időt nyerjek. Nem is értetem, mi ütött belém, eddig nem is gondoltam ÚGY a lányokra. Talán a vihar tette, amely dühödten, érzékborzolón dühöngött odakinn.
Kivettem a hűtőből az üdítőt, és visszamentem a szobába, ahol torokgombócos döbbenetemre Kati már levetkőzött.
Megálltam az ajtóban és kiszáradó szájjal néztem a meztelen hátát. Alul már csak az átázott fehér bugyija volt rajta, ami nem sokat takart a testéből. Döbbenten néztem, ahogyan előrehajol, hogy lehúzza a zokniját. Selymes bőrű feneke közben megfeszült, és gerincének csábos íve láttán kéjes borzongás kerített hatalmába.
Aztán észrevett a szeme sarkából, és felém fordult. Megint mosolygott.
- Na van valami rucid? - kérdezte édes hangon.
- Aha - nyögtem ki, és odamentem hozzá. Azok a telt keblek immár meztelenül ringtak, úgy vonzották magukra a tekintetem. Kissé riadtan tapasztaltam, hogy ölemben megindul az a bizsergés, amit eddig csak akkor éreztem, amikor pasival voltam.
Odaadtam neki a kólát.
- Mindjárt keresek egy... - kezdtem, de közben a hosszú nyakát figyeltem, miközben meghúzta meg az üveget. Aztán elkapta az üveget a szájától, és aprót sikkantott. Láttam, hogy az ital felhabzott, és most végigcsorog a száján, a nyakán... és a mellén.
- De ügyetlen vagyok - nevetett, és rám nézett. A szemébe néztem, aztán nem tehettem mást, a mellére.
Abbahagyta a nevetést, és csak nézett rám. Engem pedig megrohant a bátorság, és közelebb léptem hozzá. Kezemet finoman a mellére tapasztottam, és lágyan simogatni kezdtem
- Nagyon szép vagy - mondtam rekedten.
Kati felsóhajtott, és megfogta a kezemet, irányítva, hogy simogassam a meredő bimbóit.
- Te is...
Csókolózni kezdtünk. Istenien csókolt. Kati hamarosan olyan hevessé és követelőzővé vált, hogy a szívem majd kiugrott az izgalomtól. Olyan érzésem volt, hogy álmodom - ez nem történhet meg. De kétségkívül ez volt életem eddigi legizgalmasabb élménye.
Miközben csókolt, a kezemet egy pillanatra sem engedte el, sőt, miután megismerkedett a mellével, elkezdte lefelé nyomni. Reszkető ujjaim rövidesen már a köldökével incselkedtek. Tenyerem alatt éreztem sima, forró hasát.
- Istenem - nyögtem a szájába. - Mit csinálunk?
- Semmit, amit nem jó - felelte, és benyúlt a pólóm alá. A mellbimbóim fájdalmasan kemények voltak, ő pedig az ujjai közé csippentette őket, úgy ingerelte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 listike 2014. 12. 5. péntek 09:20
Jó.
#12 deajk2008 2014. 11. 28. péntek 11:22
ez csak 8p lett, de attól még folytasd van benne lehetőség
#11 deajk2008 2014. 11. 28. péntek 11:20
ami nagyon nem tetszett, az a hossza és így
#10 deajk2008 2014. 11. 28. péntek 11:20
ez a történet nagyon jó és a menete is kiváló
#9 deajk2008 2014. 11. 28. péntek 11:18
van benne gyengédség, finomság és a csók se ritka, nogyon felizgató
#8 deajk2008 2014. 11. 28. péntek 11:17
szeretem a leszbis eseteket, mert van benne másság, a megszokottól eltérő
#7 zsuzsika 2014. 11. 13. csütörtök 07:10
Jó.
#6 papi 2014. 06. 7. szombat 09:43
Egész jó
#5 A57L 2014. 04. 13. vasárnap 09:04
Jó kis történet.
#4 Csabi 2007. 08. 19. vasárnap 22:46
Hol az a bemutatkozó történet az elö sorból?
Amúgy nagyon érzékletesen írtad le.
#3 Fiastyúk 2007. 08. 18. szombat 12:25
Lófaszjóska, elhiszem hogy a tanyán még nem hallottál gyantázásról:)
#2 lófaszjóska 2007. 08. 17. péntek 12:16
Milyen az a gyantás punci??? Fenyőfából van?
#1 Törté-Net 2007. 08. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?