A+ A-

A romántanárnőm

Nyár volt. Igencsak sütött a nap és erős hőség tombolt a kis városunkban. Már az iskola is véget ért, ami mindenki számára egyfajta megkönnyebbülés volt. Semmi teendő nem akadt, így mindenki a nyaralás örömeinek élt. Strand és szórakozás volt mindenki célja. A nyár első szombatján volt délutáni diszkó, ami egy sötét helyiségben kapott helyet, így fényes napsütés esetén is nagyszerű hatással lehetett a bent tartózkodókra. Én ekkor 17 éves voltam, épp befejeztem a 7-ik osztályt. Egyik osztálytársammal, egyben legjobb barátommal, eldöntöttük, hogy ezen a nyáron igenis jól fogjuk érezni maguk és csak a szórakozásnak élünk. Ezzel a meggondolással elindultunk a diszkóba. Nem sokkal dél körül meg is érkeztünk és egy jó bulit követően, jól felmelegedve eldöntöttük, hogy felmegyünk hozzájuk egyet filmezni. Jelzem a haverom anyja romántanárnő volt az iskolánkban. Egy igen csak csúf és vén, szigorú tanárnő.
Eltelt vagy egy óra mire a város egyik végétől elértünk annak másik végén lévő lakásukig. Felgyalogoltunk a 4. emeletre, majd kinyitottuk a bezárt ajtót.
Beléptem a lakásba, ami már ismerős volt számomra, és nem más, mint a barátom macskája fogadott minket. Elindultunk befele a szobájába, mely egy hosszú folyosó végén volt. Ebből a folyosóból nyílt a nappali is, melyről az erkélyre lehetett kimenni. Ahogy a folyosón haladtunk el a nappali bejárata előtt, hangok szűrődtek ki onnan. Benéztem és semmi különöset nem láttam, mire a barátom is visszanézett. Bejött majd a szemével mutatta a az erkély kijáratát, jelezvén, hogy a hangok onnan szűrődtek ki.
Pár másodpercre elcsendesedett minden. Ekkor a haverom anyja hangja harsant fel, a barátom nevét szólítva.
Kiléptünk az erkélyre, majd leesett az állam, mivel egy igencsak nagy meglepetésben volt részem. A haver anyja és a romántanárnőnk készültek a jövő évi tantervben szereplő leckék kidolgozására. A meglepetésem abból állt, hogy nem tudtam hogy a romántanárnőnk ilyen jó viszonyban van a haverom anyjával. Nem számítottam rá, hogy suli időn kívül összefutok vele. Pedig nagyon szerettem volna, hisz rendkívül csinos volt.
Az óráin mindig csak a seggét és a melleit néztem, melyek csak úgy kívántatták magukat. 26 év körüli lehetett és szép egyenes fekete haja volt. Körülbelül 175 cm magas és 50 és néhány kilogramm. Szóval igencsak jó bőr volt. A mellei nem túl nagyok, így nem vonták el az ember figyelmét a gyönyörű arcáról, mely oly csodás volt, hogy majd elolvadtam mikor a szemembe nézett. Ám a segge, az igazi csoda volt a hátsók közt. Szemből nézve nem lehetett levenni a tekintet az arcáról, ám mikor háttal állt. Az volt csak az igazi csoda. Gyönyörű és vékonykés (ideális) combjai gyönyörű alma fórmájú gömbölydedekben végződtek, melyeket a rászoruló fehér nadrág igazán látványossá varázsolt. Azt meglátva, az ember mindig csak a hátsóját kerete szemeivel és érezte, hogy majd beleharap a fincsi húsos félgömbökbe.
Na de térjünk vissza az erkélyre ahol kis toppban és rászorulós farmernadrágban üldögélt egy kempingszéken, kezeiben papírok. A hosszú fekete haja lazán belecsúszva arcába, de annak többsége a vállára zúdulva pihent, kontrasztosan a fehér toppon.
Amint kiléptünk felemelte szemét és ránk nézett, majd elmosolyodott és hátradőlt a székben. Hirtelen meg sem tudtam szólalni. Nem tudtam mit köszönjek neki, hisz olyan fiatal, de mégis csak a tanárom. Végül is kinyögtem egy "szia" szavacskát. A barátom anyja eközben felállt és kisétált, magával húzva azt akit igazán nevezhetek barátomnak. Közben azt mormogta, hogy "Gyere fiam mert enni kell!".
Végre kettesben maradtam életem szerelmével, a romántanárnőmmel, kinek neve Tünde volt. Nagyon zavarban voltam, hisz nem vagyok egy bátor típus.
Nos, tehát a szia szóra elmosolyodott és karjait felemelve a feje fölött a levegőben pihentette meg, miközben még jobban hátrább lökte magát a székben. A papírok a hát mögött kiestek kezeiből, majd megszólalt az imádnivaló hangján:
- Nos milyen volt a diszkó? - kérdezte, én persze nem tudtam válaszolni, mivel hol a gyönyörű szemeit, hol pedig a póz miatt gömbölyödő melleit kémlelve.
- Hát...
Meg sem tudtam szólalni a zavarodottságtól. Ezt ő is észre vette és újból szóra nyitotta a gyönyörű ajkait:
- Sok csajjal táncoltál-e? - tette fel a kérdés, mire már kicsivel több válasz érkezett részemről.
- Igen, néhánnyal.
Kicsit elébb dőlt és kezeit a térdére eresztve megpihentette.
- Na mi van, csak nem félsz tőlem? Gyere közelebb, nem harapok. - hangzott el a szájából, és közben a csábító mosolyával rám mosolygott.
Nem habozta, habár kissé félénken, de közelebb léptem. A szemivel a mellette lévő székre mutatott, melyre helyet is foglaltam igencsak szégyenlős pozícióban. Ekkor azonban a jobb kezét a kezemre tette és azt áthelyezte a térdére. Lassan csúsztatta felfele a kezemet a combján, míg nem szinte a pináját érte a nadrágon keresztül. Itt elengedte és megszólalt:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.24 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 vakon53 2016. 03. 29. kedd 15:55
Netörődjél a fikázókkal írjáltovább.
#13 feherfabia 2015. 01. 21. szerda 05:47
Hihetetlen és gyenge!
#12 zsuzsika 2014. 11. 17. hétfő 09:30
Zavaros.Gyenge.
#11 listike 2014. 10. 2. csütörtök 07:12
Értékelhetetlen
#10 papi 2013. 06. 5. szerda 05:13
...és akkor felébredtél mert beleért a kezed a bilibe.
#9 Craig 2010. 03. 28. vasárnap 01:41
Caligual az tény, hogy az írás kritikán aluli, szívesen elküldeném, neki a Magyar Helyesírás Szabályait digitalizált formában. Talán ragad rá valami.
http://mek.oszk.hu/01500/01547/#
A Magyar Helyes Írás szabályai innen ingyen és legálisan letölthető.

Timcsike neked meg csak egyet üzennék!

Húzz a búsba! Mert már rohadtul unom, hogy mindenhová beraktad a hozzászólásod, ahol csak megfordultam.

Neked tényleg elmentek otthonról. Kislány húzz csicsikálni, mert nyakig beáslak a földbe, azt elmélkedhetsz a világról.
#8 Caligula 2010. 03. 24. szerda 10:49
Kritikus85! (Úgy-e a 85 a születési éved?)Az írás valóban gyenge,de ez nem menti a végtelen tudatlanságodat! Tudod arról ír, hogy a nyolcosztályos gimnázium hetedik évét(17 évesen)!Nagyon sokat kellene még olvasnod - és nem csak pornónovellákat - hogy másokat kritizálhass!
#7 Kritikus85 2010. 03. 24. szerda 02:00
" Én ekkor 17 éves voltam, épp befejeztem a 7-ik osztályt." Ehhez gratulálni tudok.:D De lehet ez is a tudathasadás miatt van. És nem tudod a korodat. Amellett a magyarázat a csúnya és egyben szép tanárnőre egyszerű. Alakváltó a kedves tanárnő.:D
#6 Craig 2008. 12. 28. vasárnap 21:13
Ácsi... ácsi... Akkor, hogy is van ez?

A haverod anyja a romántanárnő, aki vén és csúf, de ugyanakkor a romántanárnővel dolgozza ki a jövőévi tantervet aki gyönyörű és kívánatos. Na ezt hívják skizofrénnek.

Neked meg ajánlom figyelembe a magyartanárnőt. Se nem szép, se nem ronda, de megtanít a helyesírás alapjaira.
#5 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 03:05
gagyinál gagyibb
#4 david 2007. 08. 20. hétfő 19:00
Sok helyesírási hiba, a magyar nyelv helytelen használata.17 évesen az ember nem hetedikes. A fiam 13 éves és most hetedikes. A barátod anyja a román tanárnő a novella elején. Alapvető hitelességre figyelj oda. Sablonos szöveg. 10 novellából 8 -ban minden így következik egymás után. Egyénit írj.
#3 afszom 2007. 08. 20. hétfő 15:11
ez kurva gyenge volt.
#2 meac 2007. 08. 16. csütörtök 13:57
ember most akkor ki a romántanárnő?
#1 Törté-Net 2007. 08. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?