A+ A-

Hétvégi ajándék

A történet társkeresésnek indult, végül azonban életem eddigi legfantasztikusabb szexuális élménye lett belőle. A sztori úgy kezdődött, hogy egy internetes társkereső oldalon rám kattintott egy lány. A szokásos levelezgetés és fényképcserék helyet azonban Ő egyszerre a személyes találkozást kezdeményezte. Először egy pillanatra meglepett a javaslat, de aztán egyből igent mondtam. Csak mobilszámot cseréltünk, s mivel egy közeli városban lakott, a következő vasárnapra meg is beszéltük a vakrandit.
Egy buszmegállóban találkoztunk, aztán egy rövid bemutatkozás után elindultunk sétálni a belváros felé. Szolidan volt felöltözve, nem sokat mutatott meg magából, mégis látszott, hogy helyén van minden domborulata. Szerintem egész jót dumáltunk - közben egy fagyit is elnyaltunk - de éreztem, hogy nem nagyon jövök be neki. A séta végén ezt őszintén el is mondta. Bár én sem éreztem túlságosan azt a bizonyos szikrát, de azért még adtam volna több időt erre a dologra. Valami motoszkált bennem vele kapcsolatban, csak akkor még nem igazán tudtam, hogy mi is az. Aztán amikor egy puszival elköszöntünk egymástól, hirtelen olyasmit súgtam oda neki, amin magam is meglepődtem, mert igazából komoly szándékkal vágtam bele a társkeresésbe:
- Megbánod ezt még, mert úgy nyalok, ahogy csak nagyon kevesen. - aztán választ nem várva sarkon fordultam és eltűntem a következő keresztutcában.
Két nap múlva csörgött a telefon...
A következő szombaton újra találkoztunk. Annyira döglesztően nézett ki, hogy egy pillanatra meg is lepődtem, vajon ő-e a múltkori lány. Feszes farmerja megmutatta formás popsiját, rövidke blúza pedig már a köldöke felett véget ért, csábítóan odavonzva a tekintetem napbarnított bőrére. Kidomborodó mellei annyira feszítették blúzát, hogy annak gombjai majdhogynem szétpattantak. Alatta sejtelmesen kirajzolódott melltartójának körvonala. Annyira sugárzott egész lényéből a természetesség, hogy szinte biztosra vettem: nem egy szilikon-bébivel hozott össze a sors. Egyszerűen volt sminkelve, nem volt rajta festék és rúzs sem. De nem is kellett, hiszen így is gyönyörű volt, csodálatos zöld szemei káprázatosan csillogtak a kora-nyári naplementében.
Ismét a belváros felé vettük az irányt. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy beszélgetés közben egyre csak célozgat a múltkori beszólásomra, és erotikusnál erotikusabb témák felé terelgeti a beszélgetést. Egyre csak szédítettük egymást, közben sokat nevettünk. Úgy tűnt, hogy csak céltalanul sétálgatunk a városban, ám egyszer csak egy csendes utcában, egy sokemeletes ház előtt a kapura mutatott:
- Itt lakom, feljössz? - s mivel nem vagyok semmi jónak az elrontója, azonnal igent mondtam.
Lifttel mentünk a negyedikre. Cipőinket levettük az előtérben, kellemes érzés volt zokniban rálépni a vastag bársonyos padlószőnyegre. A modernül berendezett aprócska garzon nappalijában hellyel kínált. Ez tulajdonképpen nem is kimondottan nappali volt, mert egy ügyes megoldással ebből volt leválasztva egy hálószobaszerűség, melyet csaknem teljesen betöltött egy jókora franciaágy. Elindította a cd lejátszót, a hangfalakból egy kellemes, lírai dal szólalt meg. Kiment a konyhába, s hamarosan két pohárral és egy üveg vörösborral tért vissza. Mialatt én felbontottam és kitöltöttem a bort, Ő az ablakhoz ment és behúzta a sötétítő függönyt, majd bekapcsolt egy fényerőszabályzós állólámpát, és egész halványra beállította. Hozzá léptem és átnyújtottam Neki az egyik poharat. Miközben csilingelve összekoccintottuk a poharakat és megízleltük a finom száraz bort, ki nem mondott vágyakozástól fűtve, végig mélyen egymás szemébe néztünk. Néhány korty után szó nélkül a dohányzóasztalra tette poharát, majd mintha melege lenne, csábítóan kigombolta blúzán a felső két gombot.
Erre én is letettem a poharam, majd hozzáléptem, magamhoz húztam és gyengéden megcsókoltam. Ő vad szenvedéllyel válaszolt, közben ágyékát az enyémhez nyomta. Erre már az én egyik kezem is az Ő popsiján munkálkodott, miközben a másikkal selymes hajába túrtam hátulról. Éreztem, ahogy szíve vadul zakatol, de neki is éreznie kellett, hogy ott lent megmozdult valami. Miközben nyelvünk féktelenül dolgozott, én a kezemet a hajáról lecsúsztattam, és hátul a blúza alá nyúltam. Ujjaimmal végigsimítottam bársonyos bőrének minden elérhető négyzetcentiméterét. Mikor alábbhagyott a csókolózás vad lendülete, apró csókokat adtam a szája szélére, majd ezekkel a mozdulatokkal haladtam a bal oldalán egyre lejjebb a nyaka felé. A válla felett a nyelvemmel apró köröcskéket rajzoltam a bőrére, majd a fülcimpája felé vettem az irányt. Kissé hátrahajtotta a fejét, ezzel is jelezte, hogy tetszik neki a dolog.
Mikor a füléhez értem, ajkaimmal aprókat harapdáltam a cimpájába, majd a nyelvem hegyével elkezdtem simogatni az aprócska kagyló gödröcskéit. Egy ponton kicsit összerándult és egy aprót sóhajtott, közben mindkét kezével erősen belemarkolt a hátsómba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 30. szerda 17:29
Holvan a folytatás? 10 Pont!
#6 papi 2015. 07. 26. vasárnap 09:14
Nekem is tetszik.
#5 ilyenpasitakarok! 2007. 08. 28. kedd 18:08
Ááá másik oldalon is olvastam ezt a
történetet és teljesen készen vagyok
tőle...hogy nekem miért nincs ilyen
szerencsém hogy ilyen pasim legyen,
aki ilyen gyengéd és figyelmes a
nőkkel? :'( :( a pasim
egyáltalán nem ért az orális szexhez
és csak elkapkodja a dolgot :'(
#4 Craig 2007. 08. 13. hétfő 01:29
Wow! Szerencsés csillagzat alatt születhettél.
#3 Csaba 2007. 08. 9. csütörtök 16:04
Szia. NAgyon szép történet de a pár centis csikló szerintem kicsit nagy.

Kb ennyi negatív élményem volt olvasás közben. Persze lehet, hogy csak én nem találkoztam még ekkora csiklóval.

Sok sikert a többi történethez is.
#2 kellenek 2007. 08. 9. csütörtök 14:51
Szeretnék a helyedben lenni.
Amúgy ügyesen írsz.
#1 Törté-Net 2007. 08. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?