A+ A-

A "fagyi-lány"

A szüleimnek volt két üzletük a strandon ahol én is elég sokat dolgoztam, hol fürdőruhákat, úszógumikat, hol pedig kürtöskalácsot árultam. A kürtöskalácsos épületünk mellett volt a fagyizó. Többnyire mindig két jó alakú nő dolgozott ott, de nekem csak az egyik volt az aki nagyon megtetszett. Gyakran mentem át hozzá beszélgetni és persze mindig megkínált fagyival, aminek én nagyon örültem, főleg, hogy általában volt pisztáciájuk, mert az a kedvencem. Teltek a napok és egyre többet töltöttem az ő társaságában, persze ennek a szüleim nem igazán örültek, de engem akkor csak az érdekelt, hogy tudom elcsábítani ezt a gyönyörű nőt. Hosszú fekete hajú, magas, telt keblű szóval teljesen megfelelt az én ízlésemnek. A munka végeztével otthon nagyon sokat gondoltam rá és főleg arra, hogy egyszer ott a fagyizóban a magamévá teszem. Nagyon felizgatott a helyszín és ehhez társult az ő eszméletlen kisugárzása, ami nekem már sok volt.
Az egyik nap átmentem hozzá, nem bírva az érzéseimmel, megkérdeztem tőle, hogy munka után tudna e még maradni és beszélgetni Velem. Egy kicsit visszahúzódó nő volt így minden tudásomat be kellett vennem, hogy végül igent mondjon és végül sikerült. A zárás után elmentünk úszni egyet s közben elég sokat beszélgettünk, de én csak a testére tudtam koncentrálni, ahogy a vízcseppek tükröznek a nap sütésétől a gyönyörű mellein. Égtem vágytól és már a víz sem tudta lehűteni, majd egy hirtelen mozdulattal magamhoz öleltem és megcsókoltam. Fantasztikus érzés volt, és éreztem, hogy nem tiltakozik és eszméletlen hévvel csókolt vissza. A csókok közben a kezem felfedezőútra indult és végigsimogattam a víz alatt az egész testét végül a melleit érintettem, amire már oly régen vágytam. A víz alatt a farkam óriásira duzzadt, amit ő is megérzett, majd a nadrágon keresztül simogatni kezdte a kezével. Mondtam neki, hogy nagyon kívánom őt, és nagyon szeretném, ha valahol egy félreeső helyre el tudnánk menni, és ott folytatnánk. Hosszas gondolkodás után végül úgy döntöttünk, hogy a fagyizó hátsó helyiségében folytatjuk, bár volt egy kicsi félelem benne, mert a főnöke ilyenkor szokott lejönni és elvinni a bevételt, de végül feledésbe merült, mert nem bírtuk tovább, hogy egymásé legyünk. Bementünk a kis helyiségbe majd egymásnak estünk.
Hosszú forró csókokat adtunk egymásnak, majd a nyelvemmel elindultam lefele, miután a kezem segítségével megszabadítottam a felső fürdőruhájától. Gyönyörű keblei elém tárulkoztak, és mint egy kisbaba vetettem rá magam a számmal és szívogattam, szopogattam, míg a másik kezemmel markolásztam. Nagyon felizgult már egyre szaporábban vette a levegőt majd mikor a kezeim már a fürdőbuggyiját, kezdték simogatni, egyre jobban hozta tudomásomra, hogy mennyire élvezi a helyzetet. Pillanatok alatt megszabadítottam az alsó részétől, majd megláttam a frissen borotvált már nedves punciját. Óriási késztetés éreztem, hogy végre belenyalhassak, majd miután még egy kicsit elidőztem a mellein végül letérdeltem elé, az egyik lábát a vállamra tettem és így kényeztettem a punciját. A kéj nedve szinte elöntött, de a sóhajai, enyhe nyögései csak bíztattak, hogy mégjobban, mégerősebben csapkodjam a nyelvem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.62 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2016. 06. 24. péntek 06:18
Nagyon jó!
#6 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 14:08
Nagyon de nagyonjó!
#5 zsuzsika 2014. 12. 24. szerda 08:38
Nem rossz.
#4 listike 2014. 07. 4. péntek 06:25
Jó volt.
#3 A57L 2014. 05. 3. szombat 07:00
Jó lett.
#2 papi 2013. 04. 12. péntek 20:34
Ez így kerek
#1 Törté-Net 2007. 07. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?