A+ A-

Nőim

Az elsőt Olginak hívták. Nem momdhatnám, hogy túl szép lett volna. Talán még a saját anyja sem tartotta annak...
Engem leginkább egy sügérre emlékeztetett. Különösen amikor spagettit evett... Megvolt az a jó szokása, hogy az osztályban minden fiút ki akart próbálni. Persze első legelején tobzódott, aztán meg semmi... Én tanév közepén kerültem át abba az iskolába, úgy hogy unikum voltam a számára. Rámtapadt, mint egy matrica, kikisért a slozira is, állandóan tölem kunyizott cigit, amit még nehezített azzal, hogy képtelen volt felfogni, hogy nem dohányzom. Szóval tök ciki volt, főleg nekem, mint szende szűznek... Aztán az egyik srác - sörözés alatt - diszkréten a fülembe ordította, hogy: Akkor kúrod meg amikor akarod ! Kérdőn néztem rá, és megtudakoltam hogyan. - Hát egyik reggel fölmész hozzá - tanulás címén - oszt letepered.
Így is cselekedtem, bár gyanússá tette a dolgot, hogy hetek óta téli szünet volt. Nyolcra ott voltam. Ajtót nyitott, én meg megérdeklődtem itthon van-e az anyukája. Azt mondta nincs itt senki. Ekkor letepertem. Egy rózsaszín flotirköntös volt rajta, alatta egy pici fehér bugyi, úgy hogy nem sok dolgom volt. Eleinte ellenkezett, késöbb csak arra kért, ha már nem bírtam ki az ágyig, legalább a bejárati ajtót hadd csukja be, vicces látvány lehet a lépcsőházból az előszobában hullámzó csupasz fenekem. Ez meggyőzött... Bementünk a szobájába, és Ő biztosított afelől, hogy ha nem erőszakolom meg akkor is nagyon jó lesz neki. A fejéért a teste kárpótolt. Ötéves, hófehér és kőkemény mellei, a malacrózsaszín bimbókkal, nem mindennapi érzés volt szemérmes kezeimnek.
Mielött bárki pedofiliával vádolna tisztázzuk: Olgi 16 éves volt akkor, én 17. Saját bevallása szerint 11 éves kora óta foglalkozott cicinövesztéssel, az tehát 5. Vili ?
Tehát ott álltunk a matraca elött, és 1000-rel tapperoltam a melleit. Ö kigombolta az ingem, kihámozott belőle, a pólóm következett, és mintegy útmutatás gyanánt, rövid masszírozas után csókolgatni, szopogatni kezdte a mellkasomat. Követtem a példáját, azzal a külömbséggel, hogy én az Ő mellkasát kezdtem szopogatni. Nagyon jó íze volt. Jobb mint a hüvejkujjamnak. Persze szerszámom ekkorra már sem a bőrébe, sem a nadrágomba nem fért, ami hamar megoldódott, mert míg én a bögyöcskéken mazsoláztam, Olgi a nadrágomat cibálta le. Nagyon fel voltam izgulva, és érezem, hogy ez "hirtelen halál" lesz, úgy hogy - amint nagyapám tanította - a Kalevalából kezdtem el citálni... Pláne amikor a combomhoz nyomta kis, nyirkos pináját. Lenyúltam, és az ujjam egyböl beszaladt a forró jukba. Azt a locs-pocst ami ott volt !
Ő bíztatásnak vette mozdulatomat, és karomat fogva konyult le az ágyra, Dugonics Titanillaként rántva magával.
De én keményen ( egyre keményebben ) ellenálltam... hiába a lófarok kötelez.
Megmondtam neki, hogy Ő lesz nekem az első, és hogy már nagyon durranáshatáron vagyok.
Javasoltam, elterelő hadmozdulatként zuhanyozzunk le. Vigyorgott, és megindultunk a fürdöszoba felé... Persze minden rosszul sült el... A melegvíz alatt elkezdte a zacsit morzsolgatni... két három mozdulat volt, és beindult a samponautomata...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.19 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 04. 5. szombat 06:24
Gyenge.
#3 papi 2013. 09. 16. hétfő 13:11
Nem rossz.
#2 G 2007. 07. 8. vasárnap 00:58
Vicces
#1 Törté-Net 2007. 07. 8. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?