A+ A-

Milyen hímkurvának lenni?

- Ugye, te az én kis kurvám akarsz lenni? Az én kis kurvám?
Néha tényleg érdekelne, hogy tudod-e kivel szórakozol? Azt mondhatnám, fogalmad sincs arról, milyen kegyetlenségekre vagyok képes. Kíváncsi lennék arra is, hogy miként reagálnál, ha saját szemeddel látnád játékszereimet, miket hasonló alkalmakra gyűjtöttem össze.
Azt hiszem, még nem érted, hogy nekem gyönyört okoz, ha belőled patetikus kurvát csinálhatok - akinek nincs saját akarata.
Képzeld csak el - miként fogod érezni magadat, ha egy éles borotvával vetkőztetlek majd le. Levágom rólad a ruháidat. Szépen lassan apró, miniatűr darabkákra, amik egyenként hullanak le, s közben, az egész idő alatt mozdulatlanul kellene állnod - legkisebb elmozdulás nélkül, mert még meg talállak vágni. Lehet, ha elég alázatos és engedelmes leszel - előzőleg megkötözlek és a szemeidet is bekötöm egy szalaggal, hogy ne kelljen a borotva munkáját végignézned. Csak érezd azt, tudat alatt reszketve a félelemtől. És lehet, hogy a szádat is betömöm egy speciális, pénisz formájú pöcökkel. Tudod, nem szeretem hallgatni a felesleges siránkozásokat és könyörgéseket.
Aztán eléd állok a szűk bőr-korszettemben, és megengedem, hogy gyönyörködj a szépségemben. Lábamon piros harisnya, piros tűsarkú cipő, hatalmas tűsarkakkal. Talán kapsz annyi elismerést, és megengedem neked, hogy közelebbről is megismerkedj velük. Rádparancsolok, hogy feküdj hanyatt a padlón - természetesen mezítelenül és gúzsba kötve, mint egy japán gésa bondage-ban - aztán a cipőm hegyes tűsarkaival, de csak akkor, ha megérdemled, elkezdem lassan szántani a bőrödet, és addig fogom ezt csinálni, amíg gyönyörű, vörös barázdák nem lesznek rajtad. Közben állandóan a golyóidat fogom rugdosni, hogy érezd az én örömömet.
És akkor ott vannak még a vibrátoraim. Ha úgy döntök, használni is fogom valamelyiket, akkor lesz igazán minek örülnöd. Azt hiszem, hogy még nem is sejted, milyen hatásos eszközzé válhat az a megfelelő kezekben.
Először szépen bedugom az én nedves pinámba, ahol kellőképpen megnedvesítem - talán szépen ráfekszem az ágyra, szétterpesztett lábbal, és hagylak gyönyörködni a kézimunkámban. Tudom, szeretnél majd kiszabadulni a béklyóidból, de arra a legkisebb esélyed sincs, de ha nagyon fogsz zavarni, hozzábilincsellek azokhoz a nehéz láncokhoz, melyek ott lógnak alá a mennyezetről. A kezedet és lábadat nehéz béklyókba teszem, s aztán felhúzlak a magasba. Ott fogsz rángatódzni az izgalomtól felingerülve, de semmi több, mint merő látványosság a szemednek, amit megengedek. Aztán durván hozzányomom vibráló műanyag segédeszközömet az ágaskodó lőcsödhöz, és addig fogom nyomni vele, amíg a fájdalomtól el nem kezdesz ordítani, de olyan hangosan, hogy azt az egész negyedben is meghallják.
Ugyanezt, talán a golyóiddal is megcsinálom. Amikor aztán betelek a pazar ordításoddal, ismét betömöm a szádat a speciális pöcökkel, de előre figyelmeztetlek, ha nagyon sokat fogsz rakoncátlankodni - akkor leszúrom az egészen a torkodra. Lehet, hogy öklendezni fogsz, de biztosan tetszeni fog neked is a dolog, mert egy olcsó kis kurva csak arról álmodik folyton, hogy egy méretes fasz legyen a torkán, és különben is, egy lotyó mást nem is érdemel, minthogy agy jó farok fojtogassa.
Ezek után a testeden megérzed a kemény mellbimbóimat. Érezni fogod az arcodon, kiszabadítom keblemet a korzett öleléséből, és megmutatom őket a teljes szépségükben - aztán simogatni fogom velük a szexuális lázban úszó testedet. Állandóan lejjebb és lejjebb haladok, mígnem elérek az ágaskodó lőcsödhöz. Hosszú percekig ingerelni foglak, mindaddig, amíg a tested el nem kezd ellenőrizhetetlenül rángatódzni. Kívánni fogod, hogy gyorsan, hamar elérhesd a csúcsot, de azt én nem engedem meg neked. Egyszerűen kinevetlek majd.
Ellöklek magamtól úgy, hogy nagyon sokáig himbálódzni fogsz a láncaidon, aztán megadom a farkadnak azt, amit abban a pillanatban a legjobban kíván. Brutálisan végighúzok rajta egy vékony, sokágú korbáccsal. Összeszorítom a farkad tövét a vékony szíjjal, néhányszor áttekerem rajta, lehúzom a golyóid felé, amiket szintén áthurkolok, és aztán hozzáerősítem a nyakörvedről lelógó pórázhoz úgy, hogy a bőrszíj pattanásig lesz feszülve. Bármikor, ha csak egy millimétert is elmozdulsz, megérzed azt a combod között, ahol a farkad biztosan ráérez majd a létére. A koszos lőcsöd meg lesz húzva, és te azt úgy fogod érezni, mintha izzó vas lenne az öledben. A makkodból gennyes váladék fog csöpögni, amit felfogok a pazar lábbelimmel, hogy te is megkóstolhasd, és élvezhesd a saját váladékodat, amikor alázatosan lenyalod azt róla. Közben természetesen térdepelni fogsz úgy, hogy az arcod szinte a sima padlóhoz fog lapulni, és azt a pillanatot, azt a szituációt élvezni fogom. Aztán egyszerűen beléd rúgok, és megparancsolom, hogy:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.56 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 03. 28. péntek 06:02
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2007. 06. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?