Milyen hímkurvának lenni?

Szavazás átlaga: 5 pont (21 szavazat)
Megjelenés: 2007. június 20.
Hossz: 20 585 karakter
Elolvasva: 2 492 alkalommal
– Ugye, te az én kis kurvám akarsz lenni? Az én kis kurvám?

Néha tényleg érdekelne, hogy tudod-e kivel szórakozol? Azt mondhatnám, fogalmad sincs arról, milyen kegyetlenségekre vagyok képes. Kíváncsi lennék arra is, hogy miként reagálnál, ha saját szemeddel látnád játékszereimet, miket hasonló alkalmakra gyűjtöttem össze.

Azt hiszem, még nem érted, hogy nekem gyönyört okoz, ha belőled patetikus kurvát csinálhatok – akinek nincs saját akarata.

Képzeld csak el – miként fogod érezni magadat, ha egy éles borotvával vetkőztetlek majd le. Levágom rólad a ruháidat. Szépen lassan apró, miniatűr darabkákra, amik egyenként hullanak le, s közben, az egész idő alatt mozdulatlanul kellene állnod – legkisebb elmozdulás nélkül, mert még meg talállak vágni. Lehet, ha elég alázatos és engedelmes leszel – előzőleg megkötözlek és a szemeidet is bekötöm egy szalaggal, hogy ne kelljen a borotva munkáját végignézned. Csak érezd azt, tudat alatt reszketve a félelemtől. És lehet, hogy a szádat is betömöm egy speciális, pénisz formájú pöcökkel. Tudod, nem szeretem hallgatni a felesleges siránkozásokat és könyörgéseket.

Aztán eléd állok a szűk bőr-korszettemben, és megengedem, hogy gyönyörködj a szépségemben. Lábamon piros harisnya, piros tűsarkú cipő, hatalmas tűsarkakkal. Talán kapsz annyi elismerést, és megengedem neked, hogy közelebbről is megismerkedj velük. Rádparancsolok, hogy feküdj hanyatt a padlón – természetesen mezítelenül és gúzsba kötve, mint egy japán gésa bondage-ban – aztán a cipőm hegyes tűsarkaival, de csak akkor, ha megérdemled, elkezdem lassan szántani a bőrödet, és addig fogom ezt csinálni, amíg gyönyörű, vörös barázdák nem lesznek rajtad. Közben állandóan a golyóidat fogom rugdosni, hogy érezd az én örömömet.

És akkor ott vannak még a vibrátoraim. Ha úgy döntök, használni is fogom valamelyiket, akkor lesz igazán minek örülnöd. Azt hiszem, hogy még nem is sejted, milyen hatásos eszközzé válhat az a megfelelő kezekben.

Először szépen bedugom az én nedves pinámba, ahol kellőképpen megnedvesítem – talán szépen ráfekszem az ágyra, szétterpesztett lábbal, és hagylak gyönyörködni a kézimunkámban. Tudom, szeretnél majd kiszabadulni a béklyóidból, de arra a legkisebb esélyed sincs, de ha nagyon fogsz zavarni, hozzábilincsellek azokhoz a nehéz láncokhoz, melyek ott lógnak alá a mennyezetről.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5 pont (21 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. március 27. 13:08
#5
Mi lenne ha?
1
én55
2022. augusztus 23. 08:06
#4
Nálam nem nyert.
1
Andreas6
2019. szeptember 11. 16:13
#3
Nagyon betegnek kell lenni ahhoz, hogy valaki leálljon egy ilyen rohadék csajjal. 1 pont, mert kevesebbet nem lehet adni.
1
a
A57L
2014. március 28. 06:02
#2
Nem rossz.
1
T
Törté-Net
2007. június 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1