A+ A-

Na, ha ez megtörténne...

Koncertre indultam. Kivételesen egyedül, pedig jobban szeretek ismerősökkel menni, mert úgy azért jobban biztonságban érzem magam (falka-érzet). A vonattal simán eldöcögtem a magam 200 kilométerét, kissé elbágyadtam, de azért jó volt a tájat figyelni. Végre odaértem a koncert helyszínére, már figyelemre méltó sor állt a kasszánál. Én is beálltam a sorba és birkatürelemmel végigvártam a sort, közben elkezdtem gátlásosan a szeme sarkából figyelni a csajokat. Voltak szép számmal az "úgysem-jövök-be-neki" kategóriából, akikre az ember mindig csak vágyakozva néz és tudja, hogy semmi esélye náluk. Mit tesz Isten épp két ilyen csajszi állt mögöttem a sorban. Én kissé alamuszi módon, mintha csak véletlen történne, elkezdtem matatni a táskámon és közben hozzájuk dörgölőztem, épp csak annyira, hogy éreztem testük igencsak kívánatos körvonalát. Olyan jó volt a bőrömön érezni az érintésüket, de bennem volt a félelem, hogy a következő pillanatban a pasijuk, aki valószínűleg egy 130 kilós kopasz kigyúrt állat, szétrúgja a fejem a bakancsával. Hál' Istennek nem így történt.
Bementünk a csarnokba, én leültem az egyik belső sarokba, ők pedig tőlem kb. 3 méterre foglaltak helyet a földre dobott hátizsákjaikon. A külsejükből megpróbáltam rájönni, vajon milyen zenét hallgatnak. Az tiszta sor volt, hogy a barnán az Akela póló inkább a heavy metal felé orientál, a másikon a feketehajún a Mansonos póló viszont kiábrándító volt. Divatarcnak könyveltem el. De a teste az igencsak kívánatos volt az én 18 éves fantáziámnak. Elmentek, a söntéshez és 3 pohár nagylimbóval jöttek vissza (nagylimbó értsd: 3 deci bor+2 decikóla). Azon gondolkoztam, kié lehet a harmadik, amikor odajöttek vele hozzám a kezembe nyomták, és elkezdtek sztereóban beszélni hozzám, hogy nem bánom-e ha csatlakoznak hozzám, mert félnek egyedül, és hogy én nagyon szimpatikus vagyok nekik bla bla bla. Azt hittem hallucinálok vagy elaludtam. A limbót szépen megköszöntem majd kikötöttem, hogy a következő kört én állom a hölgyeknek. Szíves örömest beleegyeztek. Szerencsére volt nálam elég pénz, ezért nem okozott ez nagyobb problémát a pénztárcámnak, bár azt már sejtettem, hogy pólóra nem fog maradni a keservesen összegyűjtögetett forintokból.
A feketehajút Anitának hívták, a barnát Alexandrának, de jobban szerette, ha Lexinek szólítják. Eléggé zavarban éreztem magam velük az első elfogyasztott liter borig, utána kissé fesztelenebbül éreztem magam. Hihetetlen volt az egész, azon sem csodálkoztam volna, ha hirtelen felébredek a vonaton és elkezdem elősorolni az aprószenteket, mert nem szálltam le időben. De nem ez történt. Ehelyett végigtomboltam a 3 zenekart, miközben két csini csajszi dörgölőzött hozzám egyre pajzánabbul, ha ez nem is merített ki teljesen, de ami utána jött az betette a kiskaput. Mint kiderült ők helybeliek voltak és mivel Anita szülei rokonoknál voltak az ország másik felében, ezért meghívtak, hogy aludjak ott, ne fagyoskodjak az állomáson reggel 6ig, mert ugye azt éjszakára bezárják. Ezzel egy álmom váltották valóra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.74 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 cscsu50 2018. 05. 17. csütörtök 07:12
elmegy
#2 papi 2013. 10. 4. péntek 13:08
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2007. 06. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?