A+ A-

Niki, az első

Bevezetőnek csak annyit szeretnék írni, hogy a történet igaz, és igyekeztem a megírásánál semmit sem hozzátenni, vagy kihagyni.
Én egy 21 éves, talán átlagosnak mondható srác vagyok, nincsenek különleges adottságaim. Egyetlen furcsaság bennem, hogy a 21. születésnapom betöltésénél még teljesen szűz voltam. Legalábbis normális értelemben. Voltam már nővel, de azokért mind fizettem. Tudom, szörnyen hangzik, de egy ilyen korú srác, akinek soha egy barátnője sem volt, meglehetősen türelmetlen tud lenni. Még egy csókot sem kaptam soha, senkitől.
Egy kis városban élek a szüleimmel, és még tanulok. Tőlünk körülbelül 20 km. távolságra, egy másik városban nyitottunk egy kocsmát. Az alkalmazottakkal mindig baj volt, így ezen a nyáron szüleim kitalálták, hogy mivel úgyis ráérek, mi lenne, ha én dolgoznék egy kicsit, "meglátjuk mi lesz" alapon.
Erre a helyre nem jártak túl sokan, de volt egy fiatal társaság (15-17 közöttiek), akik minden szabad idejüket itt töltötték. Már az első pillanatoktól jóban voltam velük, sokat beszélgettünk, viccelődtünk. Volt közöttük egy lány, Niki. Ő 17 éves volt, alacsony, csinosnak mondható, nem túl nagy mellekkel. Meglepő volt a társaságukkal kapcsolatban, hogy fiatal koruk ellenére elég sokat ittak, és meglehetősen szabadon beszéltek a szexualitásról, tehát látszott, hogy egyik sem volt már kezdő. Nikiről ráadásul elég csúnya pletykákat is terjesztettek az állítólagos "barátai", mely szóbeszédek szerint olyan, mint a templomharang: sokan megkongatták már. Ezeknek a pletykáknak a hatására, valamint annak köszönhetően, hogy meglehetősen hagyta magát fogdosni, bennem is felmerült egy kósza ötlet, miszerint...... de nem bíztam benne túlságosan,mert az eddigi tapasztalataim tükrében nem sok sanszot láttam a sikerre.
Körülbelül egy hete dolgozhattam már, mikor egyik nap beszélgettünk, a társaságban, és a beszélgetés valahogy a kocsikra terelődött. Az egyik lány megkérdezte, hogy nem tudom véletlenül ki parkol mostanában az üzlet előtt azzal a fekete BMW-vel? Mondtam nekik, hogy de tudom, én. Persze rögtön népszerűbb lettem a szemükben, mindenki azt akarta, mutassam meg neki. Mivel nem volt más vendég, és a parkolóból jól beláthattam a kocsmába, nem mondtam nemet. Miközben megcsodálták, viccből odavetettem Nikinek, hogy este zárás után, ha gondolja, elmehetnénk egy kicsit autókázni is. Egyből benne volt.
Gondolhatjátok, onnantól kezdve csigalassúsággal vánszorgott az idő estig. Közben persze végig azon morfondíroztam, hogy miképp vessem fel neki az ötletemet, hogy...
Aztán este bezártuk az ajtót, és beültünk a kocsiba. A beszélgetés elég jól ment, sok mindenről tudtunk beszélni. Én egész úton halogattam a "NAGY KÉRDÉST", mindig újabb és újabb időpontokat jelölve ki. Aztán egy nagyobb kereszteződésnél megkérdeztem tőle:
- Menjünk még tovább, vagy forduljak meg.
- Kocsikázzunk még!
- Jó, de mi lenne, ha utána játszanánk egy kicsit- kérdeztem félve
- Nem tudom...
- Na, nem fogod megbánni, jó lesz- kérleltem- egy kis nyali-fali...
- Na jó.
Nem lehet leírni azt az izgalmat, ami akkor átfutott rajtam. El sem mertem hinni, hogy végre megtörténik. Még vagy 30 percet mászkáltunk, miközben nekem a torkomban dobogott a szívem.
Aztán találtunk egy viszonylag eldugott, sötét helyet a város szélén, ahol én javasoltam, hogy üljünk át a hátsó ülésre. Miután a két első ülést teljesen előre toltam, hátraültünk.
Igazából fogalmam sem volt, hogyan kezdjek neki a dolognak. A prostikkal sokkal egyszerűbb volt. levetkőztek, széttették a lábukat, én meg be közéjük, és annyi. Különösen azért voltam berezelve, mert azt hittem, csak orális szex lesz, így arra gondoltam, csókra még csak ne is számítsak. Ennek ellenére odahajoltam, hogy megpusziljam a nyakát (milyen indíttatásból, ne kérdezzétek), de mire észbe kaptam, a nyelve már a számban volt. Nem tudom ki csókolt meg kit (illetve valószínűleg ő engem), de isteni érzés volt. Addig a pillanatig csak irigykedve néztem más párokat, mikor csókolóztak, és most engem csókoltak. Fantasztikus volt.
Hogy mennyire csókolt jól, arra nem volt összehasonlítási alapom, de én nagyon élveztem. Közben meg átült az ölembe, így sokkal kényelmesebb volt. Elég hosszan csókolóztunk, mikor elkezdtem lassan vetkőztetni. A toppjától könnyen meg tudtam szabadítani, de utána jött talán minden férfi rémálma, - az enyém biztosan-a melltartó. Ezzel elég sokáig szenvedtem, majd végülis ő vette le, miközben én is levettem a pólómat. Innentől még kb. 5 percig nem csináltunk mást, csak csókolóztunk, és egymást simogattuk. Igyekeztem elég sok figyelmet szentelni az apró, de nekem nagyon tetsző melleinek, már amennyire el tudtam magam szakítani a csókolózás örömeitől.
Lassan le akartam venni a nadrágját is, de mivel az ölemben ült, ez szinte lehetetlen vállalkozás volt. Abba kellett hagyjuk egymás kényeztetését, míg mindketten megszabadulunk a maradék ruháinktól.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.69 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2016. 02. 14. vasárnap 15:11
Netörődjél a fikázókkal írjáltovább.
#12 A57L 2014. 09. 19. péntek 06:11
Jobbat vártam.
#11 hairy_pussy 2014. 04. 5. szombat 06:20
smile
#10 listike 2014. 04. 4. péntek 18:19
Ez jó volt.
#9 sztbali 2014. 01. 12. vasárnap 17:53
Jó sztori. smile
#8 genius33 2012. 10. 11. csütörtök 06:58
Skála??? Mivan? :s
#7 Aramis 2009. 10. 19. hétfő 22:28
Van ám humora ennek a Craig gyereknek. Majdnem lenyeltem a cigimet, a röhögéstől.
#6 Pontifex 2009. 07. 26. vasárnap 14:47
Szánalmas!
#5 Fangor 2009. 07. 26. vasárnap 04:47
"Gratulálok, megtanultad, mi is az előjáték. Fog ez menni."

Hy-hy-hy!

Vagy félórát röhögtem ezen a hozzászóláson.
#4 Sirius 2008. 02. 16. szombat 03:36
Craig! :))))))

#3 Craig 2007. 06. 5. kedd 03:13
"Nem maradt más lehetőségem, mint a nyalás, és az ujjazás"
Gratulálok, megtanultad, mi is az előjáték. Fog ez menni.
#2 üssekő 2007. 06. 2. szombat 18:13
mondjad azt is, egyszer kiverem rá oszt jóvan
#1 Törté-Net 2007. 06. 2. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?