A+ A-

A nászéjszaka

1814 decembere
Darles- bitrok
Jack Darles örömébe fütyörészésbe kezdett, miközben hálószobája felé sietett. Megállt a szoba ajtajánál, hogy összeszedje magát, majd benyitott a helyiségbe.
A hálószoba közepén egy hatalmas baldachinos ágy állt, amelyen a függönyök és az ágynemű is vörös színben pompáztak.Az ágytól nem messze állt a kandalló, melyben még parázslot a tűz. A szobában csak a tűz fénye és néhány gyertya nyújtott némi fényt.
Jack figyelmét azonban valami egészen más kötöttö le. Az ágy melletti kisasztalnál olvasgató feleségét bámulta.A lány levendulaszínű hálóingje szinte eggyé olvadt a testtel, olyan volt, mint egy második bőr. Chloenak(Jack feleségének)gyönyörő, formás teste volt. Keblei kissé dússabbak voltak, az alkatához képest. A keskeny csipőt hosszú combok kisérték.
Jack gondolatait egy halk sikoly törte meg. Ahogy felnézett, a lány arcára, angyali profil tárult elé. Felesége göndör, vörös haja lágyan omlott le a vállára, amikor Chloe kivette a hajtűket a hajából. Kedvese smaradgzöld szemeivel őt fürkészte. Jack gyomra görcsbe rándult, amikor amaz megnedvesítette az ajkait.
- Ó, azok a csókolni való, rózsás ajkak!- gondolta a féfi magában.
Chloe becsukta a könyvét, majd fölállt és közelebb lépet férjéhez.
Jack idegei pattanásig feszültek a várakozástól. Ágyékát forróság öntötte el, a vágytól. Kedvese felé közeledett. Becsukta a szemét, de amikor már kinyitotta nem látta maga előtt a lányt. Ismét körülnézett a szobában.
Chloe az ágyon ülve a kandalló felett lógo hatalmas képet nézte, szemei megteltek könnyel.
Félt.
Félt az elkövetkezendő óráktól. Nem mert férje szemébe nézni, ujjperceit tördelni kezdte. Tudta mi fog történi. A férfi magáévá fogja tenni őt, és ettől retteget. Legjobb barátnője Lady Sanden minden egyes részlete elmesélt az első aktusról. Beszámolt arról is milyen durva volt a férje, és milyen fájdalmat kellet elviselnie.
Jack kedvesét figyelte. Nem akart pityergő nőt az ágyába vinni. Nem tudta miért telt meg felesége gyönyörü szemei könnyel. Talán megbántotta valamivel? Nem, az nem lehet. mindig kedves és udvarias volt Chloéval. Nem bírta elviselni, ha egy nő sírt. Egyszerűen nem tudott mit kezdeni velük. Anglia leghíresebb szeretője volt, tudta, hogy kell egy nőt a gyönyörök világába vezetni, anélkül, hogy maga is átélné. De ez egészen más volt. A szerető fejet hajtott a házasságnak, életét csak egyetlen egy nőnek szentelte.Felvette legmegnyerőbb mosolyát és Chloé elé térdelt.
A lány belenézett férje étcsokoládébarna szemeibe, amibe teljesen eltévedt. Azt mondják a szem a lélek tükre, de a férfi szemeiből semmit sem tudott kiolvasni, kivéve a nyers, ősi vágyat. Aztán, mintha a férj levette volna képzeletbeli álarcát és egy másik álarcot vett volna fel. Ellenállhatatlan mosoly jelent meg az arcán. A férfi megnyílt előtte. Szemei, olyanok voltak akár egy nyitott könyv, amelyből cgloé szeretetet, aggódást és kiváncsiságot olvasott ki, hogy miért könnyes a szeme.
Jack közelebb hajolt feleségéhez és forró csókot lehelt a homlokára.
- Miért szomorú, az angyalom, a nászéjszakánkon?- tört ki Jackből a kérdés.
Angyalom.
Nem kisasszony, hölgyem vagy Mylady, hanem angyalom. Talán ez a házasság alatt beleszeret a férfi?Chloe teljesen összezavarodott. Ezt az oldalát a férfinak még sosem látta. Mindig udvarias és kedves volt vele, túl udvarias. A lány egy beképzelt, sznob embernek tartotta. De most, hogy megnyílt előtte a férje egészen mást lett a helyzet. Letörölte a könnyeket az arcáról és összeszedte minden erejét az éjszakára. Meg kell adnia a férjének azt, amire vágyik, és maga is akarta, de nem merte elfogadni ezt a tényt.
- Chloe.- suttogta rekket hangon Jack.
- Uram, higgye el nincs semmmi bajom, csak...- ám a férj belevágott a mondatba.
- Chloe, egyedül vagyunk, elhagyhatnánk ezt a magánozást, nem?
Jack nem várta meg felesége válaszát, ajkai lecsaptak a rózsás ajkakra.
Chloe körül forgott a világ. Férje csókja olyan volt, mintha egy finom édességre bukkant volna. Közelebb húzzta magához a férfit és karjait Jack nyaka köré fonta.
A férfi addig csókolgatta a lány ajkait, míg azok szét nem nyíltak és szabad utat nem engedtek nyelvének. Csókjuk egyre szenvedélyesebbé vált. Chloe halk nyögései teljesen feltüzelte a testét. Míg saját nyögései, inkább hasonlítottak egy felbőszült hímre, aki párját keresi. Erős kezeivel átfogta felesége derekát és magához húzzta. Nyelvük már azonos ritmusra táncolt és testük is egybeolvadt. Jack elszakadt a kívánatos ajkaktól. Próbálta egyenletesen venni a levegőt, de nem sikerült. Épp úgy zihált, mint karjaiban tartott angyala. Homlokát felesége homlokához támasztotta és mélyen a szemébe nézett.
- Addig nem megyünk tovább, míg meg nem mondo mi bánt!- jelentette ki a férfi.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.42 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zoltan611230 2017. 10. 12. csütörtök 02:05
A végét elkapkodta.......de nagyon jó ....
#8 vakon53 2016. 02. 13. szombat 14:28
Nagyon de nagyon szép írás.
#7 feherfabia 2016. 02. 6. szombat 06:32
Nagyon szép!
#6 zsuzsika 2015. 11. 5. csütörtök 08:10
Tetszett.
#5 A57L 2014. 05. 18. vasárnap 08:12
Nekem is tetszik.
#4 papi 2013. 08. 8. csütörtök 15:01
Kár, hogy vége. Lehetne még folytatni.
#3 dezz 2007. 06. 15. péntek 15:58
Chloé csak nem mondta el, mi baja.
#2 romo 2007. 06. 15. péntek 07:08
a vége kicsit elsietett de amúgy nagyon jó
#1 Törté-Net 2007. 06. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?