A+ A-

Egy szívtelen hálójában

Történetem egy Szívtelen grófról szól, aki minden éjjel a kastélya melletti faluból, ártatlan lányokat rabol el a hálójába. Ez az ember könyörtelen, irgalmat nem ismerő, mégis rettentően jóképű, és mesteri szerető. Az egyik éjjelen egy fiatal lányt rabolt el, Florans de la Muriert. A lány többször is megpróbál megszökni, de sose sikerül neki. A férfi megelégelte a lány viselkedését, és elrabolja a testvérét. Azzal fenyegeti Florens, hogyha nem osztja meg vele az ágyát, a testvére életét veszi. Floransnak nincs választása. Behódol a férfi előtt. egy csodálatos éjszakát töltenek együtt. Másnap a Szívtelen kastélyát megtámadják a falusi emberek. Floransnak és testvérének sikerült megmenekülniük.
Ekkor lépett ki az életéből a Szívtelen. A lány furcsa érzések veszik körül. De ezzekel az érzésekket nem akarja bevallani magának, és ekkor történik valami, ami örökre megváltoztatja a lány életét.
Florans teherbe esett a Szívtelentől.
Három év múlva felbukkan a lány életében ismét a színtelen gróf. Samuel elveszi a lányt, hogy gyermekének nevet adjon, és biztonságot. Ez a házasság mindkettejük számára egy különös ajándékot ad:a szerelmet.
Az első éjszakájukat fogom most leírni:
1814 augusztusa
Florans egész teste remegett. A Szívtelen becsukta mögötte a hálószoba ajtaját, majd megállt a lány előtt.
A szoba közepén egy hatalmas baldachinos ágy áll.
. Egy ismeretlennel kell megosztania az ágyát, cserébe a testvére életéért. A Szítelen a másik fölé magasodott.
A lány szíve egyre gyorsabban kezdett el kalapálni mellkasában, és lélegzete is egyre szaporább lett.
A Szívtelen, Samuel, Florans arcát kezte el simogatni.
-Ne féljen kedvesem!-suutogta alíg hallhatóan.
-É-n-n, nem félek. -dadogta Florans.
-Ó, dehogynem, fél, érzem ahogy reszkett. A lány már nyitotta volna a száját a válaszra, amikor a férfi szája lecsapott a másik ajakaira.
Florans körül forgott a világ. A férfi ajkai követelőzően és mohón csapott le ajkaira. Egész teste izgalomba jött.
Samuel magához húzta a lányt, és egyre szenvedélyesebben kezdte el csókolni. A lány ajkai szétnyíltak, utat engedve a másik nyelvének.
Samuel megőrjítette a másik halk nyögdécselései, teljesen elvesztette az eszét, amikor a lánnyal volt. Birtokolni akarta Florans, nemcsak a testét, hanem lelkét, szívét is.
Samuel kiszakadt a csókból, és forró csókokat lehelt a másik nyakára. Ujjai mindent bebarangoltak. Először a lány arcát simogatták, majd tarkóját, és végül melleit. Amikor kezébe vette a finom halmot Florans ijedten hátrált meg. A férfi harsányan felnevettet, majd ismét magához húzta Floranst.
- Ne félj, nem eszlek meg. - lehelte két csók között.
Samuel leült az ágyra, széttárta a lábait, és maga elé állította a lányt. Florans elmosolyodott. Levette fűzőjét és szoknyáját. Addig vetkőzött, szép lassan, tudta, hogy így az őrületbe kergetheti a férfit, amíg csak egy aprócska ing és az alsószoknya volt rajta. Florans agyában egy őrült gondolat futott végig. Talán megmutathatná a férfinak a hastáncát. Talán.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.22 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2015. 07. 26. vasárnap 09:21
Nem nagy szám
#2 egy olvasó 2007. 05. 20. vasárnap 12:29
szerintem elég gyenge
1 pont
#1 Törté-Net 2007. 05. 19. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?