A+ A-

Kamaszkori emlékeim 1. rész

Azon a nyáron, amikor ez a dolog történt velem, a szüleimmel nyaraltam, mint addig minden évben. Úgy alakult, hogy anyám legjobb barátnője a férjével a második héten csatlakoztak hozzánk, és attól fogva gyakorlatilag mindenhová együtt mentünk velük. Én abban az időben épp kamaszodtam, ami azt jelentette, hogy a hormonok csak úgy tomboltak bennem, minek következtében semmi más nem érdekelt, csak a női test. Így aztán cseppet sem meglepő, hogy a házaspár hölgy tagja hamar érdeklődésem középpontjába került. Dög meleg nyár lévén a nők szinte ruha nélkül jártak, és ez alól nem volt kivétel anyu barátnője, Bea sem. Úgy negyven felé járhatott, és bizony nem volt az a kimondott modellalkat, de a feszülős, rövid szoknya alatt domborodó kerek feneke és jó formájú, húsos lábai elég sűrűn odavonzották a férfiak tekintetét.
Ez alól az én tekintetem sem volt kivétel, sőt az igazat megvallva gyakorlatilag le sem tudtam venni a szememet róla. Igyekeztem minden alkalmat megragadni, hogy jó alaposan szemrevételezzem a ruhája alatt fel-le himbálódzó melleit, kerek combját, buján domborodó popóját. A farkam ilyenkor természetesen nem bírt magával, gyakorlatilag folyamatosan ágaskodott. Az első alkalommal, mikor lementünk velük a strandra egy kis közös fürdésre, napozásra, a figyelmem még inkább Beára terelődött. Feltűnően kacér fürdőruhája alig takart valamit testének azon részeiből, amik engem leginkább érdekeltek. Képtelen voltam másra koncentrálni, megszűnt körülöttem a világ és a szemeim mohón itták ezt a nem mindennapi látványt. Egyfolytában őt bámultam, tekintetem újra és újra végigsiklott gömbölyű dudáin, szexi hasán, a fürdőbugyi alatt hívogatóan dudorodó szeméremdombján, dús combjain, szép vonalú vádliján. Persze azért ő sem volt hülye, nyilvánvalóan tökéletesen tisztában volt azzal, hogy figyelem, így aztán néhányszor előfordult, hogy rajtakapott. Ilyenkor összenéztünk, amitől rajtam áramütés-szerű ijedtség futott át és gyorsan elkaptam a tekintetem róla, de az ő szemeiben nyomát sem láttam zavarnak, sőt inkább úgy vettem észre, hogy élvezi a szituációt.
A farkam természetesen a strandon sem okozott csalódást, így elég korán hasra kellett feküdnöm a pokrócomon, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljek. Egy idő után elég kényelmetlenné vált ez a testhelyzet, de álló faszom miatt nem mertem megfordulni. Csak feküdtem és tovább leselkedtem. Megérte figyelnem, mert egy rövid idő múlva előkerült egy tubus naptej, ami szépen körbejárt, mígnem kikötött anyukám barátnőjének kezében. Fantasztikus jelenet következett. Bea mindenféle lámpalázat nélkülözve elkezdte bekenni magát a krémmel, de olyan mozdulatokkal, mintha valami erotikus filmben játszana főszerepet. Lágy, lassú és nagyon érzéki kézmozgással eloszlatta magán a kenőcsöt, majd többször visszatérve mindenhová, szépen bedörzsölte bőrébe az anyagot. Megigézve követtem kezének minden apró, körkörös mozdulatát, és ő pontosan tudta, hogy nézem. Mikor végzett, egy sokatmondó pillantással nyugtázta, hogy figyelem, majd megkérte a férjét, hogy kenje be ott, ahová nem ért el.
Kimondhatatlanul irigyeltem a palit, miközben naptejes kézzel simogatta felesége hátát, gömbölyű fenekét, combjának hátsó felét. Gondolatban cseréltem vele, és elképzeltem, hogy micsoda mennyei boldogságot okozna, ha én tehetném ugyanezt. A pöcsöm úgy állt, hogy már fájt, ahogyan a földnek nyomódott alattam. Ez volt az első olyan momentum, amikor az volt az érzésem, hogy a nő kifejezetten élvezi a helyzetet és szándékosan packázik velem. Ezzel azonban még korántsem volt vége! Később, mikor a Nap perzselő sugarai megtették hatásukat és már mindannyian sült heringeknek éreztük magunkat, a társaság úgy döntött, hogy itt az ideje egy kis lubickolásnak. Míg a csapat készülődött, sikerült lehiggadnom, a farkam megnyugodott, így nem volt gond a pokrócról való feltápászkodás.
Mindannyian bementünk a vízbe, amit én már alig vártam, mert szinte teljesen elgémberedtem a hason fekvéstől. A vízben mindenféle vidámságot kipróbáltunk, labdáztunk, versenyt úsztunk, fröcsköltük egymást, végül fogócskáztunk. Persze játék közben is volt részem látnivalóban bőven. A vizes fürdőruha teljesen rátapadt az alatta feszülő buja domborulatokra, amitől az önfeledten pancsoló istennő hihetetlenül kacér látványt nyújtott. Többször előfordult, hogy egymás közelébe kerültünk, én pedig pimaszul kihasználtam ezeket a lehetőségeket és mindig szemérmetlenül megbámultam a melleit, amit Bea kaján mosollyal vett tudomásul. Amikor ő lett a fogó, legnagyobb meglepetésemre engem szemelt ki áldozatául. Fejvesztve menekültem és kezdetben jól el is húztam előle, de aztán fogyni kezdett a lendület és láttam, hogy fokozatosan utolér. Közben alaposan eltávolodtunk a többiektől, és lassan beleolvadtunk a fürdőzők színes forgatagába. A távolság köztem és közte végül elfogyott, és éreztem, hogy elkapja a lábamat. A plusz súly már sok volt, azonnal lefékeződtem. A nő sellőként fölém úszott és a vállaimnál fogva megfordított a vízben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2013. 08. 16. péntek 04:44
Nagyon jó.
#9 papi 2013. 06. 5. szerda 05:21
Ez nagyon jó, folytasd
#8 tiborg 2011. 10. 30. vasárnap 02:29
Nincs semmi uj az eg alatt!! Az osszes John(n)y irta tortenet egy kaptafara keszult!!
#7 Ati 2008. 03. 24. hétfő 21:49
Johhny-mikor folytatod??????
#6 Ditte 2007. 05. 4. péntek 15:48
szeretném
#5 Ditte 2007. 05. 4. péntek 15:48
jo
#4 Craig 2007. 05. 2. szerda 22:49
A történet jó, de végére többet vártam.
#3 Ati 2007. 05. 1. kedd 17:08
10-es folytasd!
#2 gabesz 2007. 04. 29. vasárnap 18:29
Nagyon jó retorikai eszközökkel tűzdelt, igen ígéretes történet. Szinte hibátlan!
10 pont, és várjuk a folytatást...
#1 Törté-Net 2007. 04. 28. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?