A+ A-

Fűtött Pilis

Kiáltás.
Pilis csúcsról kiált le egy lány a völgybe. Zuhog az eső a levegő párával teli, a fény csak pár sugárszálban tör át a felhők barikádján.
Kitárt kezekkel áll az ormon arccal a hely lábánál fekvő városba. A szakadó eső ellenére csak egy top van rajta és egy túranadrág.
Újabb kiáltás.
A stresszből felszabadult egyetemista kiáltása ez a végtelen Pilisi völgyekbe.
Nevetve fordul meg, s szalad kezét feje fölé tartva az erdő felé. Avar mászik cipőjébe, s ágakról rázúdul a levelek által felfogott eső.
A piros túrajelzést követve hamarosan megérkezik a kempigbe. A sátrak cipzárjai szorosan felhúzva állnak ellent az égszakadásnak, s fény árad a kis menedékekből. Párszor körbefordul,
tekintetével keres valamit. A távolban a fény és az eső tombolásába egy mennydörgés robban be. A lány megtalálja a vékonytörzsű kőris lába alatt lévő sátrat, amivel barátjával érkeztek ide. Gyorsan felhúzza az ajtót, félretolja a nejlonkaput, majd visszazárja.
A sátorban kellemes gőz kavarog, amely pillanatok alatt felmelegíti a lány vizes testét. A közepes méretű kempingeszközben körös-körül takarók, párnák, huzatok adnak kellemes fekvést, az egyik sarokban rádió, hősugárzó, míg a közepén egy vízforraló működik. Mellette izzadsággyöngyöket könnyező görnyedt fiúalak szolgáltatja kézitekerős dinamóval az elektromos áramot a felszerelések működtetéséhez.
- Szia Natasa- szól fel sem pillantva a tekerésből.
- Olyan jó volt kint. Mellesleg hello Kalán - feleli a rádió muzsikája mellett
- Ilyen esőben elképzelhetem. A fenébe! - a zene elhal, a meleg alábbhagy, a forralás megszakad.
Lehet, hogy rosszak az összekötő vezetékek. Vagy párhuzamos kapcsolás...?
- Hagyd! - nevet fel fuvolázó hangon a lány- Alighogy átengedtek elektromosságból.
- Nagyon vicces-azzal nekivetkőzött, s újra tekerni kezdte, amitől újra felhangoztak az első
hangok, s a hőmérséklet is sokkal tűrhetőbb lett.
Pár percig így némán ültek, Natasa filteres teát készített az idő hanyagolására.
- No mostmár elég kedves-mondja a lány- épp eleget dolgoztál már.
- Ha abbahagynám, se meles, se hang, se semmi nem lenne- hangzott a válasz.
Natasát azonban figyelmen kívül hagyta a válasz a fiú konditeremben edzett karjára szegeződött pillantása. Kibújt topjából, majd befeküdt a dolgozó fiú elé.
Csak a monoton körzés törte meg a csendet.
A lány szeme végigsiklott a fiú arcának minden pontján, követte a ráncok vonalait, amit az erőkifejtés szántott cserzett bőrére.
Olyan jól nézett ki, ahogy izmos karjai tőből dolgoztak, hogy a lány fantáziája megindult, hogy azok a karok letolják nadrágját, s alsónadrágját, majd róla letépik a bugyit, s bevágja a rúdját, majd ütemes mozgással tömi, ő nyög, míg... Pukk! Az álmodozás képe kipukkadt.
Talán a hőmérséklettől, amely hol lankadt, hol erősödött. Kalán tekintete fel-felkalandozott, a levetett top miatt árván maradt melltartóra. A lány egy fejfelkapás szempillantását elkapva hívó mosolyt küldött a fiú felé.
Hátranyúlt, kikapcsolta melltartóját, majd készakart hanyag mozdulattal a fiú hátára dobta.
Érezhető volt a változás, ahogy az erős kéz mostmár gyakran-gyakran megremegett munka közben, így a belső hő is igen nagy változásokat produkált.
A lány befekvéséből felült, majd combokkal a fiú felé háttal feküdt az áramfejlesztőnek. Minden egyes tekerésre széjjelebb nyitotta combjait, mintha a tekerések láthatatlan indukciója taszítaná el őket egymástól. A fiú elkezdte hangosabban szedni a levegőt, s gyorsabban tekert, mire a lány is gyorsabban tárta szét a lábát, majd tekintetét előreszegve csak a feltárulkozó ölet nézte, mígnem teljesen kinyílt. Itt megállt a keze. Megállt a hő, jéghideg támadt a sátorban: a lányon rajta volt még a bugyi.
Kalán észbekapja fordult ismét a dinamóhoz, mire a lány kajánul elmosolyodott.
- Kicsit nagyobb melegre van szükségem - jegyezte meg elhaló hangon.
- Rögtön - azzal erősebb sebességre kapcsolt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.6 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2007. 04. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?