A+ A-

Ismétlés...

Ugyan mindhárman nagyon élveztük az első próbálkozást, barátnőm és én sem tudtunk teljesen ellazulni és kiélvezni az új helyzet adta örömöket. Ezért aztán 3 hónap után újra felvettük a kapcsolatot E-mailen a masszőr fiúval, miután párom nem akart új fiút megismerni, meg nem is olyan egyszerű megfelelőt találni, így hosszas egyeztetés után végre sikerült összehozni a szabadidőnket. Ezúttal annyiban változott a helyzet hogy panzióba mentünk, sajnos most nem adódott más lehetőség. Mindketten nagyon izgatottak voltunk a találkozó előtt, nehéz volt megállni, hogy ne essünk egymásnak még otthon.
Párom hosszasan és alaposan készülődött, és mivel tudta hogy csíkra borotváltan szereti a fiú, még ebben is próbált a kedvében tenni. Nagyon lassan teltek a percek, de végül eljött az idő hogy autóba üljünk és a megbeszélt helyen felvegyük, majd elmenjünk a panzióba. Ott várt minket az út szélén, ugyan rég láttuk de már messziről megismertük. Beült hátra, már a tükörben láttam a csillogást a szemében, amit nála is az izgalom okozott, hátrafordultam majd határozott kézfogással üdvözöltük egymást. Barátnőm persze zavarban volt így kissé félénken köszönt, de a fiú előrehajolt és megcsókolta a nyakát, amivel picit oldotta ezt. Elindultunk a panzióba. Furcsa volt a portán a bejelentkezés, párom picit zavarta a helyzet de azért a látszat kedvéjért egymás mellett külön szobát kértünk. Elhelyezkedtünk, párom és a fi egymással szembe ültek a kisasztalhoz, én a mellette lévő ágy szélére ültem. Megbontottunk egy üveg bort, és elkezdtünk beszélgetni, kivel mi történt az óta. Egyre jobban belejöttünk a beszélgetésbe, és ahogy fogyott a bor oldódott a hangulat is.
Majd mikor már látszott hogy barátnőm eléggé feloldódott, jött a kérdés a fiútól hogy akkor megmasszírozza ezen, mint a múltkor. Párom gondolkozás nélkül igent mondott, és meglepetésemre már nem okozott gondot neki a vetkőzés. Az ágy mellé ált, eligazgatta, hogy kényelmes legyen, majd szépen lassan a reakcióinkat figyelve elkezdett vetkőzni. Már csak egy melltartó és egy bugyi volt rajta mikor a fiú mögé lépett, megcsókolta a vállát majd elkezdte levenni róla a melltartót, és közben a lecsúszó felső rész helyett a kezébe fogta párom nem túl nagy, de annál formásabb mellét. Mosolyogva fordult meg majd lefeküdt az ágyra hassal. Én már ettől nagyon kemény voltam. Beolajozta a kezét, majd elkezdte masszírozni. Mivel barátnőm nagyon szereti, ha így kényeztetik, így jó hosszan masszírozta, kisebb megszakítással, mert a bor leért közbe neki..:)
Aztán a masszírozás kezdett átmenni simogatásba, és barátnőm teste apró vonaglásokkal adta jelét hogy tetszik neki. Mivel éreztem, hogy hamarosan más fog következni és is hamar kimentem wc-re. Mire visszaértem ugyan barátnőm még hason feküdt, de már a hátát csókolgatta, és ball kezével hátulról a bugyijában volt, párom finom nyögdécseléssel honorálta az ujjai kényeztetését. Leültem az ágy végben lévő székre, ami a fejüknél van, és figyeltem barátnőm reakcióit. Másodszor is furcsa volt így kívülről látni, ahogy mással van de a féltékenység keserű íze most már nem jelentkezett, mint az elsőnél. Fiú már boxerben volt így én is levetkőztem, és elkezdtem barátnőm nyakát simogatni. Megérezte magán a 4 kéz kényeztetését, ettől teljesen beindult, és egyre hangosabban zihált. Egyre lejjebb csókolgatta a hátát, majd a feneke gerezdjeit kezdte harapdálni, óvatosan haladva a combja belseje felé. Majd csókolgatás közbe elkezdte lehúzni a bugyit, mire tudatosodott bennem hogy újra és menthetetlenül meg fogja dugni.
Egy darabig még így izgatta, majd megfordította barátnőm, aki ott feküdt meztelenül, csíkra borotvált, az izgalomtól picit piros és csillogó szeméremajkakkal. A fiú arcán egy mosoly futott végig, az elégedettség mosolya, majd apró csókokkal haladt párom lába köze felé. Ismét nagyon furcsa de most már sokkal inkább izgató élmény volt látni, ahogy nyelvével kezdi kényeztetni párom, miközben én a mellét simogattam felülről. Párom lábaközt hason feküdve hosszasan és kitartóan nyalta, amitől teljesen elvesztette a fejét, és talpával a boxeren keresztül méretes szerszámát kezdte izgatni, ami ettől egy apró foltot hagyott az alsó neműn. Külső szemlélőken igyekeztem kiélvezni a helyzetet, de ekkor már persze én is meztelen voltam és duzzadt szerszámommal foglalkoztam. Majd felálltam és az ágy mellé rogyasztottam, aminek barátnőm nagyon örült és rögtön a szájába vett, és úgy kezdte el szívni a farkam, mint még soha. Gyönyörtől nagyon erősen szívta és próbálta folyton teljesen bakapni, amit időnként meg kellett szakítanom, hogy nehogy idő előtt elmenjek. Majd elkövetkezett a pillanat, amit már nagyon vártam. Letornázta magáról a boxeralsót és ott meredezett az enyémhez képest hosszú és vastag szerszám, ami ismét az elégedettség mosolyát csalta elő, csak most barátnőmből.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.43 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 10. 16. szerda 04:17
Nem rossz.
#2 róka 2007. 06. 20. szerda 10:28
őszintén semmi!

ez igen gyenge
#1 Törté-Net 2007. 04. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?