A+ A-

Stoppos

Pénteken este fele megyek kocsival haza. Az út szélén egy nagyon csinos fiatal lány áll. Először azt hiszem hivatásos, de amikor látom mellette a nagy táskáját, akkor megállok. Elmondja, hogy hétvégére megy haza a szüleihez, mert pesten jár gimnáziumba és kollégiumban lakik. De sajnos délután elaludt és lekéste az utolsó vonatot. Ezért állt ki stoppolni. Meleg este van. A lányon is csak egy rövid miniszoknya és egy picike top van. Melltertót nem hord, csak apró mellei vannak.
Beszélgetünk egy kicsit a suliról, barátokról. Elmeséli, hogy két hete hagyta ott a barátja és most nem ér rá eljárni, mert sokat tanul. A kollégiumban pedig csak lányok vannak. Nagyon fáradt lehet, mert amikor egy kicsit hallgatunk lecsukja a szemeit és a feje lekókad. Nem is zavarom, csak néha pillantok rá.
Egy ilyen pillantásnál tűnik fel, hogy a szoknyája felcsúszott és kilátszik a csipkés bugyiba bujtatott puncija. A jobbkeze a combján, és a mutatóujja önkéntelenül fel - alá símogatja a punciját a bugyin keresztül. Alig tudom levenni a szemem, és rögtön erekcióm lesz. Várok egy kicsit majd a jobb kezemmel én is finoman símogatni kezdem a punciját. Ő nem adja jelét, hogy észrevette volna. Egy kicsit előrébb nyomja a csípőjét, és érzem, hogy a bugyija kezd nedvesedni. Így haladhatunk vagy öt percig, amikor kicsit félretolja a kezemet és félrehúzza a bugyija szárát. Továbra sem mutatja, hogy felébredt volna, de én nem hiszem, hogy ne tudta volna mit csinál. Próbálom a bugyi szár mellett csiklandozni a csiklóját és végigszántok a kisajkak közötti völgyben egészen le a lukacskájáig. Ekkor felriad. Azt mondja, hogy nagyon finom kezem van és ő már régóta hiányolja a simogatást. De még szűz és erre vigyázni is akar. A barátjával eddig csak simogatták egymást és franciáztak. Megnyugtattam, hogy vigyázok rá, és folytattam az izgatását. Peckeltem egy kicsit a csiklóját. Időnként lecsúszott a kezem a nedves vágatom és körbesimogattam a hüvelye bejáratát. Majd vissza. Nem kellett sokáig csináljam, amikor hirtelen úgy előre nyomta a csípőjét, hogy az ujjam mélyen beleszaladt a szűz lukacskájába. Ekkor hangos sikoltással élvezett el.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2018. 04. 22. vasárnap 03:58
Elolvasni is rossz.
#7 deajk2008 2015. 02. 14. szombat 10:24
nagyon tetszett e történet és még jobb lett a napja a férfinak én is szeretnék így stoppolni
#6 feherfabia 2014. 11. 20. csütörtök 05:50
3P
#5 listike 2014. 03. 26. szerda 15:46
Gyengécske.
#4 v-ir-a 2013. 01. 16. szerda 23:37
elég gáz .....
#3 Bikmakkocska 2013. 01. 1. kedd 21:08
Közepes.
#2 Stormogo 2004. 03. 5. péntek 08:57
kellemes egy ilyen stoppos :)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?