A+ A-

Sógornőm

Sokat gondolkodtam, míg arra a következtetésre jutottam, hogy megírom ezt a történetemet. Úgy látom, sokan vannak, vagyunk, akik a vágyaik kielégítéséhez különböző dolgokat vesznek igénybe. Közülünk néhányan pornó filmet néznek, erotikus tartalmú történeteket olvasnak, néhányan pedig a zuhany alatt (vagy máshol) könnyítenek magukon. Utóbbi esetben szokott előfordulni, hogy olyan elérhető vagy elérhetetlen személyre gondolunk, akivel elképzelve az aktust, könnyen a csúcsra juttatjuk magunkat. Jómagam is fantáziáltam erről egy párszor, pedig már feleségem van. Mindez persze akkor történet még akkor történt, amikor nem voltam házas.
Egy szónak is száz a vége, azért döntöttem, úgy, hogy megírom ezt a történetet, mert a minap ismét beszélgettem a sógornőmmel és eszembe jutott ez az eset, mosolyt csalva az arcomra és némi merevedést a farkamra.
Az előzményekről: Feleségem(akkori mennyasszonyom) családja vidéken él. Ebben a faluban egy kétemeletes nem túl nagy de takaros kis házban laktak. Sokszor jártam fel hozzájuk udvarolni, virágot vittem, meg igyekeztem "bevágódni a családnál". Ott ismertem meg a leendő sógornőmet, Mártit. Egészen más milyen mint a feleségem. Ő egy kicsit teltebb és viszonylagosan nagy mellei vannak, amikkel imádok játszadozni. Márti azonban egy vékony kislány. Mellei alig, hiába hord kosaras melltartót. Mégis a sudárságából sugárzik a szépség. Olyan mint egy gyönyörű rózsaszál. 175 cm magas, szép vöröses haja van, amely a válláig ér. Amikor kiereszti, szinte mindenki megcsodálja. Arca, nagyon helyes, de mégsem kiemelkedően szép.
Egyszóval, amikor a férfiak ránéznek, szinte mindig megkívánják. A kis Márti pedig tudja ezt nagyon jól. Teszi, veszi magát, ahogy azt a nők szokták. Alig eszik és igyekszik elegánsan de kihívóan öltözködni. A lábait nagyon szereti megmutatni, amely szinte hibátlan formájú, ez azért van, mert folyamatosan sportol. Közte és a feleségem között több mint fél évtized van. Amikor ez az eset történt Márti mindössze16 éves múlt. Nem nagyon szeretett, mert többször a tudtára adtam, hogy tetszik nekem, viszont ő nem akart rosszat a nővérének és éppen ezért, kicsit gonoszul is bánt velem, alig beszélt hozzám, s ha egy-egy csábos pillantást el is engedett, csak azért csinálta, hogy húzza a fejem, aztán el is tűnt a társaságból. Én azért titokban sokszor fantáziáltam róla, vagy talán nem is olyan titokban...
Aznap is felmentem udvarolni. Feleségem alul volt a konyhában, ebédet csinált, meg mosogatott. A húga is lenn volt, de amikor meglátta, hogy megjöttem, a mosogatás befejezve elindult fölfelé. Amíg lent volt mind a ketten háttal álltak nekem. Csak beszélgettünk olyan semmit dolgokról és nekem kapóra jött a dolog és elkezdtem magam izgatni a két csábos fenék látványára. Egy kényelmes melegítő volt rajtam, jó bő, ami a merevedésem nem takarta el, ha álltam, de így ülve igen. Egyre csak néztem a feneküket és hallgattam az édesen csilingelő hangjukat. Aztán egyszer csak vége lett a mosogatásnak, Márti felszaladt, a feleségem meg folytatta a főzést. Ekkor úgy döntöttem felmegyek a Márti után. Találtam valami indokot, amivel fel kellett mennem az emeletre a kedvesem szobájába, és már szettem is felfelé a lábam. A farkam alig lanyhult, mert tudta mit akarok. Márti ekkor a fürdőszobában volt, és zuhanyozni készült. Egy nagyon rövid nadrág volt rajta, és egy póló. Ekkor beálltam, a fürdőszoba ajtajába, és elkezdtem vele beszélgetni.
Ő tett vett egy kicsit kényszerűen, majd a zuhany mellől egyenesen szembefordult felém. Ott álltunk egymástól másfél méterre, én is teljes alakjában láttam és ő is engem. Persze rögtön észrevette, hogy a farkam áll, de nem szólt semmit. Ekkor mélyen egymás szemébe néztünk, és onnantól kezdve ez a beszélgetés végéig így maradt. Néha pillantott csak lefelé, de szinte végig egymás szemét próbáltuk nézni. Csodálatos szeme van. Olyan, mint az angyaloké, és olyan, mint aki meg tud igézni vele másokat. Órákig is el tudom nézni egy-egy fényképen, miközben kiverem rá. Akkor pedig itt állt velem szemben. Jött is az ötlet egyből, hogy most miért nem verem ki. A nadrágom megengedi, hiszen bő, a zsebe nagy kényelmesen elérem vele az ágaskodó szerszámom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.75 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 02. 13. szombat 15:41
Nemvvagysemmi.

Ottvan a csaj te meg matyisztál.
#3 papi 2015. 09. 24. csütörtök 20:04
Nem nagy szám
#2 A57L 2014. 04. 7. hétfő 07:46
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2007. 04. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?