A+ A-

A szomszéd lány hálája

Másfél év után végre sikerült saját lakáshoz jutnom. A költözés utolsó felvonása következett azon a nyári napon. Délutánra sikerült teljesen a helyére pakolnom mindent, elégedetten néztem végig a lakáson, és tudtam, hogy ilyen rend talán soha többet nem lesz itt. Utána leballagtam a kocsihoz, és a parkolóba álltam. A lépcsőházba egy csinos fiatal nővel együtt léptem be, udvariasan magam elé engedve a nagy csomagokkal küzdő lányt. - Segíthetek? - kérdeztem meg kis mosollyal a szám sarkában. - Kösz, nem - jött a kevésbé udvarias válasz. De abban a pillanatban a lány nem bírta tovább tartani az egyik csomagot, ami tompa puffanással esett le, és a tartalma szétszóródott a lépcsőn. Automatikusan hajoltam le segíteni összeszedni a holmit.
A lépcsőn szétszóródva selyemkendők és harisnyák hevertek, némelyikük még az eredeti csomagolásukban.
- Szép holmik- mondtam.
- Köszi - mondta zavartan, és gyorsan kapkodta fel, majd gyűrte bele a zacskóba őket.
- Kár így bánni ezekkel a gyönyörű selymekkel, nagyon összegyűrődnek - mondtam kedvesen. Miután összeszedtünk mindent a földről, már elvettem a kezéből a csomagok egy részét, és együtt mentünk fel a harmadikra, ahol, mint kiderült mindkettőn lakása volt, sőt a lány a szomszédba lakott.
- Köszi a segítséget - mondta, miközben kinyitotta a lakása ajtaját.
- Ez már az utolsó adag a költözésből... - tette hozzá.
Így elköszöntünk egymástól, és mindenki belépett a saját kis birodalmába. Levetettem magamról a gönceimet, és csak egy sortot kaptam magamra, majd kényelmesen elterültem a kanapén. A nyári meleg kellemesen elkábított, és az ajtócsengő ébresztett fel pár óra múlva. Az ajtóban a szomszéd lány állt.
- Bocs, de elfelejtettünk bemutatkozni egymásnak- mondta - Sára vagyok. Én szintén bemutatkoztam.
- Szeretném megköszönni a segítségedet, amit délután nyújtottál - mondta.
- Gyere be, és bocs, hogy ilyen pőrén vagyok, de nem vártam látogatót. - invitáltam be.
- Megkínálhatlak valamivel? - kérdeztem. Ő közben belépett, és míg én bezártam az ajtót, alaposan végignéztem rajta. A meleg ellenére eléggé fel volt öltözve, egy selyem tunika fedte formás testét, amelyen a mellrészen egy zseb volt, benne egy selyemzsepivel. Kezében egy kicsiny bőrönd volt, olyan, mint egy kozmetikai táska.
- Köszi, egy ásványvizet szívesen meginnék- mondta. A konyhába mentem a vízért, és mire beléptem a szobába, Ő már az egyik karosszékben ült. Letettem az asztalra a tálcát, és fordultam volna felé, de addigra Ő már ott állt mögöttem, és egy hirtelen mozdulattal kibillentett az egyensúlyomból. A kanapéra estem arccal, Ő mint a villám ugrott utánam, és ült rá a hátamra. A selyem tunika hangos reccsenéssel szakad szét a combjain.
- Mi a fe... -kezdtem volna mondani, de fejemet belenyomta a kanapé lágy szövetébe.
- Ne izgulj, csak meghálálom a segítségedet- mondta, miközben éreztem, hogy a csuklómat hurkolta össze valamivel a hátam mögött. Szoros kötés lett a vége, amelyet nem tudtam szétszakítani. Meglepett a lány gyorsasága és az ereje is.
- A ruhámért kár, de majd megvarrom... - mondta maga elé. Majd leszállt rólam, és a kis bőröndöt nyitotta ki, közben én próbáltam volna felállni a kanapéról. Ő gyorsan visszalépett, és újabb gánccsal visszalökött az ágyra. A kezében egy selyemkendőt tartott, azzal gyorsan összekötözte a bokáimat.
- Na, így legalább már nem tudsz megszökni a hálám elől. - mondta mosolyogva. Ott állt előttem, láttam, hogy a kezeimet a selyemzsepivel kötötte össze. A ruhája a varrás mentén szétrepedt, barna combjai előttem táncoltak.
- Mi a fenét akar... - mondtam hangosan, de a bőröndből egy újabb selyemkendő került elő, amit gyors mozdulatokkal a számba tömött. Majd újabb holmi került elő a bőrőndből, de az már egy becsomagolt nylon harisnya volt. Letépte róla a borítást, és az egyik harisnyával a fejemhez lépett, és miközben a kendőt próbáltam kiköpni, Ő gyors mozdulattal azt újra a számba tömte. A harisnyát meg mint egy maszkot a fejemre húzta, addig, ameddig csak lehetett. Elég szoros volt, a kendőt már nem tudtam kiköpni olyan gyorsan. Ő közben egy újabb kendőt vett elő és a szám elé kötötte, a harisnya lelógó végét a csomó felett visszahúzta, és a kendő csomója felett megkötötte.
- Így, most már legalább nem kiabálsz velem, és nem tudod a szájpeckedet sem kilökni - mondta. Csak nyögdécselni tudtam, értelmes hangot már nem tudtam kiadni magamból. A tömést takaró kendő fölé a másik harisnya került, ami olyan vékony volt, hogy még szinte mindig tisztán láttam, mit csinál Sára. Ő leült a fotelba, és beszélni kezdett hozzám:
- Most a magam módján fogom megköszönni neked, hogy segítettél nekem a lépcsőn. Láttam mennyire tetszettek a kendőim, gondoltam hagyom egy kicsit élvezni neked ezeket. A harisnyának meg fontos feladata lesz még, úgyhogy abból is hoztam párat. Nem kell félned, a végére élvezni fogod a hálám.- mondta még mindig mosolyogva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2016. 09. 17. szombat 07:18
Elég jó!
#3 papi 2014. 05. 22. csütörtök 05:36
Egész jó
#2 tnd2zkae 2008. 05. 14. szerda 18:10
hm... hol találom ezt a lányt?
#1 Törté-Net 2007. 04. 8. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?