A+ A-

Az üzletben

Pontosan fél kilenckor ott állok az ajtajában és egyet csengetek, ahogy parancsolta.
-Szia Eve- mondja mosolyogva miközben ajtót nyit.
-Gyere be, örülök, hogy pontos voltál-
Megállok az előszobába és várom a paranscait. A szemeimet lesütöm, az alázatosság elönti testem, lelkem. Csak az élvezetre gondolok ami kiszolgáltatottságomból ered, és amit olyan biztos kézzel kezel.
-Vedd le a harisnyádat és a bugyidat- hangzik a várt parancs.
Kicsatolom a szandálomat, és már hámozom is le magamról a harisnyát, rángatom le a bugyimat.
-Menj a szobába és hajolj az asztalra!
Engedelmeskedem és előredőlve felkínálom a hátsó felemet számára. Lassan felhúzza a szoknyám szélét, a hideg végigszalada gerincem mentén ahogy csupasz hátsóm megérzi a szoba hűvösét.
-A barátnőm elégedett volt, veled, csak nagyon szűknek találta a seggedet. Ezen változtatnunk kell! Egyetértesz?
-Ahogy szeretné asszonyom- válaszolok, de alig jön ki hang, a kiszáradt számból.
-Rajtad múlik. Ha te is akarod, akkor hallani szeretném, hogy megkérsz rá hogy tágítsam ki!
-Kérem Asszonyom tágítsa ki a fenekemet!- suttogom.
-Nem így. Hangosabban és szépen kérj meg rá, hogy tágítsam ki a azt a ribanc valagadat, hogy jobban szolgálhasd a vágyaimat!
Összeszedem magam, miközben előredőlve könyökölök az asztalon, a fenekem pedig az égnek mered.
-Kérem asszonyom, tágítsa ki ennek hitvány kurvának a fenekét, hogy megfelelhessen a vágyainak, hogy minél jobban szolgálhassa Önt!- mondom hangosan és érzem, hogy lángba borul az arcom a szégyenkezéstől. Hátranézek és kikerekedett szemmel látom amint egy piros műanyag valamit tart a kezében és bekeni vazelinnel.
Vagy15 centi hosszú, kúpos műfasz, aminek széles, lapos a vége. Félrehúzza a fenekem egyik felét és betolja a fenekembe. Felnyögök a feszítő érzéstől, mire viszzahúzza és ki be tologatja, hogy alkalmazkodni tudjak hozzá.
Próbálom ellazítani magam, de a levegő is belémszorul, ahogy a legvastagabb részét is áttolja a záróizmon. A vége vékonyabb, mert teljesen ráfeszülök, de annyra nyom belülről, hogy szinte fáj.
-Kiszartad magad reggel?- kérdezi és én csak némán bólintok. Persze hiszen megparancsolta.
-Ez addig benned marad amíg én ki nem veszem, megértetted?-
-Igen Asszonyom- sziszegem.
-Állj fel- parancsolja - Most elindulsz ebbe kozmetikai szalonba! Már lefoglaltam az időpontot neked, mindent tudnak,te csak engedelmeskedj!
A lány a pultnál mosolyogva üdvözöl és bemutatkozik.
-Betti vagyok, és én fogok gondoskodni rólad. Vetkőzz le!
Furcsa érzés, hogy csak bámul rám, de hát látott már más nő is meztlenül, úgyhogy kicsatolom a szandálomat, leveszem a szoknyát, de rá sem merek nézni, vajon mit gondol, hogy nincs rajtam fehérnemű? A blúz és a melltartó következik, és ott állok előtte anyaszült meztelenül. Felülök az asztalra és hanyatt dőlök. Betti széttárja a lábaimat és a szőrös ágyékomat nézi. Érzem ahogy ajkaimat széthúzza a kezével, és felnyögök az érintésétől. Hirtelen megérzem a lucskos puncim illatát amint betölti a kis szobát. A szégyentől hirtelen össze akarom zárni combjaimat és elhúzni innen a francba, de már neki is áll egy ollóval szépen nyírni a bozontomat. Szép egyenletesen lenyír mindent, csattog az olló a lábam között. Egy szivaccsal benedvesít, és rámmosolyog mikor összerándulok, ahogy a nedves szivacs a csiklómhoz ér. Szárazra töröl egy törölközővel és bepúderezi az egészet. Forró gyanta kerül az ágyékomra, összerándulok, majd amikor letépi rólam, tompán feljajdulok a fájdalomtól. Összeszorítom a fogaimat, próbálok megfeledkezni a megalázó helyzetről. Egy hangot sem adok ki, amíg véletlenül a csiklómra nem csöppen a forró gyanta.
Elkáromkodom magam a fájdalomtól, mire Betti bocsánatot kér és körmével kapargatja le a gyantát az érzékeny pontról. Aztán mosolyogva folytatja mintha mi sem történt volna. Mikor végez azt mondja emeljem fel a lábaimat, hogy a többi részen is le tudja szedni a szőrt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 10. 14. hétfő 13:26
nem rossz
#2 M 2007. 04. 12. csütörtök 19:35
kell a fojt
#1 Törté-Net 2007. 04. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?