A+ A-

Tomi, a szomszéd

Egy Budapesti ház 5-ös számú lakásában élek. Az életem eléggé unalmas és monoton. A nyárszünet közepén jártunk, és én a suli végezte óta semmit nem csináltam. Nagyjából egyedül voltam, mivel apám a lakás egyik távoli szobájában forgatott pornófilmeket illegálisan. Ez volt a munkája. A kuncsaftok eljöttek hozzá, dugtak, apa felvette, aztán pénzért eladta őket. Ilyen egyszerű. Nem volt nagy szám, de rendesen megélt belőle. Én még csak párszor láthattam őt munka közben, amikor valamiért be kellett mennem a szobába és ott szinte mindig zajlott az élet. Mindenféle szexet lehetett ott látni a leszbikustól egészen a szado-mazo-ig.
Ott tudtam meg, hogy a fiúkhoz vonzódom. Csak párszor láttam melegpornót, de az is annyira felizgatott... :) Egyik nyári napon, amikor szokásomhoz híven semmit tettem, csak a tévét bámultam elterülve a kanapén, egyszer csak apa egyik színésze zavarta meg a magányomat. Bejött a szobába és leült a kanapé végébe. Nem nagyon szerettem. Hatalmas, kövér hústorony fickó volt, akinek feje kopaszon csillogott. Láttam már pár filmforgatás alatt és nem nagyon tetszett a látvány.
Elkezdett nekem mindenféléről beszélni. Egy kicsit megijedtem az elején, hogy vajon, mit akar ez tőlem? De aztán ügyet sem vetettem rá. Hagytam, hogy had beszéljen csak magában. Ám hirtelen azt vettem észre, hogy teljesen felugrott a kanapéra és négykézláb
felmászik rám. Annyira hirtelen történt, hogy nem tudtam se köpni, se nyelni.
- "Olyan szexi vagy" - Mondta és le akart smárolni. Akkora undor tört rám, hogy azt hittem hányni fogok.
-"Szállj le rólam!" - Kiáltottam és elkezdtem ütlegelni, de nem sok esélyem volt egy akkora emberrel szemben. Végül nagy nehezen kiverekedtem magam alóla és hátra se nézve kirohantam a szobából.
Elhagytam a lakást, kiértem lépcsőházba, onnan pedig kimentem az erkélyre. Nekidőltem a falnak, becsuktam a szemem és próbáltam kiverni a fejemből mindazt, ami az elmúlt egy percben történt velem. Ha csak rá gondoltam, hogy ott van felettem, kirázott a hideg. Mikorra egy kicsit megnyugodtam, hirtelen egy hang szólított meg.
- Mi az nem bírod a benti klímát? Kinyitottam a szemem és láttam, hogy a szomszéd fiú, Tomi, ott cigarettázik nem messze tőlem az erkélyen.
- Nem. - Válaszoltam mérgesen.
Nemsokára végül mégis beszélgetésbe kezdtünk. Leültünk egymás mellé a földre és a falnak dőltünk. Vagy két órán keresztül beszéltünk és az alatt teljesen el is felejtettem az iménti incidenst. Rengeteget nevettünk.
Tomi régóta tetszett nekem, bár nem tulajdonítottam sok jelentőséget ennek az érzésnek. Nagyon markáns arca volt annak ellenére, hogy még csak tizenhat éves. A testét csak egyszer láttam, amikor egyik reggel félmeztelenül kiment az újságért. Az ajtóból láttam, mivel az ő lakásuk bejárata szemben van a mienkkel. Bár csak pár másodpercig tartott, nagyon tetszett a látvány
- "Én nem is tudtam, hogy ilyen jó fej vagy." - Mondta nekem.
- "Eddig én se". - Válaszoltam mosolyogva. - "De te sem panaszkodhatsz."
Amikor egymás szemébe néztünk, úgy éreztem, hogy teljesen elpirulok, de nem voltam biztos ebben. A szemei szó szerint vonzottak. Végül a szemkontaktust, ő törte meg én pedig úgy éreztem magam, mintha sokáig néztem volna a napba.
- Ideje lenne hazamenni. - Mondta.
- Igen. - Feleltem zavartan. Mindketten felálltunk.
- "Akkor szia"! - Köszönt el, de nem indult el azonnal a lakásuk felé.
Mintha várt volna valamire, de ezt nagyon aranyosan csinálta:) Látszott rajta hogy tétovázik. - "Szia"! - Mondtam én is. Majd a másodperc töredéke alatt közelebb lépett megcsókolt és eltűnt az erkélyről.
Én szóhoz se jutottam. Nagyon jól esett, de nem tudtam, hogy elolvadjak, vagy elájuljak hirtelen. Alig tudtam megbirkózni a gondolattal: Tomi megcsókolt.
- Uramisten! - Tört ki belőlem az egyetlen szó, amit ki tudtam mondani.
A számhoz tettem a kezem és még mindig éreztem egy kicsit, a nyálát. Leírhatatlan volt az érzés. Majd tízpercnyi álldogálás után én is hazamentem. Este nem is tudtam elaludni. Végi az ő arca lebegett lelki szemeim előtt. Másnap reggel szokásomhoz híven fogtam Viktort, a kis veszti-terrierr-ünket és elindultam megsétáltatni. Budapest zsúfolt utcáin haladva szinte minden fánál meg kellett állnunk, hogy elintézze a dolgát. Végül elértünk egy kis parkhoz. Mindig ott szoktunk megállni. Olyankor el is engedtem a pórázról, had szaladgáljon kedvére. Én pedig leültem a kedvenc padomra, ami egy fa árnyékában volt. Onnan szoktam figyelni az arra járó embereket. Most is volt pár gördeszkázó fiú, akik a tér másik felén gyakoroltak. Nagyon ügyesek voltak. Őket figyeltem, mígnem az egyikben felismertem Tomit. Egy kicsit meglepődtem. Tominak csak egy farmernadrág takarta testét és úgy csinálta a különböző trükköket. Ha a haverjai tudnák, hogy ő is meleg... :) (Mivel ezzel a csókkal kapcsolatosan másra nem tudtam következtetni.) Ezután csak zavart, hogy úgy tűnt ő is észrevett engem. Messziről intett nekem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 11. 19. csütörtök 10:07
Közepes.
#4 A57L 2014. 11. 17. hétfő 06:31
Egynek elmegy.
#3 papi 2014. 01. 17. péntek 09:13
Nem rossz
#2 ducas 2007. 07. 3. kedd 22:18
Goood...:-)
#1 Törté-Net 2007. 03. 30. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?