A+ A-

A takarítónő

Úgy hozta a sors, hogy sikerült egy kocsmát bérelnem, nagyon jó feltételekkel. Először nem igen akartam, de más lehetőséget nem láttam arra, hogy pénzt keresek. Tehát bátran mondhatjuk, hogy kényszervállalkozó lettem. Az előző bérlő már nem igen foglalkozott a bolttal, volt olyan nap, hogy mivel nem volt kedve ki sem nyitott. Nagy lendülettel vetettem magam a munkába, reggel hattól este tízig voltam nyitva, de nagyon sokszor előfordult, hogy éjfél előtt nem értem haza. Haza nem várt senki, agglegény voltam, és a szüleimnél laktam. Lejattoltam a reggeli munkásjáratok sofőrjeinek, így minden reggel nálam álltak meg. Béreltem egy biliárdasztalt és néhány játékgépet, kezdett beindulni az üzlet. Napközben, ha volt kedvem és időm főztem valamit, volt a raktár mellett egy kis főzőfülke, gáztűzhellyel, hűtővel, mikróval. Általában egyszerű egytálételeket készítettem, mert igazán ezekre volt igény. A velős pacalomnak és a szarvas pörköltemnek hamar híre ment, szerintem ez is hozzájárult ahhoz, hogy egyre több visszajáró vendégem lett. Mindennap zárás után kitakarítottam az egész boltot, reggel erre nem igen volt idő.
Néhány hét után be kellett látnom, hogy nem bírom egyedül, valami segítséget kell keresnem. A pénzt nem szívesen adtam volna ki a kezemből, ezért úgy gondoltam egy takarítónő tudna könnyíteni az életemen. Hosszas keresgélés után ajánlottak egy közelben lakó özvegyasszonyt, aki szívesen dolgozna nálam. Másnap már be is jött hozzám, hogy megbeszéljük a részleteket. Jolán néni a hatvanas évei elején járt, egyszerű falusi asszony volt. Elmesélte, hogy már tizenöt éve özvegy, nyugdíja nagyon kevés, alig tud megélni belőle. Mivel a környéken még a fiataloknak is nagyon nehéz elhelyezkedni, neki semmi esélye arra, hogy munkát találjon. Elmondtam neki az elvárásaimat miszerint minden nap zárás után kell takarítani. Azonkívül minden nap délelőtt három - négy órát kell dolgozni, ilyenkor lehet ablakot tisztítani, és más olyan munkákat elvégezni, amire éjjel nincs idő. Szemtelenül kevés bért ajánlottam neki, ő mégis azonnal igent mondott. Aznap este már be is kezdett, meg voltam elégedve a munkájával. Az első naptól főnökömnek szólított, én Jolikának hívtam. Ha főztem mindig meg kínáltam, amiért nem győzött hálálkodni. Bizony a napi néhány fröccsöt sem utasította vissza. Jól megvoltunk egymással, egy idő után még azt is megengedtem neki, hogy ott tusoljon.
Elpanaszolta egyszer, hogy nincs otthon fürdőszobája, itt pedig volt egy személyzeti öltöző tusolóval, gondoltam használja nyugodtan. Az amúgy is az ő rezidenciája volt, ott tartotta a tisztítószereket, és a takarítóeszközöket is. Egyik este amikor zuhanyozott meglestem, persze most perverznek gondoltok. De enyhítő körülményként vegyétek figyelembe, hogy már fél éve nem voltam nővel, mivel sem időm, sem energiám nem volt arra, hogy barátnőt szerezzek. Tetszett amit láttam, Jolikának kreol bőre volt, a mellei egy kicsit megereszkedtek, de a feneke formás gömbölyű volt. Amikor megfordult meglepetten láttam, hogy a lába közt sötét, sűrű bozont virít. Olyan erekcióm lett, hogy szinte fájt. Ettől az estétől más szemmel néztem a kolleganőmre, gondolatban többször megkamatyoltam. Egy nyárieste zárás után már minden rendben volt, bezártam az ajtókat, összeírtam a másnapi rendelést. Jolika kitakarított, és elvonult tusolni, ma olyan furcsának találtam. Eltelt egy negyed óra, de csak nem akart előkerülni. Hátra mentem az öltözőhöz, és bekopogtam, semmi válasz. Benyitottam, és nagyon megijedtem, a takarítónőm meztelenül feküdt a földön. Először azt hittem, hogy rosszul lett, de aztán megláttam a félliteres pálinkás üveget mellette. Nagyon dühös lettem, vadul megráztam, és ráordítottam.
- Jolán! Azonnal keljen fel, és takarodjon innen
- Mi a baj főnököm - nézett rám üveges szemekkel
- Az a baj aranyom, hogy megloptál, berúgtál, és most itt fetrengsz részegen.
Felült, most valahogy nem találtam olyan vonzónak, mint amikor tusolni láttam. Nagy nehezen fogta fel mi történt.
- Itt a fizetése, holnap már nem akarom itt látni.
Pár bankót dobtam mellé a földre, és ott akartam hagyni.
- Ne rúgjon ki drága főnököm, mindent megteszek, csak könyörgöm ne rúgjon ki.
Sírva ölelte át a lábaim, és nem engedett. A mérgem már elszállt, tudtam itt az idő, hogy kihasználjam az asszony kiszolgáltatottságát.
- Egy esélyt kapsz, de nagyon ügyesnek kell lened - tegeztem továbbra is.
- Mindent, mindent megteszek, és nagyon ügyes leszek - ismételte bambán.
A lábam még mindig átölelve fogta, lehúztam a cipzárt a sliccemen, és elővettem keményen ágaskodó fegyverem. Az asszony ijedten hőkölt hátra, a hajába markoltam, és a szájába toltam a farkam.
- Most szépen leszopsz, ha meg leszek veled elégedve maradhatsz, sőt talán még a fizetésed is megemelem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (106 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 tiborg 2015. 03. 30. hétfő 02:04
O.K. Bizarr, s/m sztory nemtul durva es erdekes.8
#6 csaba91 2015. 03. 12. csütörtök 20:02
Érdekes
#5 A57L 2013. 07. 26. péntek 05:22
Perverz írás.
#4 Totya 2009. 04. 11. szombat 17:39
Király a történet nagyon tetszett.
#3 magdi 2008. 01. 28. hétfő 15:12
nekem teccet
#2 faszkalap 2007. 03. 18. vasárnap 11:11
aberralt
#1 Törté-Net 2007. 03. 18. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?