A+ A-

Barátok közt: Tóni és Noémi

Imi, Laci és Orsi kirándulni mentek, de Noémi otthon maradt. Azt mondta, nem érzi túl jól magát, de ez persze nem volt igaz, csak otthon akart maradni egyedül a házban. Illetve nem is egyedül. Napokkal ezelőtt megbeszélték már Tónival, hogy évfordulójukat a család zavarása nélkül, kettesben, egymás kényeztetésével fogják tölteni. Ez volt az a nap.
Noémi kb. fél órája volt már egyedül otthon. Kitakarított, friss ágyneműt húzott, kikészített egy kis kaját és innivalót is az asztalra, lezuhanyzott, és várta Tónit. Nem kellett már sokáig várnia, a fiú meg is érkezett. Noémi épp csak becsukta barátja mögött az ajtót, már egymás karjaiba is borultak, és csókkal köszöntötték egymást, halkan egymás fülébe súgták, hogy szeretlek, meg hogy boldog évfordulót. De nem is bírtak magukkal tovább. Mindketten vártak már egymás testére. Feküdtek már le egymással, mindig nagyon jó volt, de most itt volt a ház egész délután, nagyon szerették egymást, és nagyon is kívánták egymást. Nem is vártak semmire, azonnal a lány hálószobájába mentek, közben Tóni már le is vette Noémi blúzát, a lány pedig éppen Tóni ingjét gombolta ki, de fentről a 3. gomb után úgy döntött, nem szarozik a gombokkal, levette az inget a fiúról, mint egy pólót. Noémi ekkor vette észre, hogy a fiú leborotválta hónalját. Eddig Tóni szőrös volt, és ezzel a lánynak nem is volt semmi baja, de most nagyon megtetszett neki ez a csupaszság. Már ettől is beindult, és az agya csak azon járt, hogy vajon a fiú farkát is szőrtelenítette - e.
Nagyon megtetszett neki a borotvált fasz gondolata, és alig bírta leplezni kíváncsiságát. Legszívesebben azonnal letépte volna Tóni gatyáját, hogy megvizsgálja a kérdéses területet, de leplezni akarta fűtöttségét. A fiú közben hanyatt döntötte Noémit az ágyon, és miközben csókjaival halmozta a lány száját, és nyakát, kikapcsolta Noémi melltartóját, és a sarokba hajította. A mellét kezdte simogatni finoman, érzékien, közben a szájával is egyre lejjebb haladt. Noémi mellbimbói már Tóni szájában keményedtek meg. A fiú nagyon élvezte az érzést, szerette érezni, hogy a lány teljesen beindul. Noémi erősen szuszogott, nyögdécselt. Nagyon élvezte, de még most is a fiú farkára bírt csak koncentrálni. Nem is akart már semmire várni, Tóni gatyájához nyúlt, és lehúzta a sliccét, de a fiú megfogta Noémi kezét, és a fülébe súgta: most én kényeztetlek, te csak élvezz! Élvezte is. Tóni továbbra is a mellbimbókat nyalogatta, amik ekkorra már teljesen megkeményedtek, de kezével a lány nadrágját már le is húzta.
Érezte, hogy Noémi bugyija átnedvesedett, tudta, hogy a lány nagyon élvezi a fiú minden egyes mozdulatát. Tóni finoman lehúzta Noémi apró tangáját, és az is a melltartó mellett landolt. A lány már ott feküdt anyaszült meztelenül, a térde fölött pedig ott térdelt Tóni félmeztelenül, a lány mellére hajolva, továbbra is nyalogatva azt, egyik kezével Noémi nyakát cirógatva, másik kezével pedig már a lány punciját masszírozgatta, 2 ujja már ki - be csúszkált a tűzforró, nedvességtől tocsogó nemi szervből. Noémi egyre hangosabban, egyre nagyobbakat nyögött. Ezt Tóni is nagyon élvezte. Szabad kezét elvette Noémi nyakáról, és a saját farmerját gombolta ki, és levette nadrágját, de a melleket és a puncit egy pillanatra sem hagyta el. Ott térdelt Noémi felett egy szál, testhez simuló boxerben, középen hatalmas kidudorodással. Hiába a sztreccs anyag, Tóni farka betonkeményen állt.
Szájával elindult a mellektől egyre lejjebb. A hason keresztül, azt is csókokkal halmozva haladt a punci felé, ahonnan kivette ujjait, majd nyalni kezdte. Jó mélyen bedugta nyelvét Noémi tüzes puncijába, nyalogatta, ki - be dugdosta nyelvét, közbe - körbe nyalogatta a csiklót, Noémi már nem tudta visszafogni magát, hatalmasakat sikongatott az élvezettől. Tóni a nyelve mellett már ujjait is visszadugta Noémibe, aki erre még hevesebb nyögésbe, sikítozásba kezdett. Nem kellett sok, egy hatalmas nyögés kíséretében Noémi elélvezett. Tóni odahajolt Noémi arcához, fülébe súgta, hogy szeretlek, megcsókolta, aztán ennyit mondott: most te jössz, és lefeküdt Noémi mellé. A lány megértette, és most ő térdelt a fiú fölé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.46 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 04. 2. szombat 11:02
Nagyon jooó!
#3 papi 2013. 12. 31. kedd 10:29
Egész jó
#2 NIKI 2007. 03. 10. szombat 19:02
joooooooooo
#1 Törté-Net 2007. 03. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?