A+ A-

Londonban történt 1. rész

Londonban történt, még tavasszal. Egy konferenciára mentem, Brüsszelből, a program unalmasnak ígérkezett, de mivel a munkahely fizetett mindent, kapva kaptam az alkalmon, hogy friss kalandok után nézzek Őfelsége alattvalói körében.
Az Eurostarba beszállásra várva kinéztem magamnak egy fiatal párt, olyan húsz évesek lehettek, a lány közepesen szép arcú, de nagyon jó alakú volt, a fiú viszont mintha egy divatlapból lépett ki. Sportcipőt viselt, mezítláb, látni engedve barnás bőrét, felette drapp, szürke szabott halásznadrágot, s alatta - micsoda boldogság - fekete sportalsót. Izmos fenekének rajzolata átütött a nadrágon, a körülöttük álló fiatal lányok pusmogva vizslatták. Világoskék, izmos mellkasát kiemelő streccs pólót viselt, nyakán váltakozva fehér és narancsszín gyöngyökből álló szoros nyaklánc volt. Ha nem a barátnőjével nyalakodik a peronon, azt hittem volna, egy meleg film- vagy pornósztár áll előttem.
Körülbelül 30 méterre lehettem tőlük, irigykedve figyeltem a lányt, aki majdnem eltűnt a pasija torkában. Mintha provokálni akarta volna az egész pályaudvart: - nézzetek emberek, ez az én pasim, engem dug, én szopom, egy cseppet sem hagyok nektek belőle"
Rövidesen megkezdődött a beszállás. Elfoglaltam a helyemet és letelepedtem egy idősebb úr melle. Gondolataim meg az imént látott csodaszép fiú körött jártak. Miért van, hogy a legjobb pasikat mindig mások nyúlják le? Na mindegy, majd Londonban vigasztalódom...
Épp itt tartottam, mikor egy kellemes, de fiús hang szolalt meg:
- Elnézést, de azt hiszem, itt valami tévedés van! Felnéztem. Az előbb látott félisten állt felettem, kissé ingerülten (persze nem úgy ingerülten, ahogy én szerettem volna látni..)
-Tévedés? - kérdeztem, levegőt is alig kapva, de Ő ügyet sem vetett ram, hanem a mellettem ülő idős úrhoz fordult:
-Lenne szíves ellenőriznie a jegyét, ugyanis itt én ülök!
- Az lehetetlenség, mondta az öreg, és furcsállva forgatta jegyet.
- Nem, nem, én is láttam, tényleg a fiatalember ül itt - mondtam, szinte akaratlanul, és rögtön tiszta vörös lett a fejem, szerettem volna helyben elsüllyedni.
Az öregúr felszedelőzködött, az én bálványom meg leült, köszönetet sem mondva. Megint egy nagyképű macsó heteró, gondoltam, és megpróbáltam a fejemet más irányba fordítani. De nehéz volt megállni, hogy szemem ne kalandozzék mindannyiszor feléje. Tekintetem lopva végigsiklott combján, mellkasán, és gyönyörű szép arcélén. Az a típus volt, akit mindig istenítettem: kissé barnás bor, zöldesszürke szemek, kissé erős szemöldök, és aranysárga szőke haj, amely egyenes szállakkal omlik le a fejtetőről, a fül magasságában kicsit "gombásra" vágva ér véget, és a tarkón alányírva hívogat, hogy nyelvemmel a nyakat csókolgatva kezdjek szeretkezésbe.
Milyen szép, és mindez a másé...
- Te miért segítettel az előbb, még elő sem vettem a jegyemet? Talán nem szereted az öregeket?
- Akkor az sem zavar, hogy mellém ültél le?
- Miért zavarna, emlékeztetlek, én akartam ide ülni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.53 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 2007. 11. 19. hétfő 15:02
ez mi???
#1 Törté-Net 2007. 02. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?