A+ A-

Egy hétköznapinak induló nap

Ősz volt. A fák levetették smaragdzöld koronáikat, és durva kérgüket mutatták a világ felé, jósolva a tél közeledtét. Egész jó idő volt, egy vékonyabb kabátban és egy pólóban járkáltak az emberek, mint hangyák a szürke hétköznapokban. Mindenki sietett valahova az utcákon. Egy ilyen napon találkozott Zsófi és Dávid, akik már régóta ismerték egymást és nagyon jó barátok voltak. Ezen a napon ők nem siettek sehova. Megbeszélték, hol találkoznak, mikor és azt is, hogy mit fognak csinálni. Kész volt a délutáni terv. Úgy tervezték, hogy felmennek Dávidhoz, bevackolják magukat a franciaágyba, ami épp szemben van a tv-vel és chips-hegyek társaságában megnéznek egy filmet.
Mikor találkoztak, nagyon örültek egymásnak. Szokásos két baráti puszival köszöntek Egész útón csak meséltek egymásnak a velük történtekről, mindaddig, míg meg nem érkeztek. Kiválasztották a filmet, besötétítettek, előkészítették a terepet és indult a házi mozi. Kettőjük közt ott pihent egy chips-es zacskó, de nem volt kedvük rágcsálni. Mindketten szerették egymást, de csak barátilag. Mindketten tetszettek egymásnak, de nem mertek kezdeményezni, mert nem akarták elrontani a barátságukat. Nagyon közeli volt a kapcsolatuk, mindig mindent megbeszéltek egymással: csalódásokat, örömöket, szerelmi ügyeiket, kudarcokat, mindent, ami fontos két fiatal életében. Mindketten iskolába jártak. Zsófi most készült az érettségire, míg Dávid már másodéves főiskolás volt. Egy szóval, megértették egymást.
Valahogy aznap Zsófinak bújós kedve volt, ezért csak úgy, szó nélkül letette a chip-es zacskót a földre, odabújt Dávidhoz és a mellkasára tette a fejét. Dávid kicsit meglepődött, de automatikusan átkarolta a lányt. Jól esett neki, h ölelhetett valakit, főleg, h az a valaki Zsófi. A fiú elkezdett játszadozni a lány félhosszú hajával. Sodorgatta a tincseket, elsimogatta őket a lány arcából. Zsófi érezte Dávid szívverését, ami egy kicsit, mintha felgyorsult volna, de csak alig észrevehetően. Zsófi megérezte Dávid férfias illatát, ami nagy hatással volt rá. A film nézése közben néha kicsit elmerengett és Dávidra gondolt. Szerette volna megcsókolni, de nem merte megtenni. Néha játszott a gondolattal, de soha nem érezte erősnek ezt a vágyat. Most valahogy sokkal erősebbnek érezte ezt, mint az eddigieket, ezért odahajolt Dávidhoz és megcsókolta. Puhák voltak Zsófi ajkai. Dávid ismét meglepődött, de nagyon tetszett neki. Ő is már régóta fantáziált Zsófiról. Ahogy összeért a szájuk, átfutott rajtuk egy kis melegáramlat. Zsófi hirtelen tudatába került, hogy mit csinált, és elkapta a fejét. Dávid szemébe nézett és nem tudta, most mi lesz. Dávid úgy érezte, neki egy csók nem elég.
Lassan közelebb került a lányhoz, adott neki egy puszit az arcára, majd a nyakára. Lassú, gyengéd puszikat lehelt a lány puha bőrére. Zsófi érezte, hogy végigfut rajta a meleg. Nagyon tetszett neki ez az érzés. A férfi lágyan puszilta tovább a lány nyakát majd megcsókolta. Hosszú, heves csókolózásba kezdtek, közben kezeik is felfedezőútra tévedtek. Zsófin egy farmernadrág volt, egy topp és egy vékony kardigán. Dávid szintén farmert viselt és egy pólót. A vágy tüzében égtek és várták a folytatást. Kezeik egymáson siklottak vágyakozva új helyek felfedezése után. Ajkaik elváltak egymástól, és a férfi ajkai tovább haladtak Zsófi ajkairól hamvas bőrére. A lány minden érintésnél, minden csóknál megborzongott kicsit és érezte, hogy egyre nő benne a vágy, fokozódik az izgalom. Forrósodott körülöttük a levegő. Dávid lehajtotta Zsófi bal válláról a kardigánt, mozdulatát csókok követték, majd leejtette a lány vállairól. A Zsófi a férfi hajába túrt kicsit, ezzel is éreztetve, hogy mennyire élvezi minden érintését.
Újra egymás szemébe néztek, majd forró csókolózásba kezdtek. A lány egyik kezével szorosan magához húzta Dávidot, a másik pedig levándorolt a formás fenekére. Simogatta, néha kicsit megmarkolta. Mikor a férfi érezte a lány simogatását, abbahagyta a csókolózást és újra a lány nyakát kezdte el csókolgatni, de most már picit harapdálta is. Felsiklott a füléig és érzékien harapdálta, játszott a nyelvével vele. Erre a lány markolászása sűrűbb lett. Élvezett minden egyes harapdálást. Érezte, nem bír magával. Lecsúsztatta mindkét kezét a férfi mellkasán, egészen a póló végéig. A kezei bekóboroltak a póló alá és felfelé haladva újra végigsimította a férfi kidolgozott felső testét. Végtelenül izgatta a test tapintása. Újra lesiklottak kezei, majd levette róla a pólót. Szeme elé tárult a kissé szőrös férfi mellkas. Vágyat érzett, h csókolgassa ezt a testet. Megcsókolta a férfit, majd elindult lefelé. Először a nyakát, a fülcimpáját, a vállát csókolta. Érezte ajkain a férfi testének melegét. Haladt tovább... kicsit elidőzött a mellkason, a bimbókkal játszott a nyelve. A férfi eközben nagy sóhajtásokat hallattatott, és néha apróbb, pici nyögéseket, mikor kéjes pontra ért Zsófi nyelve.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.92 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 06. 24. kedd 19:21
Jó volt.
#4 papi 2013. 10. 29. kedd 15:45
Nem rossz
#3 genius33 2013. 03. 1. péntek 07:01
Tetszett nekem is.
#2 v-ir-a 2011. 11. 24. csütörtök 23:55
jók is az ilyen napok...nekem tetszett
#1 Törté-Net 2007. 02. 4. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?