A+ A-

Cím nélkül

Egy alkalommal, mikor régi barátnőmmel beszélgettem, valahogy a szexre terelődött a szó. Talán közlékenyebb hangulatban lehettem, de megemlítettem neki régi vágyamat, hogy egy NŐ szexrabja legyek, vagyis ne engedelmes szolgája, hanem megkötözött, ellenállni akaró játékszere. (Bea ismerte a női láb iránti rajongásomat is. Eleget dicsértem az Ő lábát is.) Ő ekkor egy meglepő kijelentéssel állt elő.
- Van egy ismerősöm, aki viszont az ilyen típusú fiúkat szereti. Utálja a hajlongó nyálasokat, de szereti, ha Ő a főnök. Ha TÉNYLEG komolyan gondolod, beszélhetek vele.
- Tényleg komolyan érdekel a dolog, de nem verésről lesz szó, mert az nem érdekel.
- Tudom, annyira már ismerlek.
Ezután a beszélgetés átsiklott más témákra, rövidesen el is búcsúztunk egymástól. Nagyjából egy hét múlva Bea felhívott.
- Szombatra szabaddá tudod-e tenni magad. Ugyanis várnak Rád.
- Ki, miért, hol?
- Ne tedd a hülyét. Hát az az ismerősöm, akiről a múltkor beszélgettünk. Aki imádja a megkötözött fiúkat.
Bevallom, nem sok reményt fűztem a dologhoz, ezért nehezen esett le a tantusz.
- Szombat rendben, de nem hittem volna, hogy összejön. Meddig érjek rá?
- Szerintem legalább vasárnapig. Na, szombat reggel nyolckor kimegyek érted kocsival. Addig is légy jó.
Szombaton reggel jókora adag várakozással ültem be a kis Fiatba.
- Jó reggelt. Hova is megyünk.
- Ne légy oly kíváncsi! Tímeához. Ő pedig ezt küldi neked. - Ezzel átadott egy keskeny fekete kendőt. - Kösd be vele a szemed.
Furcsa, de nagyon izgató volt a dolog. Bekötöttem a szememet, Bea pedig nagyon komolyan leellenőrizte, rendesen be van-e kötve. Ennek végén megcsiklandozott. Meglepve ugrottam egyet.
- Na most már mehetünk. - Úgy tíz - tizenöt perc autókázás után megérkeztünk valahová. Bea kisegített a kocsiból, majd bevezetett egy lépcsőházba.
- Tedd hátra a kezed! - Hideg fém ért a csuklómhoz. Döbbenten vettem tudomásul, hogy hátrabilincselte a kezem. Ezután, szinte teljesen tehetetlenül, hagytam magam vezetni. Beszálltunk egy liftbe és elindultunk felfelé.
Egyszer csak Bea keze végigsimított a nadrágomon, a fütyimnél. Mivel a történtek eddig sem hagytak hidegen, igen keményet fogott. Én viszont erre a fordulatra egyáltalán nem számítottam, meglepve próbáltam hátrálni, de a szűk liftfülkében nem sok lehetőségem volt.
- Bea, mit csinálsz?
- Mi van, megijedtél. Ne izgulj, csak kíváncsi voltam, milyen egy fiúhoz úgy hozzányúlni, hogy az nem tud visszaélni vele. Nem is rossz, lehet, hogy még fogunk beszélni róla. Azt azért ugye majd elmondod, mit csináltatok. - Közben azért folyamatosan simogatta a fütyimet, majd abbahagyta, mikor megállt a lift. Kiszálltunk, majd Ő becsengetett egy lakásba. Őrülten tehetetlennek éreztem magamat.
- Sziasztok. - Hm, a hangja kellemes. - Szia.
- Szia Timi, meghoztam a páciensedet. - Elindultunk befelé. Bea bekormányozott egy helyiségbe, majd leültetett a földre. Ezután egy másik bilinccsel a fűtéscsőhöz rögzítette a kezem. Utána, nagy meghökkenésemre kaptam a számra egy puszit, majd levette a kendőt. Egy szabvány lakótelepi fürdőszobát láttam magam körül.
- Hé, mi volt ez... - a számra tett ujja csendet kért.
- Visszaéltem a helyzettel. Timi arra kért, maradj csendben, van még egy kis dolga, majd jön. De most már úgy is ráérsz, nem? Vasárnap reggel jövök érted. - Ezzel otthagyott a vadidegen helyen. Kintről még hallottam némi beszélgetést, majd a búcsúzás hangjai után csend. Nem mertem szólni, tudtam, én vagyok a rosszabb helyzetben.
Körülbelül fél óra telhetett el így, amikor hallottam, hogy a szomszédos vécét valaki használja, majd nyílt az ajtó és belépett Tímea. Magas, sportos, de vékony lány állt az ajtóban, egy sorton és egy pólón kívül mást nem viselt. Mezítláb volt, odalépett a csaphoz és egy szó nélkül, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy a radiátor előtt ott kucorog egy megbilincselt férfi, megmosta a kezét. Ezalatt volt időm megnézni, megbámulni a lábát. A lábfeje csodás volt, szépen ívelt lábszárral, hosszú, izmos combokkal.
- Miután megtörölte a kezét, odajött elém és leült a kád peremére. Rövid, szőke haja kellemes keretbe foglalta kedves arcát, viszont szeme parancsoló szürkén vonzotta szememet.
- Tetszik a lábam?
- Igen, nagyon.
- És mi még.
- A szemed. Az összbenyomás is nagyon jó eddig, bár még nem volt elég időm felmérni a látottakat. - Ő ekkor felemelte a lábát és a nagylábujjával végigsimított a számon, majd finoman bedugta az ajkaim közé, ezzel fejezve be mondatomat. Én megdöbbenve hallgattam el, majd elkezdtem nyelvemmel játszani a lábujjával. Rég vágyott, de új érzés volt, igen izgatónak éreztem. Ő partner volt ehhez, körözött vele a számban, feszítette állkapcsomat, majd kivette a számból és talpával végigsimított ekkor már mereven álló szerszámomon. Kezdtem rájönni, lehet, hogy sokáig fog még állni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.22 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 07. 8. szombat 16:20
Befejezetlen.
#3 papi 2013. 12. 19. csütörtök 09:43
Egész jó
#2 Blooddove 2007. 02. 12. hétfő 21:00
Tetszik! Csak így tovább!
#1 Törté-Net 2007. 01. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?