A+ A-

Sally nagynéném

Az elmúlt 10 évben nagyon eltávolodtam egy édes, ártatlan, szélsőségesen naiv 18 évtől és a szentírást betartó emberektől, kivéve Sally nagynénémtől, a legjobb fasszopótól és "kézimunkástól" a világon. Elhagytam otthonomat 18 évesen, mikor egy dél - kaliforniai egyetemre jártam. A szüleim nagyon szigorúak voltak: apám egy baptista lelkész, anyám egy nyári iskolában tanít, és ő vezeti a templomi kórust is. Azzal a feltétellel engedtek el egy messzi iskolába, ha Sally nénémnél lakom, aki pár háztömbnyire élt az egyetemtől. Sally csupán 10 évvel volt idősebb, mint én, de már mesterfokozatú könyvtáros és közgazdaságtani diplomával rendelkezett. Anya és apa bíztak Sally magas végzettségében, de kissé idegesek voltak a 28 éve miatt, ezzel a fiatal korral nem igazán stimmelt kis szűz lányuk felügyeletét ellátó őrnek.
Júniusban érkeztem Sally nénikémhez, két és fél hónappal azelőtt, mielőtt megkezdődött volna az első évfolyamom. Nagyon aranyos és kedves volt hozzám, a legjobbat nyújtotta nekem mindig. Sally ravasz nő volt, és miután megtanított, hogyan hozzam rendbe magam, annyira hasonlítottunk egymáshoz, hogy a férfiak mind azt hitték rólunk, hogy testvérek vagyunk. Egy kellemes kis házban lakott egy csendes külvárosban és egy tűzvörös Corvette - et vezetett. Mikor megkérdeztem, hogyan engedheti meg mindezt magának - elvégre egyedül élt - , csak mosolygott és nem mondott sokat. Csak annyit mondott, hogy a szórakoztató iparban dolgozik és ezzel el is volt intézve. Elég rejtélyes volt a munkájával és szabadidejével kapcsolatban.
Három héttel az odaérkezésem után kezdődött minden. Sally elment otthonról és magával vitte a lila sporttáskáját is, ahogy szokta. Egyedül maradtam a házban. A hálószobájában harisnyát keresve átnéztem a fiókjait, mikor találtam egy 25 cm - es vibrátort egy pár darab fekete csipkebugyi alatt. Nem tudtam elhinni, amit találtam. Hallottam már műpéniszekről és vibrátorokról még az otthoni lányoktól, de tulajdonképpen még sosem láttam azelőtt. Amint bekapcsoltam, a rezgés szétáradt a testemben és gyenge kopogtatást éreztem a hasamban. Sallyt nem várván haza pár órán belül, engedtem a kíváncsiságnak és a csábításnak. Hamarosan szinte hipnotizált és elringatott az új szerzemény ritmusa.
A vibrátort a melleimhez szorítottam, éreztem, hogy a mellbimbóim megkeményednek, a puncim és a bugyim egyre nedvesebb és nedvesebb lesz. Mindez nekem új volt, de jól esett és elindítottam, hogy felfedezze a testemet.
Elmondhatom, hogy nem telt sok időbe, míg meztelenre vetkőztem. Hanyadt feküdtem Sally nagy, bársonyos ágyán az új játékommal. Úgy helyeztem a nagy állótükröt, hogy közben nézhessem magam.
Miután felizgattam magam, a vibrátor tetejét a nedves puncimba dugtam, majd finoman el kezdtem nyomni. Ahogy néztem, mint csúszik belém, éreztem, hogy a vaginámnál az izmok megfeszülnek körülötte. Évekig maszturbáltam az ujjaimmal, de az sosem okozott ilyen érzést. Mindkét kezemmel dolgoztattam a vibrátort be és ki a kis pinámban. Teljesen magamon kívül voltam az extázistól. Azon a délutánon egymást követő hatalmas orgazmusoktól nyögtem.
Nagyszerű volt! Néztem magamat a tükörben, és egyszerre gyönyörűnek, bűnösnek és undorítónak éreztem magam. De szinte a rabja voltam, nem tudtam abbahagyni.
Már egy jó ideje csináltam. El voltam foglalva azzal, hogy beverjem azt a zümit a "szerelmi alagutamba", közben nyögtem, mint egy állat, így nem hallhattam Sally nénémet, ahogy hazajött. El tudod képzelni zavartságomat, ahogy végül felnéztem és láttam őt az ajtóban állni, egyik kezét az ajtófélfának támasztva, ferde vigyorral az arcán. (Később elmondta, hogy akkor már tíz perce nézte élvezettel a kis előadásomat). Mielőtt kinyithattam volna a számat, épp akkor meg is akadályozta egy újabb feltörő fergeteges orgazmus. Azt hittem, meghalok szégyenemben, de Sally csak annyit mondott: "Ha végeztél, gyere le vacsizni. Hoztam kínai kaját". Arról nem mondott semmit, amin rajtakapott. Aznap elég korán lefeküdtem, és miközben fordult ki a szobámból, csak ennyit mondott: "Szép álmokat, kicsikém". Aznap este pirulva és zavarban feküdtem le, de az alvás helyett inkább simogattam és ujjaztam a puncimat, közben arra gondoltam, hogy legközelebb hogy feldugom azt a vibrátort epedező lyukamba.
Következő délután sokáig nem voltam a házban, még kissé zavarban voltam. Kb. 6 órakor érkeztem meg, láttam a garázsbejárón a nagynéném autóját. Egyenesen a szobámba mentem. Mikor beléptem az ajtón, eléggé meglepődtem. Egy világos csomagolásban levő dobozt találtam az ágyamon. A csomagra egy cetli volt akasztva: "Úgy nézett ki, hogy élvezted az enyémet, úgy gondoltam, itt az ideje, hogy legyen egy sajátod, baby. Szeretettel: Sally". Ahogy kibontottam a csomagot, egy 25 centis műpénisz - vibrátor bukkant elő belőle. Lerohantam a lépcsőn, hogy megkeressem Sally - t a nappaliban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.45 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 08. 30. szombat 06:54
Közepes.
#9 papi 2013. 09. 28. szombat 08:51
Egész jó.
#8 A57L 2013. 08. 26. hétfő 06:15
Nem rossz.
#7 Goldenlotus 2013. 04. 21. vasárnap 00:33
Szia!
Nekem nagyon tetszett a történeted smile
#6 atti78 2012. 09. 9. vasárnap 16:28
Ez nem családi attól függetlenül jó kis sztori...
#5 tenzin 2012. 04. 29. vasárnap 19:59
családi?
#4 tutajos46 2011. 10. 24. hétfő 07:16
jó a rokonság
#3 tiborg 2007. 08. 22. szerda 01:23
Bomba jo!!Csakez inkabb egy leszbi
sztori.Kevesebb elojatek tobb
lenne!!!!
#2 pocsoskari 2007. 07. 13. péntek 21:32
Tanulságos.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?