A+ A-

Próbáltátok már hármasban?

Próbáltátok már hármasban? Mi már igen. Sőt, már rá is szoktunk a többes szexre. Ez nem nehéz. Akkor tűnt fel először, hogy mennyire élvezzük a férjemmel, ha figyelnek bennünket szeretkezés közben, amikor nyaraláskor a szomszéd erkélyről áthajoló fiatal fiú nézett bennünket, miközben élvezkedtünk. Halkan súgta oda András, a férjem, hogy lassan nézzek oldalra, ne túl feltűnően. A tizenéves kis klapec dülledt szemmel hajolt át az erkély elválasztó falán. Nézte férjem testét, és álló nagy szerszámát, és nézte a tátongó puncimat. Mindketten harminc körül járunk, épp elég ideje vagyunk már együtt, hogy egy kis extra feldobja a szexuális életünket. András magas, rövid hajú, és kb. olyan 16 centis borotvált farka van. Sajnos tényleg nem túl nagy, de nem számít, én ilyennek szeretem. Én alacsony, nagy keblű, és formás csípőjű vagyok, kicsit szélesebb fenékkel a kelleténél, bár a férfiak azt mondják, hogy ez pont így jó. Nekem is rövid, sötétvörösre festett hajam van, és a puncim totál borotvált.
Na, szóval a kis fickó lesett minket, szerintem tán még a kis farkát is verte, de valahogy egyáltalán nem sajnáltuk tőle ezt az örömöt (bár szívem szerint szívesen néztem volna közben), sőt, óriásit szexeltünk, teljesen megvadulva, újabbnál-újabb pózokat találtunk ki, élvezve a figyelő tekintetet. Úgy szoptam, mint még szinte soha, és mint valami pornószínésznő, a végén a számba élveztettem a szerszámot, amit addig még nem tettem meg senkinek. Nem tudtunk betelni a gyönyörrel.
Ezek után a nyaralás maradék napjait végigkeféltük, lehetőleg hangosan, hogy meghallja a srác, és nézzen minket. Néha szex közben már ott tartottam, hogy mindjárt áthívom, hadd nézzen minket közelebbről, és hadd vegyem el a szűzességét. Ezt szeretkezés közben megsúgtam a férjemnek, aki csillogó szemmel helyeselt, neki is nagyon tetszett volna, de aztán mégsem tettük meg, hisz ki tudja hány éves lehetett, tizennégy, tizenöt?
A nyár véget ért, mi pedig itt álltunk egy "figyelő szempár" nélkül, ami pedig annyira feldobta az életünket. Próbálkoztunk sokfélével aztán, autóban, természetben, és még pár helyen, ahol esetleg láthatnak minket, de exhibicionizmusunk kielégületlen maradt, hiszen nem tudtuk biztosan, néz-e valaki bennünket a bokrok mögül...
Hát így jutottunk el a hirdetés feladáshoz, és a chat-szobák szextartalmú oldalaira. Izgultunk, hiszen valami vadidegen azért mégiscsak furcsa. Hülye kölykök, csak levelezgetni akarók között aztán találtunk egy idősebb férfit (valahogy egyikünk sem akart nőt), aki elég komolynak tűnt. Bár 51 éves volt, a képek alapján egész jól nézett ki, bár akkor még egyelőre még arról volt szó, hogy leül a szobában, és néz minket, közben verheti a farkát. Amely a képek alapján szintén nagyon formás volt, ráadásul vagy 21 centi.
El is jött a találkozó ideje, torkunkban a szívünk a várakozástól, egy kis pia, hogy a lámpalázat leküzdjük. Dénes (ez a neve) jobban nézett ki, mint a képeken. Őszes haja volt, és elég jóképű, jól öltözött, igényes. Mint megtudtuk elég gazdag, és családos ember.
Be a szobába már feldobva értünk be. A tágas ágyra heveredtem, ledobva köntösömet. Dénes szeme kigúvadt meztelen domborzataim láttán, és lerogyott a mellettünk álló fotelra. A férjem pedig rögvest kebleimre bukott, egy szál alsóban. Szívta, duzzasztotta barna mellbimbóimat, keze pedig lassan kitáruló és nedvesen lüktető punciszirmaimon járt. Széttártam combjaim, egyrészt, hogy még intenzívebben tudjanak rajtam játszani ujjai, másrészt, hogy az öreg alaposabban szemügyre vehesse megduzzadt szeméremdombomból kinyílt résemet. Figyelt is lelkesen, keze már duzzadt nadrágja elején járt, amit viszont én figyeltem várakozóan. Azt hiszem tudat alatt már régen eldöntöttem, hogy nem hagyom, hogy csak figyeljen minket, vadul vágytam arra, hogy megízlelhessek egy idegen farkat. Hogy a párom erről mit gondolt, fogalmam sincs, de nem hittem, hogy zavarná. És miközben ő lecsúszott forró pinusomhoz, hogy megízlelhesse nyelvével is, Dénes szép lassan lehúzta sliccét, és előhalászta belőle a nemi szervét. Megdobbant a szívem még hevesebben, amikor megláttam a puhaságában is méretes szerszámot, és a nyál összegyűlt a számban... Az altestemen heves gyönyörhullámok futottak át a András nyelvétől, hangosan nyögtem és ziháltam.
Nem bírtam tovább. Páromat eltolva magamtól letérdeltem a fotel elé. András csak nézett, izgatottan. Arcom az öreg ölébe dugtam, és ott himbálózott az orrom előtt gyönyörű, és félkeményen is akkora lomposa, mint a férjemé teljes merevedésben. Beszívtam férfias illatát, és éreztem forróságát. Sima és lila makkján megcsillant a fény, és szépsége legyőzte minden ellenállásomat. Nagyon óvatosan a számba vettem a nagy faszt, amely teljesen kitöltött. Kis ujjaim szinte elvesztek a hímtagon, ahogyan finoman megérintettem, és lehúztam a makkjáról a bőrt, hogy megízlelhessem a makk alatti területet is. Még soha nem volt ekkorával dolgom, nem csoda hát, hogy teljes révületbe estem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 genius33 2013. 04. 16. kedd 17:44
Rendben van.
#6 bennic 2007. 05. 14. hétfő 12:05
Még jó is lehet, sose próbált dolgokról nem ítélkezhetünk!... :-)
#5 biszex pasi? 2007. 01. 10. szerda 18:20
irigylem a férjet!:)))
#4 gyurkó 2007. 01. 3. szerda 11:38
miért? ha igazán megy a szex akkor könnyebb bármit is megcsinálni. amikor két lány foglalkozik egymással az mennyiben más? ha a nő ettől még jobban nő lesz akkor miért ne?
#3 Andreas 2007. 01. 2. kedd 16:38
Én is voltam már hármasban, de ott mindkét férfi kizárólag a nővel foglalkozott (hála Istennek...)
#2 pasi 2007. 01. 2. kedd 16:11
A hármassal még semmi baj, na de ilyetn csinálni egy mási pasiva... br... :(
#1 Törté-Net 2007. 01. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?