A+ A-

Pajkos parkos kaland

Szóval az egész úgy kezdődött, hogy egy szép, hűvös, nyári koraestén nem tudtam elképzelni, hogy a mindennapi vegetációmon kívül mi mást tehetnék. Az összes haverom elfoglalt volt, azzal, hogy korán ágybadugják a nőiket, nem gondolva arra a haloványan retardált haverjukra, akinek nincs. Ez lennék én. A tévében sem volt semmi jó, az egyik csatornán épp partra szállt Colombus, a másikon már evakuálták New York - ot, a Private Gold - ra meg kellett még várni vagy két órát. Ilyen elkeseredett pillanatokban azt szoktam csinálni, hogy kimegyek a közeli parkba, leülök egy laza pózban a padra, és várom, hogy egy mellkasban teltkarcsú angyalka pottyanjon le az égből, vagy csak essen át a lábaimon futás közben. Nem vagyok túl sikeres a nők terén, amit az is mutat, hogy soha nem kellett gondolkodnom azon, mit is mondjak leszólítás után. Ahogy ez eszembe jutott, szomorúan visszahúztam a lábaimat. Kezdtem mély depresszióba esni.
Aztán jött egy hűs fuvallat, megmozgatta a bokrokat és a fákat, és megtöltötte a parkot finom szexualitással. Vagy ez, vagy az, hogy egy távolabbi padon egy kopasz srác csókolózás közben masszírozta a barátnője "Milk inside" feliratú topján keresztül a bimbókat. Azok meg átütöttek a ruhán, mint a Braille - írás. Értetette a fickó a dolgát. Hol felvándorolt a keze a lány nyakához, hol pedig a hasát cirógatta. De a mellek mindig útba estek. Nem illett volna látnom, de a kíváncsiság és a nő alakja vonzotta a tekintetemet. Órákig el tudtam volna nézegetni, ahogy az ujjak matattak a melleken. Egy hirtelen pillanatban a srác benyúlt a lábak közé. A csajban olyan hirtelen felszökött az izgalom, hogy a csókból azonnal hátravágta a fejét, és mély levegőt vett. Látnod kellett volna az arcát. A lengedező vörös haját, a hasonló színben pompázó ajkait, és az izgatott arcvonásait. Nekem is azonnal megmozdult valamim.
Valamit beszélni kezdtek. Túl messze ültem ahhoz, hogy valamit is halljak, ezért kitaláltam pár hülyeséget magamban, hogy mit mondhattak:
- Ne drágám, ne itt!
- Nem tehetek róla, te kis kígyóbűvölő! Ellenállhatatlan vágyat érzek arra, hogy kemény farkas módjára bevágjam a lompost.
- Én is vágyom rá, hogy az anakondád lefejelje a csiklómat. De mi lesz, ha ránk talál a parkőr?
- Én nyitott vagyok bébi, csak én legyek leghátul.
Valami ilyenen gondolkodtam. Aztán legnagyobb meglepetésemre kiderült, hogy nem jártam messze. A kopasz felállt, megfogta a lány kezét, és szó szerint becsábította a bozótosba.
Ezek nem láttak engem? Ennyire egymásba feledkeztek volna? Habár a nőket nem ismertem, a parkot azért igen. Gyermekkoromban nagyon sokat rohangáltunk itt a bokrok között. A bújócskák idővel egyre rövidebbek lettek, mert minden jó rejtekhelyet ismertünk. És tudtam jól, hogy ennek a rejtekhelynek is két bejárata van.
Hatalmas kerülőkkel mentem, nehogy valami ág reccsenjen a lábam alatt. Nem akartam kockáztatni, ahhoz már elég késő volt, hogy ne vegyem észre őket a fűben. Aztán ahol már ritkultak a fák, lassan lépkedve elindultam a bokrokkal körbevett ki hely felé, ügyelve arra, hogy kevesebb zajt csináljak, mint amennyit a szerelmes pár. Mikor elég közel értem, már csak pár gally lógott bele a látványba. Azokat félrehajtva fogtam, és úgy bámultam az elém táruló egész estés mozifilmet.
Ekkorra a lányon már csak fehérnemű maradt, és a fickó éppen rángatta le magáról a "Wake up Dreamer!" feliratú pólóját. A szaggatott, erőlködő, heves mozdulatokból arra következtettem, hogy már nagyon feszíti a tesztoszteron. Miután nehezen leküzdötte magáról a ruhadarabot, ahogy ott állt egy szál alsóban, a csaj úgy döntött, majd ő kibontja a maradékot.
Most jön az igazság pillanata, gondoltam magamban, most kiderül, hogy az izomagyú kolléga mekkora erőkkel bír. Aztán ahogy kibuggyant, leesett az állam. Ekkora dákóval már benevezhetnék a snooker bajnokságra! Hirtelen kétségbe kezdtem vonni saját férfi mivoltomat. Kezdtem úgy érezni, hogy ezzel a kis bottal nem török be könnyen a halpiacra.
A lány nem lepődött meg túlságosan, gondolom, már látta párszor, inkább heves levegővételekkel várta, hogy újra láthassa. Közelről nézte. Megérintette a nyelvével. És bekapta. A puszta látványtól az én dákóm is megkeményedett, és a légzésem áttért egy másik dimenzióba. Nem szívesen nézem másét, de amit az a csaj azon a szerszámon művelt, igen izgató látvány volt. A gyönyörű, pirosló, telt ajkaival gerjesztette a kopasz fütykösét. Nem a kezével csinálta, mint az olcsó pornófilmekben. A tenyereit mindvégig a srác csupasz fenekén tartotta. A tekintete gyengéd volt, és meghitt. Olvasni lehetett róla, hogy élvezi azt, amit csinál. Izgatta, hogy a szájában tarthatta a hatalmas, lüktető péniszt. Érezte, ahogy dagadnak rajta az erek. Látta, hogy a fickó már nem tud mit kezdeni magával, rángatózott, sóhajtozott, a homlokáról patakokban folyt a víz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.89 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 10. 28. péntek 09:54
Az adott pontok tükrözik a minőséget.
#3 listike 2014. 05. 31. szombat 05:58
Hát, elég gyenge.
#2 mikee 2006. 12. 31. vasárnap 08:45
érdekes...
#1 Törté-Net 2006. 12. 30. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?