A+ A-

Néha kell, játssz a tűzzel, hogy a Napba érj!

A buszon mindenki türelmetlenül morgott már egy ideje...
- Jönnek! - szólt a sofőr megkönnyebbült hangja a hangszóróból. Mindenki jobbra nyújtogatta a nyakát, hogy lássa kire kellett immár húsz perce várakoznia ennyi embernek, ki vette a bátorságot, hogy közel fél órát késsen. Egy nyitott fehér Mazda fordult be csikorgó kerekekkel a parkolóba. Hatalmas, lendületes kanyarral állt be két kocsi közé, olyan pontosan, ahogy csak a pasik tudnak célozni. Nőtársaim valószínűleg irigykedve méláztak el, nekik vajon hány kínos perc alatt sikerült volna egy ilyen tökéletes parkolást véghezvinni? A végeredményt persze hangosan senki nem merné kimondani! ? A kocsi ajtajában feltűnt a sorőr, egy jóképű barna, sportosan izmos férfi, széles öntelt mosollyal az arcán. A másik oldalon egy sűrű, fekete hajú, magas, szintén sportos testalkatú férfi szállt ki, jóval szerényebb ábrázattal. Gyorsan kikapkodták a csomagokat a hátsó ülésről, és a fekete hajú szaporán elindult hogy felszálljon a buszra. Közben a barátja, előre szaladt a sorompóhoz, ahol nagy vehemenciával tárgyalásba kezdett a nem túl intelligens ábrázatú biztonsági őrrel. Pénzt adott neki, majd mondott még valamit és futott a buszhoz.
- Hé Cloé, ez nem az a nagyszájú számítástechnikus srác a SZÉB - esektől??! - riasztott fel mélázásomból a vállamat veregető barátném, Anna. (SZÉB = SZámítógÉpes Bunkók, kollegáimmal így nevezzük magunk között az irodaház másik szárnyában lévő szoftverfejlesztő cég munkatársait.)
- Mi?? - kérdeztem zavartan, akkor jöttem csak rá, hogy bár a szemem végignézte az előző jelenetet, de egyáltalán nem voltam jelen az elmúlt negyed órában. - Lehet. - feleltem kurtán s kicsit egykedvűen, majd ismét elkalandozó gondolataimba mélyedtem. Azon kattogott az agyam (Kedves Uraim, nem röhögni, bizonyos nőknek igenis van agya!!! ?), mennyire más lesz ez a két nap Karcsi nélkül, mint ahogy elterveztem. 7 éve élünk együtt, nagyon szeretem, kedves, figyelmes és gyengéd, olyan pasi amilyet minden nő kíván magának. Mindemellé igencsak jóképű, gyönyörű világosbarna cicás szemekkel és sűrű sötétbarna hajjal. Az egész kapcsolatunkkal, csak egy probléma volt, hogy ennyi idő után túlságosan kiszámíthatóvá vált benne minden. Ennek persze megvannak az ugyanúgy az előnyei is, és a hátrányai. Mostanában inkább az utóbbi oldalát éreztem, de igyekeztem bizonyos dolgokról nem tudomást venni, hiszen szerettük egymást.
Úgy volt, hogy elkísér erre a "kötelezően ajánlott" hévízi céges csapatépítésre. Minden évben szerveznek egy ilyet, ami igazából a csapatépítés helyett a csapatos bulizásról szól. Már igazán ránk fért volna egy kis társasági élet. Úgy terveztük, hogy csatlakozik hozzánk miután végeztünk az építő agymosással, hiszen többen ismerik és kedvelik a munkatársaim közül, de nem így alakult. Karcsi Miskolc közelében élő tesójának házát, az éjjeli vihar alaposan szétcincálta. Szinte az egész tetőt letépte, gyorsan meg kell csinálniuk, még mielőtt jönne egy újabb kiadós eső. Női segítőből már akadt éppen elég, úgyhogy nekem nem kellett mennem. Természetesen a riasztást éjfél után kaptuk, mire lefeküdtem már fél három is elmúlt, ezért is voltam enyhén szólva morcos.
Idén a SZÉB - eseknek is szervezetek valami továbbképzést, "véletlenül" pont Hévízre ugyanezen időpontra. Gondolom a közös utazás nem elsősorban a csapatszellem kifejlesztésének érdekében pattant ki a főnökök fejéből, a munkaügyes csaj mesélte, hogy így megspóroltak jópár ezer forintot.
Végre beindult a busz motorja, annyira nem volt kedvem menni, azon morfondíroztam, minél előbb induljunk már el, mert annál hamarabb újra itthon leszünk, de egyelőre szinte végtelennek tűnt az előttünk álló 2 nap.
Hamar előkerültek a behűtött sörök, borok, töményebb italok, miegymás, s mire kiértünk Budapestről az emberek nagy része kellemesen becsiccsentett. Szerény személyem nem fogyaszt alkoholt, csak szilveszterkor, vagy amikor nagyon muszáj, ünnepek stb. Ugyanis annyi mennyiségtől, amitől más még el sem lazul, teljesen fejreállok. Egyáltalán nem bírom az italt, a filmszakadás állapotához elég lehet akár 2 kör tömény is. A sört és a bort nem kedvelem, úgyhogy inkább nem kockáztatok. Néha ez elég kellemetlen mert akire nincs ilyen gyors hatással az alkohol, általában elég nehezen érti meg. A hangulat gyorsan oldódott, nevetéshullámok zaja csendült fel a jármű több pontján. A mellettem dudorászó Anna már jól ismert, hiszen több mint 5 éve dolgozunk együtt, hagyta hadd duzzogjam ki magam, amiért másképp alakultak a dolgok. Addig nem nyúzott semmivel, amíg én nem kezdeményeztem beszélgetést. Jókedvűen hallgatta a discman - jét, azt hiszem Aerosmith - et. Anna kedves, 32 éves nő, bombajó alakkal, ami a férfiak szemében legfőképpen a 90/C - és mellméretét jelenti. Arca nem különösebben szép de van egy szexepilje, a különleges vonalú szája, ezzel és ha kell mellbedobással, igen hatásosan csavarja el a férfiak fejét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 04. 2. szombat 13:46
Holmaradt a folytatás?
#5 papi 2016. 02. 9. kedd 09:44
Nagyon jó, várom a folytatást.
#4 genius33 2013. 02. 21. csütörtök 07:23
Nekem is nagyon tetszett de hol marad a folytatás?
#3 v-ir-a 2009. 12. 7. hétfő 22:45
hol a folytatás????? nagyon jó volt
#2 isim 2006. 12. 20. szerda 03:52
Nagyon jó kis történet,várom a folytatást,és remélem nem fog elaposodni a végére a happy end!
#1 Törté-Net 2006. 12. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?