A+ A-

A szomszédi segítség

Az én nevem John, és 23 éves vagyok. A feleségem, Susan majdnem 19. A tizennyolcadik születésnapján házasodtunk össze, a nászéjszakánkon vesztette el a szüzességét. Sue egy gyönyörű nő. Vállig érő szőke haja, és hosszú, karcsú combja van. Szerencsésnek mondhatom magam, mert ő az enyém.
Körülbelül hét hónapos házasok voltunk, amikor egy éjszaka felém fordult, és ezt mondta nekem:
- Valami nincs rendben nálam. A munkahelyen minden lány arról mesél, hány orgazmusuk volt. Én nem tudom, milyen érzés. Linda mindig a férje, Bob fantasztikus teljesítményéről beszél.
Linda és Bob már régóta házasok, több mint 20 éve, és a szomszéd házban laknak, így gyakran szervezünk közös programokat. Javasoltam Suenak, beszéljen Lindával, hátha ő tud segíteni. Jó ötletnek tartotta, és még aznap este átment a szomszédba. Meglehetősen későn ért haza, én már az ágyban voltam, félálomba. Furcsa kérdéssel rukkolt elő: megkérdezte, hány centi férfiasságom. Nem igazán örültem a kérdésnek, hiszen eddig soha nem volt gond a méreteimmel.
- Először a méretekben kell keresni a hibát... - mondta, és rögtön kiugrott az ágyból.
Kis idő múlva egy mérőszalaggal tért vissza. Lefektetett az ágyba. Ahogy hozzáért a féltett büszkeségemhez, azon nyomban megkeményedett. Óvatosan megmérte a hosszát, és a szélességét. Nem volt megnyugtató az arckifejezése, amikor befejezte.
- Nagyon rossz? - kérdeztem. Most már én is aggódtam.
- Inkább aggasztó - válaszolt őszintén.
- Miért?
- Linda elmondta Bob méreteit, és azok kétszer akkorák, mint a te méreteid, mind szélességben, mind hosszúságban.
- Linda rosszul mondja, a méret nem számít - próbáltam védeni magam.
- Nem! - erősködött. - Linda azt is elmondta, hogy a férje méretei miatt olyan nagyszerű a nemi életük. Egyébként is miért hazudna nekem?
Gondolkoztam a válaszon egy ideig, de egyetlen indokom sem lett volna ésszerű. Linda tényleg nem hazudna nekünk. Elővettem egy óvszert, és felhúztam. Hamar neki láttunk a házas életünk feljavításához. Úgy döntöttem, addig meg sem állunk, amíg szeretett feleségem nem éli át azt a csodás érzést. Sue beszélt közben, egyáltalán nem figyelt rám. Csak a Lindával folytatott beszélgetéséről mesélt, nagyon dühös lettem.
- Miért nem próbálod meg Bobbal? - kérdeztem. - Linda nem tud veled versenyezni külsőség terén, hiszen húsz évvel idősebb nálad.
Beszélgetésünket az zavarta meg, hogy idő közben elmentem. Lehúztam a gumit, és már aludtam is. Az éjszaka kellős közepén a feleségem hangjára eszméltem. A testével játszott. Felültem, néztem, közben nyögdécselt:
- Bob, oh Bob!
Végül megborzongott, és csendben aludt tovább. Én már nem tudtam vissza aludni, egész éjjel Susan "akcióján" gondolkodtam. Még így, gondolkodás szintjén is kirázott a hideg, ha eszembe jutott, egyszer szeretkezni kell látnom a feleségemet a szomszédommal. Annyira szeretem a hitvesemet, ezért eldöntöttem, mindent megteszek, hogy kipróbálja Bob fantasztikus teljesítményét. Hetekig kerestem az alkalmat, sikertelenül. Ám egy nap, épp amikor már feladtam a reményt, remek lehetőség kínálkozott. Linda megkért minket, hogy figyeljünk Bobra, mert ő elutazik három hétre a lányához, akinek a napokban született kisbabája. Készségesen felajánlottam a segítségünket, persze a feleségem semmit nem tudott. Azt sem meséltem el neki, amit akkor éjszaka látta, hallottam, és a döntésemet is titokban tartottam. Amikor haza ért a munkából, közöltem vele Linda kérését, valamint azt, hogy természetesen "igen"-t mondtam az ő nevében is. Egyáltalán nem sérelmezte, hogy nélküle hoztam meg egy döntést.
Bob este átjött hozzánk, de már akkor nem volt józan.
- Igyunk valamit, ünnepeljük meg, hogy nagyapa lettem! Tudjátok mit, menjünk el egy étterembe vacsorázni.
Mi is helyeseltük a javaslatot, így a hálószobába mentünk ketten Sueval átöltözni. Végig néztem, ahogy ruhát cserél. Ott állt előttem egy parányi bugyogóban. Megkértem, vegye fel azt a ruháját, ami annyira tetszik nekem. Görög stílusú, térdig érő, két oldalt felskiccelve.
Ehhez a ruhához egy aranyszínű szandált vett fel. Harisnyát és melltartót szinte soha nem hordott. Mellei kemények, nagyok és feszesek. Sue csábítóan nézett ki, erre Bob is célozni akart, amikor visszatértünk a nappaliba.
- Wow! - kedves barátunk csak ennyit tudott mondani az ámulattól.
Egész este csak a feleségem karcsú combjait nézte, egyenesen bámulta.
Amikor éjszaka haza értünk - kissé részegen -, Susan a konyhába ment kávét főzni, észrevétlenül követtem, majd megálltam a háta mögött. Megöleltem, a kezem a ruhája hasítékába csúszott, onnan a lába közé. Felnyögött. Éreztem bugyiján keresztül a nedvességet. Elérkezettnek láttam az időt.
- Miért nem próbálod ki Bobot ma éjszaka, drágám?
- Te valóban azt akarod? - kérdezte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 12. 13. szerda 07:10
Szerencsére nekem soha nem volt ilyen fajta gondom.
#6 zsuzsika 2015. 01. 28. szerda 07:52
Nagyon jó.
#5 papi 2014. 03. 13. csütörtök 05:43
Nem rossz
#4 A57L 2013. 09. 21. szombat 04:50
Egész jó.
#3 genius33 2013. 04. 21. vasárnap 10:19
Nagyon tetszett.
#2 firstex 2006. 12. 22. péntek 19:57
Hmm, kellemes sztori, én is szívesen megnézném a kedvesemet egy másik fickóval... :-)
#1 Törté-Net 2006. 12. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?